Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosim poradite?

Idem na volnobehu z kopca tak cuka motor ako keby vynechaval je to 2HDi 100kW, ked pridam vsetko je ok ale akonahle idem z kopca zo zaradenou rychlostou tak zacne cukat motorom.

Odesláno

Know how.Nemusia všetci všetko vedieť.A tak je to správne.Súhlasím s rozhodnutím straki007.

Odesláno
Souhlasím s AnotherOne. Jsme na fórum. Určitě se najde více lidí s tímto problémem a pak tu radu najde hned. Tak proč takové tajnosti,?

Kúp si zariadenie servisu,kúp si diagnostické programy,zaplať nájom za priestory,odvody poisťovniam,ešte aby ti ostalo dačo pre rodinu a nebudeš mať takéto otázky....

Odesláno

ahoj, mně to zas cuká při lehkém plynu okolo 1700-2200 ot./min.

Straki - víš jak na to ?

Motor 100 kW, ale je to ve Volvu V 70 2008 - kod D4204T

Po odplastování motor vypadá identicky jako v 407

[upravil dne 23/5/14 08:43 od j.kiwi]

Odesláno
Tak prečo mu radí do SZ a nepozve ho rovno do servisu?

Ty poznáš obsah tej SZ?

Čo keď ho pozval?

Je iné poradiť jednému,ktorý je od ruky,ako zavesiť vedomosti na net.

Odesláno
A cuká Ti to pořád a nebo jen při regeneraci FAP?

A keď to cuká len pri regenerácii tak čo? Mne to robí, poznám zakaždým podľa toho, kedy prebieha.. Považoval som to za normálne, aj keď čítal som, že pri 2.0HDi by to nemalo byť postrehnuteľné.

Odesláno
ahoj, mně to zas cuká při lehkém plynu okolo 1700-2200 ot./min.

Straki - víš jak na to ?

Motor 100 kW, ale je to ve Volvu V 70 2008 - kod D4204T

Po odplastování motor vypadá identicky jako v 407

[upravil dne 23/5/14 08:43 od j.kiwi]

mám něco podobného, při rozjezdu motor (ne vždy) škubne, jak začátečník v autoškole....jenže jsem pozoroval, že to není ve spojce, ale až když pustím spojku a dávám jen lehce plyn....nevím, čím to může být :myslim

Odesláno

Mě to dělá taky, odpojil jsem váhu vzduchu a přestalo to. Hned jsem objednal novou i se vzduchovým filtrem. Bez váhy jede auto jak za mlada. Z autem teď nejezdím.

Odesláno

Môžete mi prosím niekto objasniť rozdiel medzi týmito dvomi váhami? Resp. ktorú zobrať? Cenový rozdiel je znateľný.

VIN: VF36ERHRH21311811

Váhy: VDO 5WK97001 a VDO 5WK97002Z

(obidve majú v eshopoch v popisoch kompatibilitu s mojim vozítkom)

Teraz tam mám Siemens VDO 5WK9 7001 - ale bolo do nej už šahané a či je originál od Francúzov to neviem. V SB som ju nenašiel.

Vďaka.

Odesláno

Ahoj...tak dal som deaktivovat EGR a zaslepit, auto ide zatial super, nic necitim ako predtym, ziadne cukanie tak uvidim skusal som ho trochu prebehnut a mozem povedat ze zatial vsetko ok, neviem ci mojemu autu to zaslepenie pomoze pri 200 000km :) ale aspon sa uz nemusim zapodievat jeho vymenou a ocakavat problemy, na nete je pisane ze sa znizi spotreba, ale nepostrehol som rozdiel v spotrebe :)....inac platil som 4000kc a bol trosku problem so software musel som cakat lebo ze nemaju software na moje pocitac v aute, ale po troch hodinach som sa dockal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...