Michal-OL Odesláno 25. květen 2014 Odesláno 25. květen 2014 Vojenská Policie se povětšinou civilníma autama nezabývá vyjímkou je když si je PČR přizve jakožto technické speciality ale to pak působí v součinnosti s PČR. No tak s tím moc nesouhlasím, protože u nás v Přáslavicích a v OL na Lipenské ulici dosti často měří radarem rychlost a pak posílají pěkné faktury. Osobní zkušenost. Citovat
brixtr Odesláno 25. květen 2014 Odesláno 25. květen 2014 No, každej může mít zlej den, ale souhlasím s tím, že policista by si to měl nechat pro sebe... já bych volil taktiku být slušnej, ono by ho to přestalo bavit :-D to sem si taky myslel pak sem vydusil že chtěl snad všechno no hlavně jsem chtěl vědět objektivní názor policajta jako člověka, ae i tak dík OK406 za ty paragrafy Citovat
Edison Odesláno 25. květen 2014 Odesláno 25. květen 2014 http://auto.idnes.cz/silnicni-kontrola-co-policista-muze-a-co-ne-f2u-/automoto.aspx?c=A060913_131550_automoto_fdv A kdo co může: http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/prehled-na-silnici-musite-zastavit-i-lidem-bez-uniformy.html Sice ani jeden z plátků nemám v oblibě, ale jsem línej víc gůglit... Citovat
Stejsn Odesláno 26. květen 2014 Odesláno 26. květen 2014 To fakt potřebuješ návod k tomu, abys věděl jak se máš chovat? A co třeba chování v obchodě u kasy, to taky musíš předem studovat? Nebo jak jednat s pošťákem? Mamma mia, svět se v p... obrací.... Citovat
Almanil Odesláno 26. květen 2014 Odesláno 26. květen 2014 Za mě díky za paragrafy A já teda zůstal většinou v autě, pokud jsem nebyl vyzván k opaku. A co si pamatuji, tak většinou mi přislušník stál u dveří dřív, než jsem vypnul motor. Citovat
Goldinka Odesláno 26. květen 2014 Odesláno 26. květen 2014 No podle mě je to jednoduché... Alespoň já se strážníky neměla nikdy problém. Stačilo se usmívat a být příjemná, a když sem musela platit pokutu (za tu dobu co mám papíry se mi to stalo dvakrát - jednou za parkování za 200Kč, podruhé celníci za chybějící ústřižek dálniční známky za 500Kč), tak jsem se nechala poučit, kde sem udělala chybu, abych se jí příště vyvarovala. Když sem dělala poprvé dechovou zkoušku, klepala se jak ratlík, přestože sem nic nepila, tak sme nakonec ještě s policistou pokecali Tudíž za mě stačí příjemné vystupování a slušné chování... Citovat
BV406 Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 ja z auta nevystupuji, prijedu, stahnu okynko, vypnu motor, jsme v klidu.... od zavedeni bodoveho systemu me pcr stavela jen parkrat, vzdy jen namatkova kontrola dokladu, pripadne fouknuti na alkohol ted naposled jsem poprve od te doby zaplatil pokutu 200 za zakaz odboceni vlevo, byl jsem v luhacovicich a mel jsem tolik prace koukat po parkovacim miste, ze jsem tu znacku proste prehlidl... policie slusna, ja v klidu, vse se obeslo bez stresu, celou dobu jsem sedel v aute... nakonec mi i poradili nejblizsi vhodny parking to ze nevystupuju z auta ma duvod, kdyz me uz asi dvakrat kdysi pcr upozornili, at zustanu sedet v aute, tak nevim Citovat
ozzy56 Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 jak se chovat?, no hlavně slušně --zastavím, spustím okno a čekám v autě co bude Citovat
godzila.01 Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 Mě stavěli naposledy týden po tom co začal platit bodový systém, jak je to dlouho nemám tušení, ale pár let už to bude .... Tehdy příslušník málem spolknul plácačku jak byl vzteklej (zastavili mi až asi po třech vesnicích) a nakonec si ještě řekl o prachy ... Od tý doby mě příslušníci naštěstí nestavěli (zaklepu), asi vidí už z dálky co se k nim řítí za šílenou popelnici a při představě že budou muset vypisovat spoustu papírů se na mě radši vyprdnou Citovat
Krt€K Odesláno 31. květen 2014 Odesláno 31. květen 2014 Jakou spoustu papírů :-D ? Pokud nejsi pod vlivem, stačí jeden, maximálně dva :-D Citovat
Lihous Odesláno 31. květen 2014 Odesláno 31. květen 2014 JJ tez pridavam ze tady je na miste slusnost. A nasledna vstricnost. Diskutovat asi jo ale ne za kazdou cenu - i policista se muze splest. Mame za sebou kontrolu v nemecku polsku ..... tam dokonce i protidrogovou. Ja mam asi stesti na rozumne protoze ikdyz me pokutu daji a prolezou auto jsem v klidu a schopen se s nima i pobavit na jine tema..... Jsou to jen lide a delaji \"nejakou\" praci. Spis bych napsal obracene zkuzte se vzit ze jste policista a policista ridic. Bude hned jasno a klid. Citovat
godzila.01 Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 Jakou spoustu papírů :-D ? Pokud nejsi pod vlivem, stačí jeden, maximálně dva :-D Mě kdyby to auto zkontrolovali, tak mi seberou kartičku pojištěnce i očkovací průkaz na psa ... To by byla akce na dýl ... Citovat
Krt€K Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 To záleží na tom, byl-li by poblíž kanál :-D Citovat
godzila.01 Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 no to jo, ale musel bych to nejdřív vyřadit z evidence, takže spíš ten šroták Citovat
OK406 Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 Godzila.01 je zodpovědní a chce ekologickou likvidaci:super. Citovat
godzila.01 Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Já na tom musím hlavně musím tetko udělat technickou, za 14 dní končí .... To až jim tam přivezu, to budou mít kluci děsnou radost .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.