zoby Odesláno 3. říjen 2005 Autor Odesláno 3. říjen 2005 dobrá, něco vymyslím. vím že lépe se to dělá v létě. ale já jsem v létě makal, abych na to měl love... auto budu sušit v garáži Citovat
janhercik Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 Ještě bych doplnil kontakt na http://www.a-c.cz/ceniky/dinol/cenik-dinitrol.pdf na těchto stránkách jsou produkty Dionitrol, možnost objednání i pár litrů/ sprejů, dobré ceny. Osobně jsem použil na dutiny Dinitrol ML (1000), na spodek 482 UBS. Bylo mi to doporučeno od lakýrníka aut. Ještě mluvil dobře o Tlumexu plast, negativně se vyjadřoval o Body, prý puchří. Citovat
Rom Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 Ja jsem to dělal minulý rok kolem prahů. Protože když jsem koupil auto tak byla ta guma nebo co to je otlučená od kamínků. Je to teď asi rok a mám to znovu za koly otlučené. Tak co s tím mám dělat? Citovat
oddie Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 Původně zaslal: janhercik Ještě bych doplnil kontakt na http://www.a-c.cz/ceniky/dinol/cenik-dinitrol.pdf na těchto stránkách jsou produkty Dionitrol, možnost objednání i pár litrů/ sprejů, dobré ceny. Osobně jsem použil na dutiny Dinitrol ML (1000), na spodek 482 UBS. Bylo mi to doporučeno od lakýrníka aut. Ještě mluvil dobře o Tlumexu plast, negativně se vyjadřoval o Body, prý puchří. Jo jo, každý lakýrník si chválí, na co je zvyklý, a to ostatní pomlouvá - to je to samé jako se značkami barev Prostě, výrobců téhle chemie je mnoho, a a? si každý vybere, co se mu líbí Citovat
mart Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 Vyzkoušel jsem všechno, a jako nejlepší se mě jeví terason, stříkají se s tím práhy lemy blatníků. Teda jestli máš možnost si to nastříkat, protože to se dostane všude. já jsem to ne své 309 dělal, spotřeboval jsem 4 lahve cena 600,- má to na spodku 2 rok a je to ok. Jo jestli se do toho pustíš tak kupuj nepřelakovatelný. Tlumex je taky dobrý, ale podle mě na tohle nemá. Citovat
Dave405 Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 Tlumexem jsem strikal svoje prvni auto, protoze jsem o techto pripravcich nemel vubec zadne info. Ted uz bych sahl spise po pripravcich dinitrol, tectyl, terotex, eprosin a podobne. Resistin taky neni spatny - do dutin. Tlumex je sice asi nejlevnejsi varianta, ale uz bych do nej nesel, navic pri testech dopadl asi nejhur. Momentalne do dutin pouzivam Tectyl 506 (vosk) a jsem maximalne spokojeny. Doporucuji dutiny strikat vzdy rozehratym pripravkem. Citovat
MJSytic Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Chtěl bych se jen zeptat, jestli má cenu něco podobnýho dělat i na 406 rv 96. Díky. Citovat
oddie Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Záleží na tom, jak dlouho si to auto chceš nechat. Pokud hodně dlouho, udělat dutiny a poopravit narušená místa na spodku není úplně od věci. Stříkat kompletně celý podvozek je ale u 406 zbytečné, a stejně tak je zbytečné dělat ty dutiny, pokud to chceš za rok prodat... teda pokud nechceš udělat radost dalšímu majiteli, který tvou snahu pravděpodobně neocení Citovat
MJSytic Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 No auto si chci nechat rozhodně dlouho, takže abych se teda do toho pustil. Teda spíš abych sehnal někoho, kdo to kvalitně udělá za rozumnou cenu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.