macoyogy74 Odesláno 19. duben 2014 Odesláno 19. duben 2014 Pocul uz niekto z vas o takom niecom? Malo by sa jednat o kriciu listu na spodok predneho naraznika ako je nasavaci otvor ku chladicu. Neviem to nikde zohnat vraj sa to dodavalo spolu s autami ktore isli do severskych krajin. Malo by to v zime zabranovat vnikaniu snehu a bordelu z ciest do chladica. Vedel by mi niekto poradit pripadne pomoct nieco take zohnat. Citovat
macoyogy74 Odesláno 19. duben 2014 Autor Odesláno 19. duben 2014 Ahoj a vies aj nejake foto poslat ze ako to asi vyzera. Pripadne link kde by sa to dalo objednat lebo ja som to nikde nenasiel. Pripadne ak by to mal niekto doma a nepotreboval to. Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. duben 2014 Odesláno 19. duben 2014 doma ho mam vyfotim , ale doma budu az odpoledne. Citovat
macoyogy74 Odesláno 19. duben 2014 Autor Odesláno 19. duben 2014 nevadi pockam. A nahodou nepredas? :-)) Citovat
macoyogy74 Odesláno 19. duben 2014 Autor Odesláno 19. duben 2014 Ako sa to origo vola alebo ako by som to mal hladat pod akym nazvom ci oznacenim? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. duben 2014 Odesláno 19. duben 2014 Zkus hledat jako zimní clona. Citovat
snekmotorsport Odesláno 20. duben 2014 Odesláno 20. duben 2014 Pro Tvojí představu na C8 http://obchod.citroeny.cz/5136-zimni-stity-na-masku Citovat
ozzy56 Odesláno 20. duben 2014 Odesláno 20. duben 2014 za tu cenu musí být ten deklík snad ze zlata Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 Tak na berlingu jsem měl doma dělanou a vlastně jsem je poté co se osvědčila dodělával na všechny auta který jsou u nás doma. A v práci to taky spousta kolegů okoukala. Použil jsem plastovou desku kterou jsem nalámal na požadovaný tvar a rozměr. Desku jsem k masce přitáhnul elektrikářskou páskou přes vyvrtané díry. Za cenu jen těch pásek. A funguje to perfektně. Možná to není nejestetičtější ale podle mě vítězí funkčnost. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 ale joo, taky bych to samodomo nějak uplácal , k upevnění mě též napadly ty pásky , jinak máš pravdu--na krátké jízdy v zimě opravdu super, i když je to původně zábrana proti vnikání sněhu až na chladiče, tak velice dobře poslouží i jako tepelná dečka--motor se rychleji zahřeje.. [upravil dne 24/4/14 09:47 od ozzy56] Citovat
Leo Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Kdysi se to tu probíralo i s fotkami. Já do mřížky na zimu provlíkl pásky z pogumovaného koberce (čistící zóny) a taky to účel splnilo (akorát ten sníh moc nebyl). Navíc to nebylo moc vidět. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Přesně tak jde o to aby tolik nefoukalo A) na chladič B) neprofukovalo přes chladič na motor. A když auto odstavíš chvilku na parkoviště u obchodu tak aby tak rychle neprochladlo. Na berlingu jsem to vyzkoušel při nulové venkovní teplotě to trvalo cca 6-9 km než začalo být v autě teplo bez té zábrany s tou zábranou to trvalo max 4 km. [upravil dne 24/4/14 18:53 od Vena garážmistr] Citovat
Leo Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Hlavní účel zábrany by však prý měl být ten, aby Ti nenafoukal na větráky u chladiče sníh, ten tam neroztál, potom nezmrzl a když by se potom měly větráky roztočit, tak by se spálil motor. Citovat
macoyogy74 Odesláno 24. duben 2014 Autor Odesláno 24. duben 2014 Dakujem za postrehy a komentare. Presne toto hladam a zhanam. o to skorsie zahriatie auta mi ani tak moc nejde lebo mam nezavisle kurenie al po zime som musel menit komplet chladic klími lebo ked sme ho vybrali tak som sa nestihal cudovat co z neho narobila posipova sol a drobne kamienky co sipali celu zimu na cesty lebo snehu nebolo iba obcas primrzlo tak to vzdy pre istotu dobre zasolili a mne z chladica zostal cednik :-))) Prave preto by som sa na zimu chcel pripravit a nasadit to aby sa tam ten bordel uz nedostal. Keby nahodou niekto nasiel link alebo predajnu kde sa to da zohnat bol by som mu vdacny. Dakujem. Citovat
macoyogy74 Odesláno 30. duben 2014 Autor Odesláno 30. duben 2014 Hej ja viem uz som im aj pisal ale za postovne na Slovensko chcu 280Kč. Citovat
PeterNR Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 (upraveno) Hej ja viem uz som im aj pisal ale za postovne na Slovensko chcu 280Kč. Pozerám že si zo Šale, tak to máš do NR blízko. Tá snehová clona sa dá objednať v servise Peugeot v NR (Auto Nitra - na výpadovke smer Hlohovec, pri Metre). Stojí 30 Eur. Edit: kód je 7429A6, názov: kryt mriežky nárazníka. Upraveno 24. prosinec 2014 uživatelem PeterNR Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.