čarokněžník Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 neznakl sem ho ale jak pise nahore o mrtvim jen dobre,l to ze patril ke komunistum to je o nicem info, vite kolik je tam nahore komunistu ted? plna snemovna
Milan+ Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/55387/zemrel-byvaly-clen-vedeni-ksc-miroslav-stepan.html budiž mu peklo dostatečně těžké [upravil dne 23/3/2014 15:47 od Medvěd] Nedá mi to to,ale kdyby ta doba tady byla stále,tak by jsi tu několikrát nepsal,že scháníš práci.
Medvěd Odesláno 23. březen 2014 Autor Odesláno 23. březen 2014 Milane - i když je současnost taková jaká je, jsem za ní rád a určitě si nepřeju aby se byť v náznacích vrátila zpět ta doba, kdy soudruzi Štěpánové, Jakešové a veškerá komunistická svoloč byli u vesla.
Edison Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 A jakej je rozdíl současnosti oproti minulosti? Špiclování je běžnější a navíc je spousta lidí přesvědčeno, že to tak je správně - tomu se říká úspěšný policejní systém... média rozhodně nejsou nezávislá a cenzura jen kvete, nekrade se v malym, ale ve velkym, politici jsou nedotknutelní... Jooo.. jeden rozdíl tu je: Tenkrát to politici brali vážně a lid se tomu smál. Dnes se lid celkem vážně snaží přežít a politici se tomu smějou... mNa co jsem zapoměl? Na demokracii?? K čemu je demokracie? K ničemu... Kde by byly včely s medem, kdyby neměly královnu ale demokracii... Ale vážněji.. demokracije je k ničemu, pokud není spjata se svobodou... A já se teda svobodný necítím.
Medvěd Odesláno 23. březen 2014 Autor Odesláno 23. březen 2014 Edisone - a jsme u jádra pudla. Zatímco pro Tebe je demokracie k ničemu, můj táta se za ní celej život rval a já jsem rád, že můžu vychovávat své dítě v podmínkách, které bych si za vlády \"soudruhů\" neuměl představit ani v těch nejbujnějších snech. Naše názory se prostě neprotnou, polemizovat o tom považuji za ztracený čas.
Edison Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 Neprotnou... to je fakt... Holt patříš k těm, kteří si pletou demokracii se svobodou. Pro mě je ta svoboda prostě mnohem cennější, než demokracie, zejména ten \"západní\" způsob.. a to co je tady? To bych ani demokracií nenazýval. To je jen zástěrka pro rejdy politiků a vykrádání národa kmotry.
Guest Scratch Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 edison: bohuzel, bohuzel, bohuzel, musim souhlasit.........., my tu nemame svobodu, a rozhodne ne demokracii, my si tu na to jen hrajeme............ale jen par vyvolenych kmotru ji ma............ moji rodice se mnou jako malym klukem zvonili, a kdyz to ted tak vidi, tak si rikaji proc.........dneska se mazlili s Valuskou, a nechci ani domyslet, jak bude vyrustat a hlavne zit ona...........a jak pise Meda, ze je rad, ze nemusi Paju vychovavat v podminkach komancu, tak ja se naopak stydim, ze budu muset svoje dite vychovavat v podminkach kapitalismu a od mala ji vysvetlovat, ze co si nevydobije, co nevezme jinymu, proste nebude mit..............
Edison Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 Víš... on to není ani ten kapitalismus...Socani se snažej o kapitalismus a pravičáci honěj hlasy na \"sociální smír\". Zkrátka levice není levicí a pravice není pravicí. Je to pouhá honba po moci a majetku.
Guest Scratch Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 no tak jde o koryta, a to snad z predchoziho prispevku je jasne, ad....co si nevezme na jinym, mit nebude...... ono totiz aby se nekde pridalo, se nekde musi ubrat, ale to dost lidi nechape, proto v cr je tak silena finacni gramotnost.........
Edison Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 Tak to víme, že ta hromádka se tak nějak nenafoukne... Přesněji nenaroste, jen se nafoukne... Jak už někdo řekl, ani ekonomika není perpetuum mobile. A dokud se tady (a nejen tady) budou všichni hnát za \"růstem zisků\" a ne za skutečnými hodnotami tak to půjde od desíti k pěti a na hodnoty nám nezbyte zbla životní energie. A přitom jak se říkává, \"ty nejlepší věci jsou zadarmo\".
Medvěd Odesláno 24. březen 2014 Autor Odesláno 24. březen 2014 Jak z radosti nad tím, že odešel jeden z hlavních představilů komunistickýho zla a špíny udělat PŠM .... P.S. Opět jsme u náznaků představ, jak by jinde bylo líp, ale kde? To se tak lehce neříká .... [upravil dne 24/3/2014 06:08 od Medvěd]
davidekcz Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 A jakej je rozdíl současnosti oproti minulosti? Špiclování je běžnější a navíc je spousta lidí přesvědčeno, že to tak je správně - tomu se říká úspěšný policejní systém... média rozhodně nejsou nezávislá a cenzura jen kvete, nekrade se v malym, ale ve velkym, politici jsou nedotknutelní... Jooo.. jeden rozdíl tu je: Tenkrát to politici brali vážně a lid se tomu smál. Dnes se lid celkem vážně snaží přežít a politici se tomu smějou... mNa co jsem zapoměl? Na demokracii?? K čemu je demokracie? K ničemu... Kde by byly včely s medem, kdyby neměly královnu ale demokracii... Ale vážněji.. demokracije je k ničemu, pokud není spjata se svobodou... A já se teda svobodný necítím. Eltone souhlasím...
Ducatista Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 A jakej je rozdíl současnosti oproti minulosti? Špiclování je běžnější a navíc je spousta lidí přesvědčeno, že to tak je správně - tomu se říká úspěšný policejní systém... média rozhodně nejsou nezávislá a cenzura jen kvete, nekrade se v malym, ale ve velkym, politici jsou nedotknutelní... Jooo.. jeden rozdíl tu je: Tenkrát to politici brali vážně a lid se tomu smál. Dnes se lid celkem vážně snaží přežít a politici se tomu smějou... mNa co jsem zapoměl? Na demokracii?? K čemu je demokracie? K ničemu... Kde by byly včely s medem, kdyby neměly královnu ale demokracii... Ale vážněji.. demokracije je k ničemu, pokud není spjata se svobodou... A já se teda svobodný necítím.přesně tak, přesně... smutný, ale výstižný...
Medvěd Odesláno 24. březen 2014 Autor Odesláno 24. březen 2014 Když je ta demokracie k ničemu, tak proč nejedete do Koreje nebo na Kubu? Tam by se Vám určitě líbilo .... Chtěl jsem se ještě víc rozepsat, ale jak už jsem jinde psal, nemá to smysl - bez nespokojenců není pokrok a já věřím, že tu bude vždycky dost těch, kteří si nepřejí návrat o čtvrtstoletí zpět. Já jsem si včera večer otevřel lahvinku vínka a při tom se podíval na několik záznamů z projevů zemřelého představitele moci naštěstí dávno minulé a ujistil se, že ho opravdu žádná škoda není.
davidekcz Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 Nemyslím, že tady někdo psal, že by si přál návrat o čtvrtstoletí zpět...
Edison Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 A ještě jedna věc se tu ukazuje: Jak demokracie pokřivuje... a teď nevím.. názory? Vyjadřování? Kdo ví... ale jásání nad smrtí člověka mi nepřijde jako výraz demokracie a už vůbec ne svobody. Nemluvě o tom, že Medvěd, jak mi bývají jeho příspěvky sympatické, když mu docházejí argumenty, tak hned předhazuje ostatním s opačným názorem třeba na současnost jak se maj teda vrátit do minulosti. Já osobně bych spíše hleděl do budoucnosti a co s tím teď teda dělat, než bych se vracel do minulosti, nebo k jiným podobným pořádkům. Ad KLDR: Ono se říká, že tam je komunismus... Houby... Tam je to jen slovo. Komunismus měl přece docela jiné ideály. Ne to, co je v KLDR.
adraj Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 Kde je jsou dneska takové velké továrny jako ČKD,Poldi Kladno atd,atd. Co šlo,tak se rozprodalo,nebo vytunelovalo. A myslím,že moc lidí zrovna za to nesedělo. Demokracii máme,budiž za ni. Ikdyž dřív se říkavalo ,že musíš držet hubu,ale máš co do ní a dneska to je trošku obráceně.
Péťa Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 ... já jsem rád, že můžu vychovávat své dítě v podmínkách, které bych si za vlády \"soudruhů\" neuměl představit ani v těch nejbujnějších snech... Na tohle musím reagovat. Marně přemýšlím, v čem je k výchově dětí lepší dnešní doba. Jediné, co mě napadá, že můžou na zkušenou do ciziny. To dřív moc nešlo.
ozzy56 Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 nikdy jsem tu nenapsal zkratku R.I.P. (zrovna si odporuju,že?), takže na mě ta výtka v úvodu nemůže být, ale zase jako starší kolík umím porovnat obě doby--ta stará byla o jistotách,ale žít se v tom nedalo (ale muselo), ta dnešní je bez jistot, ale o dost lépe se žije, samozřejmě se mi taky hodně věcí nelíbí, ale asi to tak má být, co by člověk nakonec chtěl, když vidí ty vlky kolem sebe...,nakonec nějakých 70% obyvatel je pro dnešní dobu, ten zbytek jsou staří lidé navyklí žít ve staré době (nedivím se tomu) P.S. Ovšem ať byl někdo jakýkoliv ******, tancovat na rakvi mu neumím a ani nechci. [upravil dne 24/3/14 20:07 od ozzy56]
Hafity Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 No sláva, už jsem myslel, že žiju někde jinde.... A to se mi spousta věcí nelíbí. Dřív se určitě nežilo lépe, ale jaksi jednodušeji.... člověk se nemusel tolik starat. A to některým lidem hodně vadí. Já jsem kvůli tomu přestal chodit před rokem do pitevny. Poslouchat řeči od netáhel že \"stát by se měl o nás postarat\" mi lezly krkem....
Recommended Posts