Guest DD Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 http://www.novinky.cz/domaci/65608-snemovna-definitivne-schvalila-bodovy-system-pro-ridice.html Mno .. tak to asi fakt bude platit . Jsem zvedavej, jestli se bude jezdit lip .. a kolik si policajti privydelaj na uplatcich Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 tak jsem zvedavej jaky to bude mit ucinek...ja dostal zatim jenom jednu pokutu (telefonovani za jizdy) ...taky nenajezdim nejak extremne mnoho km jenom asi 20k rocne ale lidi co jezdi denne a zivi je to, to budou mit asi hodne tezky, hlavne pri akcich typu krystof body jsou dobra vec leda na zenskym tele...tot muj nazor [upravil dne 21/9/05 Ludweek] Citovat
oddie Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Líp se jezdit nebude, pouze se policie octne více na koni a bude vybírat více na úplatcích a za víc věcí. Skutečné prasárny na silnicích jí totiž ani za mák zajímat nebudou, stejně jako dnes - protože kdyby chtěla, mohla už s tím něco dělat dávno, i bez bodového systému. Bohužel... Citovat
Bohumil Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Akorát nevím jaký je v tom rozdíl : -řízení pod těžkým vlivem alkoholu -řízení pod vlivem alkoholu Nebo koukněte sem : http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A050921_120959_domaci_jpl [upravil dne 22/9/05 Bohumil] Citovat
lampa Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 no hlavne 5 bodu za to ze nepustis xodce na prexodu, jak to budou posuzovat hold sem zfedaf az zase pojede nejake to prase z vlady bez houkacky a budou muset za jednu jizdu vyhodit toho ridice Citovat
DjBoom Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Původně zaslal: Bohumil Akorát nevím jaký je v tom rozdíl : -řízení pod těžkým vlivem alkoholu -řízení pod vlivem alkoholu Nebo koukněte sem : http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A050921_120959_domaci_jpl [upravil dne 22/9/05 Bohumil] Tak 20 tisíc rozdíl Jinak hnus doufám že to Klaus nepodepíše Citovat
mk405 Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Původně zaslal: lampa no hlavne 5 bodu za to ze nepustis xodce na prexodu, jak to budou posuzovat nepřejetej = puštěnej / přejetej = nepuštěnej chodec :D:D Citovat
Vvitty Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 7 bodu za jizdu bez ridicaku... to jako za zapomenuty, nebo za nevlastneny RP? jestli za nevlastneny, tak dotycneho chyti dvakrat a pak mu odeberou na rok RP, ktery nema...? Citovat
Vertex Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Vvitty, to bude za nevlastněný. Myslím, že už teď, když si řidičák zapomeneš, zjistí si podle občanky, jestli ho máš. Pokuta je pár stovek. Aspoň si to teda myslím Citovat
Driver Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: Vvitty 7 bodu za jizdu bez ridicaku... to jako za zapomenuty, nebo za nevlastneny RP? jestli za nevlastneny, tak dotycneho chyti dvakrat a pak mu odeberou na rok RP, ktery nema...? To je myšleno takhle: Řízení motorového vozidla bez držení příslušné skupiny nebo podskupiny řidičského oprávnění. Citovat
Anita306 Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 myslim, ze bude polovina naroda bez papiru a ta druha bude vesele uplacet...a silne pochybuju ze vataci prestanou prasit!.......ze bych zmenila zamestnani na ten pristi rok...myslim ze bych si docela vydelala, co myslite?!:D:D:D:D:D Citovat
Hadra Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 kdybych neměl blbec \"modrou\", tak jsem u policajtů už dávno. Nebo u vojska. svára je u vojska, má peněz, má rehabilitace, má hader, příspěvků na všechno možný, a dělá prd.... Citovat
vendym Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Pokud se nepletu tak vláda někde slibovala policajtúm přidat a tohle je asi ono - na cestách se nic nezmění a některým se zvýší životní úroveň. Citovat
self.esteem Odesláno 24. září 2005 Odesláno 24. září 2005 Asi začnu jezdit slušně a pomalu a třeba se mi sníží spotřeba, opotřebení pneumatik a brzd a vůbec na tom asi všelijak vidělám! Jen nechci vidět, jak mě budou všichni kolem problikávat a troubit na mě. Hlavně až budu dávat přednost chodci a někdo si rozmlátí čumák o můj zadek, když to neubrzdí. To bude ta doprava v Praze pěkně vypadat, samá bouračka, to mi věřte! Citovat
Chip Odesláno 24. září 2005 Odesláno 24. září 2005 To hadra: nu já dělám u policie (ale nejsem policajt) a řeknu Ti plat nic moc. a jinak myslim ze se nic nezmění jen ftom bude ještě větší bordel. a odsouhlasily i to, že po roce bez nehody se smažou čtyři body? na tom budou prodělávat Ty nejpoctivější Citovat
lampa Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 jak uz jsem drive psal, za 1 bod je neopravnene pouziti modreho majaku, takze pokud to bude takto fungovat, tak zbyly seznam prestupku me nezajima, protoze modry majak hold jsou to prasata (myslim samozrejme nasi pos*anci) 2 hadra: s modrou knizkou muzes jit k policajtum, vzhledem k tomu ze neni povinna vojenska sluzbu, takze dotaz na absolvovani povinne vojenske sluzby je irelevantni) Citovat
kšanda Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Původně zaslal: Chip To hadra: nu já dělám u policie (ale nejsem policajt) a řeknu Ti plat nic moc. a jinak myslim ze se nic nezmění jen ftom bude ještě větší bordel. a odsouhlasily i to, že po roce bez nehody se smažou čtyři body? na tom budou prodělávat Ty nejpoctivější no jo ale neděláš na silnicích a nevybíráš pokuty. počkej na kolegy.kam se budou hrabat posranci. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 I já jsem velikánskej skeptik k celému bodovém systému. Ani ne k te myšlence, ale k prostoru k uplácení, který tento systém umožní. Naši politici si neuvědomují, že všechno je o lidech. A nemyslím tím jen řidiče. (Bohatí na úplatky mají) ale i na policajti (kdo by si ty lehce vydělaný peníze nevzal) Vždycky je to v lidech. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.