Jaris Odesláno 25. září 2005 Odesláno 25. září 2005 Zdravím lví sílu. Chci se zeptat, koupil jsem si 406tku 2.1 DT Rv. 96 a po nahnutí pod přední sedačky jsem zjistil. Že tam vedou 2 konektory s kabeléží . Mohlo by to být vyhřívání sedadel? Divný je, že ty čudli asi bývaj mezi sedačkama a já je tam nemám. Mohly by to ti Francouzští ingeři schválně nezapojit ? Dík Citovat
Dave_k Odesláno 25. září 2005 Odesláno 25. září 2005 Já tam mám taky po dvouch konektorech a jak už v pár diskuzích tady proběhlo tak jsou k airbagům. Je to jedna z prvních příčin při problikávání kontrolky airbagů. Citovat
Miku Odesláno 25. září 2005 Odesláno 25. září 2005 jj předpínače bezp.pásu (pyrobombičky) Vyhřívané sedačky měly kůže(v zimě nutnost:mrk) Citovat
Jaris Odesláno 25. září 2005 Autor Odesláno 25. září 2005 Děkuju za odpovědi. Je to tak sou to napínáky, ted jsem mluvil s kámošem co se vtom š?ourá. Škoda, těšil jsem se, že si budu topit pod prdelí . Citovat
JunEAu Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 no ja zase sice mam u rucny tlacitka vyhrivani, dokonce i svitej pri zapnuti, ale nemyslim si ze by vyhrivaly... poradi nekdo jak zjistit proc mi nevyhrivaj ? btw. nemam kozeny sedacky a dokonce ani plnou vybavu.... jen stredni vybavu ST a sedacky \"navrch\"... Citovat
Miku Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Po zapnutí asi 1-2min. pěkně hřeje. Podívej se pod sedáky ,jestli jdou dovnitř silnější dráty a změř odpor jestli není přerušený. Citovat
JunEAu Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Miku: no draty pod sedackou jsou, jsou samozrejme zaizolovane a rozhodne je nechci \"otvirat\". A kdyz tak ctu, ze by to mohly bejt draty k predepinacum ( jako ze nejspis pasy s predepinacem stejne asi nemam ), tak nevim jestli najdu to spravne misto na otestovani... tw. nema vyhrivani sedacek svoji pojistku ? ze bych ji proveril... Citovat
Péťa Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Původně zaslal: JunEAu ... tw. nema vyhrivani sedacek svoji pojistku ? ze bych ji proveril... Tady: http://rouskovi.com/photo/index.php?gallery=./P406_Elektrika&image=338.jpg máš přehled pojistek. Vyhřívání sedaček jsem tam nenašel. Tady: http://rouskovi.com/photo/index.php?gallery=./P406_Elektrika máš schémata na 406tku. Citovat
barenst Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 pro vyhřívané sedačky nemusíš mít kůži. já je mám taky bez kuže Citovat
Miku Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 to JunEAu: samozřejmě jsem myslel,že to naměříš na konektoru o žádném odizolování nepadlo ani písmenko (pakliže je obvod z odporového materiálu nepřerušen , po připojení napětí na konektory začne protékat proud , jenž má za následek ohřev sedaček ) to barenst : jasně že není podmínka kůže ale při - 20 C po celodenním hoblování kopce na prknech to přijde docela vhod , když fungujou Zkusím jestli to vyjde časově napíchnout měřák a hodím sem hodnoty odporu,popřípadě i foto konektoru. Citovat
Miku Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Tak jsem mrknul na vyhřívání: Pod sedačkou je to konektor hnědé barvy . Napětí se tam objeví , až je motor nastartovaný (při sepnutém vypínači:D) Hodnota je 3,6 Ohmů , takže při 14V máš odběr 3,9 A. Citovat
Dave_k Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Já mám pod sedačkou tohle a to samý u spolujezdce. Citovat
Miku Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 jj,ten konektor z pohledu vlevo (hnědý )je od vyhřívání a ten oranžový od předpínačů pásů(pyrobombičky) Citovat
Dave_k Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Tak to abych po tom pátral víc a možná bude i vyhřejvání. :mrk Citovat
Dave_k Odesláno 7. říjen 2005 Odesláno 7. říjen 2005 Tak je dopátráno. Elektrika je natažená, ale musel bych vyměnit sedačky za vyhřejvaný + středovej panel (mezi sedačkama), aby bylo možný zabudovat tlačítka pro zapnutí vyhřejvání. Vzato kolem a kolem. Na tom mikroplyši mě v zimě nic nestudí, takže to nechám při starým. Citovat
martin1 Odesláno 22. říjen 2005 Odesláno 22. říjen 2005 Nevyhrivaji se mi sedacky Pry je \"prosezena\" spirala v sedacce ... nevite, kde by se dala sehnat ? Citovat
P607Olda Odesláno 23. říjen 2005 Odesláno 23. říjen 2005 A u spolujezdce jde? Ta vetsinou vydrzi dele. Kdyz tak zmer odpor spiral. [upravil dne 23.10.05 P607Olda] Citovat
martin1 Odesláno 23. říjen 2005 Odesláno 23. říjen 2005 bohuzel nejde ani u spolujezdce. jak se k tem spiralam dostanu, abych je mohl zmerit eventuelne vymenit ? Citovat
Fx Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 No, to je prace pro calounika Neklekl sis na to nahodou treba pri luxovani? Citovat
P607Olda Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Nejprve to zmer pres konektory. U spolujezdce vetsinou vydrzi dyl. Fotky konektoru jsou v teto diskusi viz nahore. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.