godzila.01 Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 na tom možná něco bude .... Asi jsem zralej na nějakej hlubší psychologickej rozbor ... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Ideál je vyhýbat se hospodám, aspoň pár měsíců. Tak to já asi nepřestanu nikdy Citovat
godzila.01 Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 No nechodit do hospody to je taky fakt že to je na další odvykačku .... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Na odvykačku snad ne, zase tam člověk není každej den, ale aspoň jeden den o víkendu s dvěma, třema točenejma, to musí bejt A to pak u toho piva lítá jedno cigáro za druhým Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Chuť exkluzivního točeného si nejlépe vychutnám někde, kde to nesmrdí Citovat
godzila.01 Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Tak u nás je otevřená zahrádka, tam to kouřem načichlý není a do hospod nejradši chodím do nekuřáckých, abych toho tolik nevyhulil, když musím chodit kouřit ven ... Ale co si pamatuju jednu diskotéku v praze, kde se normálně hulilo, ale měli tam takovou vzduchotechniku že tam nebylo po kouři ani památky, to sem fakt ještě neviděl Citovat
Vvitty Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Chuť exkluzivního točeného si nejlépe vychutnám někde, kde to nesmrdí To ale nevysvetlis tem co chodi na standardni prumyslovou eurodesitku. Citovat
vector Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Ma nekdo nejaky zaruceny recept:)? Uz me to fakt sere,30dene. Naplasti nepomohli,elek.cigaro taky ne,tak jak? Jestli opravdu chceš přestat, tak tohle funguje http://www.exkuraci.cz/ jestli nechceš přestat, tak ti nepomůže nic. Znám tam dost lidí a když vedle tebe někdo hulí v prácí 6 let minimálně krabičku denně a pak prostě přestane a už si pžes rok nezapálí.... Citovat
Pacho69 Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Máš vůbec nějakej cíl? Tedy životní? Zatím to vypadá, že jediné, co chceš, je prochlastat se a prohulit do penálu (dřevěnýho). Sportuješ? Asi těžko při té spotřebě huliva. To je, jako kdyby sportovec při nástupu na plac řekl, že už stejně prohrál. Z toho, co píšeš vlastně ani přestat nechceš. Nejspíš ti jen někdo spočítal co to stojí a možná ti došlo, že už jsi dávno mohl mít třeba nový auto... Je to stejný, jak otylá ženská, co jí teče sádlo snad i z očí, jak kňučí že nemůže jít ani na koupaliště, že se na ní ostatní divně koukaj. U toho prohlášení sežere kilo hranolek, zapije to dvěma pivama a dojede se zákuskem a sušenkou. Jednoduše - kdo nechce, nepřestane. Jediný, co tu píšeš jsou kecy, že to nedokážeš. Pokud nezměníš přístup, zbývají ti jen slova klasika: \"Tak víš co, zajeď si do Pelhřimova, obhlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš...\" Citovat
ozzy1 Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Pacho69, naprosto s tebou souhlasím. Kdo chce-hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. Citovat
Pacho69 Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Jo, nebo pilulku. Každej by chtěl všechno jednoduše. Nejlíp, ať si godzilla pořídí rodinu, pak zjistí, že prachy potřebuje jinde, než jen na cigára a doktory, až ze sebe a dětí vyrobí astmatiky. Ale někdo se bude raději vymlouvat, než s tím něco dělat, to je jednodušší. Prohlásím, že jsem srab a že to nedokážu a je to vyřešený... Citovat
godzila.01 Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Peníze nejsou problém, to mi netíží, je to to poslední kvůli čemu bych to chtěl řešit .... Rodinu nechci, nemám vztah k dětem, nemyslím si že by to bylo pro ně dobrý Ono se snadno říká abych s tím něco dělal a změnil přístup, ono kdyby jsi měl práci jako já, kdy děláš prakticky pořád, moc se nevyspíš a průměrně těch 12-14 hodin musíš dělat hlavou a k tomu hromada stresu a telefonů.... To je fakt strašně snadný přestat kouřit Citovat
Pacho69 Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Výmluva. Dělám práci se stálým stresem, těž běžně 10 hodin denně, k tomu cestuji, takže ještě silnice. Podle tebe bych musel pálit jednu od druhý. Nemusím. Nehledám si výmluvu ani záminku. Pokud v práci používáš mozek, zkus ho použít i v případě kouření. \" To je fakt strašně snadný přestat kouřit \" - spíš to vypadá, že je daleko snadnější najít si důvod, proč nepřestat. Ono sedět s cigárem u piva není nic těžkýho, na to mozek nepotřebuješ... Zkus začít sportovat - přejde tě chuť kouřit, chodit do hospody, sex bude větší zábava... Zatím jen píšeš, jak je to těžký... Nic víc. Třeba ti to dojde v momentě, kdy budeš bojovat o zdraví nebo o život. Přemejšlej o tom, protože v tom posledním případě výmluvy typu \"jak je to těžký\" nejsou k ničemu... Je vidět, že nemáš rodinu, protože to bys nemohl napsat, že peníze nejsou problém ;-) Citovat
godzila.01 Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Sportovat a kdy ? Já nemám vůbec volný čas .... Bud jsem v práci, nebo v autě a když už se dostanu domů, tak mám většinou tak šest hodin abych se trochu vyspal než zase budu vstávat.... Když mám někdy vyjímečně volnej den, jsem rád že se můžu trochu vyspat a nemusím nic dělat, protože toho mám plný zuby za celej tejden .... U tebe je všechno výmluva, víceméně nemá smysl abych na to jakkoli reagoval, protože u tebe je to všechno jednoduchý a jasně daný Jenom chtít nestačí Ani s rodinou nemusí být peníze problém, to záleží na víc faktorech a taky dost na tom co kdo chce a potřebuje.... Citovat
maturantka Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 godzilla: neber to prosim jako narazku, jenom me to zajima: tusis, jakou cast pracovni doby zhruba prokouris? //Tvou praci ti moc nezavidim. :-( Ja bych se na ni asi vyprdla, i kdyby mi platili sto tisic. Porad chapu smysl zamestnani jako zdroj prijmu, i kdyz me moje prace bavi. Ale to uz je OT, omlouvam se. [upravil dne 20.5.2014 11:39 od maturantka] Citovat
godzila.01 Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Moc ne, páč hulím většinou u práce, ale tak tři, někdy i čtyři cigára si dávám v klidu.... zase nechodím na obědy, tak se ta pauza kompenzuje ..... jinak kdybych chodil při každým na kuřáckou pauzu, tak bych prohulil cca hodinu, spíš toho víc vytahám v autě a doma a kdykoliv se z týhle pasti dostanu ven .... EDIT : Mě práce baví, ale je poměrně dost časově náročná a plná neočekávaných věcí .... I když dneska je až podezřelej klid, mám čas se dostat i na net .... [upravil dne 20/5/14 11:42 od godzila.01] Citovat
Kurt Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 přejde tě chuť kouřit, chodit do hospody, sex bude větší zábava... Copak sex, ale jídlo! Kdo by to řekl, že si člověk může zase pochutnat třeba na bramborách s česnekem, jako v dětství.... godzila.01: tak jakej máš důvod se na to vykašlat ? Ale opravdovej, ne jen že tě to napadlo po otevření další krabičky. Citovat
oddie Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 ...//Tvou praci ti moc nezavidim. :-( Ja bych se na ni asi vyprdla, i kdyby mi platili sto tisic. Porad chapu smysl zamestnani jako zdroj prijmu, i kdyz me moje prace bavi. Ale to uz je OT, omlouvam se. [upravil dne 20.5.2014 11:39 od maturantka] Že jo! Vidím to úplně stejně. Dělat 12 hodin denně ani za 100tis, radši dělám jen 6 hodin, i když jenom za polovinu Citovat
godzila.01 Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Kurte chtěl bych tu ještě pár let vydržet, do stovky tu být zájem nemám, ale alespon 10-15 let bych tu smrdět chtěl .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.