gronholmm Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Rád bych slyšel vaší radu. Bydlím v 2hém patře a pod námi je hospůdka, ale je problém mám s tím že nejspíš hospodský nechce aby mu hosté hulili trávu uvnitř tak jí hulí venku. Ale to znaméná že když větrám tak toho mám pak plný byt a neskutečně mi to vadí. Osobně jim to jít říct nechci protože nestojím o to abych z toho já měl problémy. Ale zajímalo by mě jestli mi s tímto může pomoct MP nebo PČR. Mají nějaké páky jak jim to zakázat a budou se tím vůbec zabývat? Děkuji za rady Citovat
Háček Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 každopádně až tam budou hulit, cinkni na benga že tam nedo hulí trávu a že ti to smrdí do bytu, popřípadě bych pokouknul po cedulce zákaz kouření atd atd nic jinýho mě nenapadá, nebo vem kýbl s vodou a vyřeš to trochu jinak Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Jediné spolehlivé řešení je nebydlet nad hospodou. Policajti s tím nic moc nenaděljí, furt tam stát nebudou, maximálně přijdou občas pobuzerovat a 5 minut po jejich odchodu se tam bude hulit zas. A maximálně je někdo bude provokovat a dohadovat se, takže nádavkem budeš mít ke kouři i divadlo. Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Kourit travu pred hospodou nikomu zakazat nemuzes. Pokud to u toho i neprodavaj ve velkym a nedelaj bordel. Takze jedine nevetrat vecer nebo jak pise oddie... Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Leda zavolat policajty a vyuzit casu kdy budou dole jebat hulice k vyvetrani kvartyru Citovat
gronholmm Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 Dobrý den, nemohli by jste přijet - potřebuju vyvětrat?? :D:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 ne staci podle me domluva s hospodskym, typu: jako obcas je tu bordel, ale to prezijeme, ale vadi nam to huleni, neslo by tem lidem rici......bla bla bla......hospodsky vetsinou ty typky zna a je jim schopen rict, kluci popojdete kousek dal......nikdo nechce mit problem......ale jak pisu, zajit tam, a rict to na rovinu, je nejlepsi zpusob . Nevyhrozovat, naprosto v klidu rict, delate tu bordel, ale to vam toleruju, ale ta trava do bytu je moc...... Citovat
Tony Stark Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Proti tomu nemáš žádnou šanci, z mého hlediska. Hospodský si nebude odrážet klientelu, PČR s tím neudělá vůbec nic, jelikož kuřáci trávy, jsou bráni jako normální kuřáci a jediný způsob by byl ji odříznout přísun trávy...upřímně bych to nějak zkousnul jelikož to smrdí potížema......néééébo, začni kouřit trávu taky, možná ti to pak zavoní [upravil dne 7/5/14 06:02 od Tony Stark] Citovat
Medvěd Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 ...., jelikož kuřáci trávy, jsou bráni jako normální kuřáci a ..... jakákoli fetka bude za chvíli brána jako normální stav. Tak nevím, jestli si zrovna tohle přeju .... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Bože ! Toto je dneska fakt doba, keď čítam tie rady, ako sa majú riešiť problémy ... Presne ako napísal SCRATCH, má v tom absolútnu pravdu. Máš nejaký problém, a ten má nejakého \"škodcu\" ... Lenže v tomto prípade škodcovia ani len netušia, že ti spôsobujú problémi. Preto najjednoduchšie a najľahšie bude, ak im to skúsiš najskôr povedať - s kľudom, bez kriku, poprosiť aby pochopili tvoj problém. Takýmto kľudným prístupom sa dá vyriešiť naozaj veľa problémov. Ale namiesto toho, ľudia už radia ako volať políciu, vylievať vedrá vody alebo problém tolerovať bez akéhokoľvek pokusu o nápravu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 ...., jelikož kuřáci trávy, jsou bráni jako normální kuřáci a ..... jakákoli fetka bude za chvíli brána jako normální stav. Tak nevím, jestli si zrovna tohle přeju .... Ja neviem, ja síce trávu nehúlim, ani si ju nekupujem, ale zase neprirovnával by som ich k feťákom Poznám dokonca aj pár \"riadiacich\" pracovníkov na vyšších postoch, ktorý berú úplne iné platy o akých asi len všetci snívame, a práve raz za čas si dávajú práve trávu na ukludnenie Nevidím v tom nič zlé ... Citovat
Fruktis Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 No já bych to s tím kouřením trávy až tak jednoznačně beztrestně neviděl...stačí aby si partička dala jednoho mezi sebou a už je tam distribuce drog. I samotná přítomnost jointa u osoby, s vyšším obsahem THC je přestupek. http://www.policie.cz/clanek/myty-a-fakta-o-drogach.aspx Ale než dělat zlou krev, zkusil bych to jak psal Scratch, pokud se jedná o štamgasty, hospodský je zná, a domluví jim, aby popošli kousek dál. Citovat
Medvěd Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Kousek dál budou ale smrdět pod okny někoho jinýho .... Citovat
Fruktis Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Tak snad můžou popojít někam, kde nejsou byty ne? ale třeba obchod nad ním kanceláře, park....a pod...místa se dozajisté najdou, kde si mohou svoje touhy uskutečnit. Dle mého je to o domluvě. [upravil dne 7/5/14 06:39 od Fruktis] Citovat
Šalda Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 A co kdybys šel k nim ať Ti dají taky šluka? Jinak dle mýho to řešení nemá, já taky bydlel v domě kde ve vedlejším domě udělali hospodu a já každej večer slyšel přes zeď hluk a podobně,a ihloučky lidí před hospodou i před mým domem. Zkoušel jsem to po dobrým, domluvou, zkoušel jsem to po zlým, policajti a nic nepomohlo, pak jsem se odstěhoval a je klid. Citovat
gronholmm Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Kousek dál budou ale smrdět pod okny někoho jinýho .... Přesně tak, a problém je že mi nestojí přímo pod okny ale o kousek dál, ale stejně se to ke mě do bytu hned dostane A obávám se že i když poprosím že budou ochotný se sebrat a jít nějakejch cca 500m od hospody do parku aby si dali jedno a pak zase šli zpátky, a to nemluvím o stavech že bych pochyboval že tak daleko dojdou Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Medvede pokud je pro Tebe obcasny konzument marihuany \"fetka\" myslim ze bys do tohohle vlakna nemel prispivat ... Aneb stop hazeni vsech do jednoho pytle (a kdyz uz, tak tam hodit i kuraky tabaku a pijaky alkoholu) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Medvede pokud je pro Tebe obcasny konzument marihuany \"fetka\" myslim ze bys do tohohle vlakna nemel prispivat ... Aneb stop hazeni vsech do jednoho pytle (a kdyz uz, tak tam hodit i kuraky tabaku a pijaky alkoholu) Myslím, že Medved to dal najavo už v iných vláknach Často zastáva naozaj zcela nezmyselné názory a nikto mu ich nevyhovorí ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.