Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Routery už mám doma dva, nevím zda to adaptér pustil dál a nebo ne, ale jeden z těch dvou Zyxelů pojede, tak jen koupím za 150.- nějakej adaptér a přehodím si konektor, to mě nenapadlo.

Odesláno

Jj, vezmu to oboje a uvidíme jak pořídím. Já nevím zda jsou tyhle modemy dobrý nebo ne, ale zatím jel v pohodě, a byl zadarmo od T-mobile, a nevím zda bych poznal nějakej rozdíl u jinýho.

Odesláno
Tak pan elektrikář dnes zaplatil zálohu 8000.- a pak se prý dohodneme dál, tak uvidíme, jinak nevíte kde bych sehnal k modemu Zyxel P-600 series novej adaptér? Dneska sem prošel asi 4 obchody a nic, a na netu to nemůžu najít.

na tom spáleným je napsáno Model :DSA-12g-12 feu 120120, input 100-240V, 50/60Hz 0,3A, output +12V - 1A.

A Manželčin počítač sem spravil sám, jen jsem vyměnil jinej zdroj co sem měl doma a počítač valí, teď přes víkend uvidíme co mě servisák na ten můj počítač.

S tím bych Ti mohl pomoct. Můj modem šel do kopru a zdroj mi tady zbyl. Pokud máš zájem.

Odesláno

Oddie a FrantaCV, díky za nabídky, ale za 150.- to ani nemá smysl řešit, už jen zajít na poštu by bylo zbytečný:D

Já se tam zítra stavím a koupím zárověň i nabíječku na mobil do zásuvky, ta odešla taky do věčných lovišť.

Odesláno

Jj, už jsem se na to ptal, nyní se blíží léto a konečně chci mít na dvoře net, ať nečerpám paušál v mobilu.

To na tom záleží jak je to daleko? Respektive jak je dlouhej ten kabel, který mě vede z modemu dolů, kde chci připojit tenhle router? Kabel má cca 15 metrů

Odesláno

To mě stačí cca 10 metrů, mám posezení kousek od místa kde bude router, na zahradě to už chytat nemusím, přijatelný bude pro mě dosah těch 10 metrů, signál půjde jen přes okno z pokoje, když bude dosah 20 metrů tak se zlobit nebudu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...