Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Utopil sem Parťáka, nestartuje - už jezdí

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji rychlou pomoc, utopil sem auto, viz podpis, dostala se mě voda i do sání, co teď s tím? Motor při startu jen lehce škytne, asi se dostala voda až do motoru. Co teď stím?

[upravil dne 25/5/14 19:58 od Šalda]

Odesláno

To je horšie,nemám s tým skúsenosti.Viem,že treba hneď vymontovať sviečky a pretočením motora vyhádzať vodu von.Vysušiť,vymeniť náplne.Ale Ty nemáš sviečky.Ak sa to snažíš pretáčať s vodou pri zavretom motore,je koniec.Voda je nestlačiteľná.

..záleží určite na tom,koľko vody nasalo.

[upravil dne 24/5/14 15:24 od parlament]

Odesláno

:( to je nemilé. Neměl jsem auto vůbec startovat, vyměnit vzducháč a pak by to možná bylo OK, ale po bitvě je každý generál.

Já vůbec nevím, co ti poradit, nevím, jak dostat vodu z motoru ven :(

Odesláno

Žhaviče nejdou dát dolů, je to na 26 klíč, a mám jen 27. Jinak já to startoval až po tom co jsem dal pryč vzduchový filtr a podobně. Ale teď jsem to zkusil zase a nic, navíc mě to v autě ukazuje plný stav oleje, a předtím mě to ukazovalo vždy jen půl. Takže voda v motoru je.

Odesláno

Můžeš to dotáhnout do Zábřeha, tam aspoň bude seriozní jednání, tedy motor opraví dobře za nepředražené peníze.

Pro motor zavolej do Křelova, a pak motor přehoď sám anebo v Zábřehu. Nevím, jak se teď pohybují ceny, ale odhad:

- starší motor 8000

- montáž 3000

- olej, případně nové rozvody???

- odtah na laně za pár set.

Možná jsem velký optimista, (po pár Metaxách). Ale aspoň bys se setkal se solidním jednáním, bez předražení.

Odesláno

Saldo Nepletes si zhavice se vstrikama???

Zhavice jsou obvyklena 10 nebo 11ku

Jestli k nim vedou trubky tak to jsou vstrikovace

[upravil dne 24/5/14 20:58 od Chip]

Odesláno

Tak už jsem konečně doma, auto sem dovezl kamarádovi do servisu ať se na to podívá, a teď mě volal že vytáhl vodu z válců a auto už zase jede, teď se ještě uvidí co kde dalšího ta voda způsobila. Uvidíme až si pro něj ráno pojedu.

Odesláno

To se ještě uvidí. Myslím že až za půl roku nebo rok mužů říct že sem měl kliku. Každopádně počítám s tím že se ještě projeví x nějakých závad.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...