Přejít na obsah

macoyogy74

Uživatel
  • Počet příspěvků

    74
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Šaľa
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

macoyogy74's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ano je tam.....som si vsimol ked sme menili termostat...ale nic sa nezmenilo....
  2. Mam 2,2 HDI 125kw a donedavna to bolo v poho.....teplotu drzalo na 90°C no asi tak predvcerom som zaregistroval ze nejako dlho trvalo kym sa mi objavila aspon jedna ciarka a vystupalo to na max 75°C tak ze ziadna pozvolna zmena ale zo dna na den.....na vyrovnavacej nadrzke som nic neobjavil....aky by to aj malo vyznam....?
  3. Vonku boli dva stupne nad nulou. Neni nahodou ten senzor teploty priamo na termostate....?
  4. Ahojte. Dnes po 30km jazdy teplota vody vid foto. Teplota chladiacej kvapaliny sa mi drzi na 75°C. Vedel by mi niekto poradit co by s tym mohlo byt. Nestretol sa nahodou niekto s niecim takym. Mal som podozrenie na termostat. Ten sme vymenili.....ziadna zmena. Vsimol som si ale ze ak postojim a nebodaj stupne na 80°C tak mi zopne ventilatory a znovu to stiahne na 75°C.
  5. Baterka odpojena bola n o nemalo by to mat na to vpliv. Ako je to s nastavenim ? Kde to hladat ?
  6. Lubo§ Mam rok 5/2008 a presne tak ako si to opisal to fungovalo aj mne ked som ho kupoval no teraz neviem preco ale stale tam mam iba rezim ako vo dne a neprepina to na nocy rezim. Svetla funguju ako maju. Mam senzor a vsetko je plne funkcne.
  7. Na to stmievanie som uz natrafil pri prvotnom zoznameni sa s funkciami radia no prave to osvetlenie navi. som myslel ze funguje prave hore uvedenim sposobom ze v noci pri zapnutych svetlach by mal nabehnut nocny rezim aby to netahalo oci no nic sa nedeje nadalej svieti plnou intenzitou ako vo dne bez zapnutych svetiel. Nejaka rada pripadne napad ?
  8. Ahojte. Ja by som sa chcel opytat ako je to s podsvietenim navigacie? Je tam aj nočny rezim ? Cez den je to v poho no jazda v noci so spustenou navi dost taha oci a oslnuje. Je tam niekde moznost nastavenia nocneho rezimu pripadne intenz.osvetlenia?
  9. macoyogy74

    jak vám svítí xenony?

    Ahoj. Mohol by mi niekto nafotit ako mu svietia xenony na 807 pripadne C8. Tie moje sa mi moc nepozdavaju a chcel by som to porovnat. Dakujem.
  10. macoyogy74

    xenonová výbojka

    Ahoj. Kolko watova je ta vybojka? Nema nahodou niekto nafotenu tu xenonovu vybojku plus ako vyzera patica a koncovka ktorou sa napaja.
  11. Nuz moja osobna skusenost na Citroen C8 2,2 HDI dole naraznik von svetlomet inak je to skoro nemozne.
  12. Ak by si bol z okolia Brna a nie až za Prahou tak hocikedy a mile rad dobehnem ale je to predsa len kus cesty.
  13. Ahoj. Mohol by si mi poslat kontakt na toho pana Chobota? Aj ja zhanam nejakeho dobreho mechanika co by sa pozrel na moju C8 v okoli SA.
  14. Aha. A nejake riesenie ?
×
×
  • Vytvořit...