Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si všiml, že se nám na stránky vrátil v nové, podstatně hezčí podobě banner na spřátelený autoservis páně Vašendy - kluci, chyběli jste nám tu a nová akčnější podoba banneru je z mého hlediska fakt super.

Odesláno
Původně zaslal: Butch

možná budu za troubu, ale pořád se mi nezdá pravopis ve slově francouzká, je to tak nějak divné ne ?

tuším že už to tu zmiňovala netopýrka, máme nový baner ale text je pořád stejný.

Jenže já nepsal o banneru AutoFrance (ten mi přijde pořád stejný), ale o banneru Auto Vašenda, že

Odesláno

aha, tak já jsem nepostřehl, že sem tam střídají banery vašenda a autofrance, myslel jsem že je to spojený v jeden nový.

Tak měl jsem pravdu jsem za troubu :aut

Odesláno
Původně zaslal: Butch

aha, tak já jsem nepostřehl, že sem tam střídají banery vašenda a autofrance, myslel jsem že je to spojený v jeden nový.

Tak měl jsem pravdu jsem za troubu :aut

Možná jsem taky za troubu, ale na tom autoFrance vidim taky Francouzká a myslim, že to má bejt se \"S\"..nebo ne:myslim

Odesláno
Možná jsem taky za troubu, ale na tom autoFrance vidim taky Francouzká a myslim, že to má bejt se \"S\"..nebo ne:myslim

Skoro to vypadá, že oba bannery dělal jeden člověk (bohužel nepříliš jazykově nadaný)!:mrk:D

Odesláno

No, asi jsem blbej, ale já tam mám pořád jenom \"francouzké vozy\". Kde je ten novej Vašendův?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Tak máme už klikací banner a do pytle s chybnou gramatikou nás nedávajte, laskavě..... A dělá to fakt někdo jiný, resp. my nakupujeme u http://www.lundegaard.cz

No teď je úplně úžasnej!:D:super

Odesláno

Ja furt nevim, o jakym banneru mluvite ... na strankach vidim jen autofrance.cz, nic vic .. :myslim

Odesláno

Aha .. tak ten jsem nikde nevidel, ale je super .. i Mr. Vasenda je si tam podobnej ;)

[upravil dne 3/10/2005 DD]

Odesláno
Původně zaslal: DD

i Mr. Vasenda je si tam podobnej ;)

[upravil dne 3/10/2005 DD]

Tak toho jsem zase neviděl já:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...