Radek Hurvajz Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Tak dejte klubu ty prachy co z toho jsou a nemusí to tam bejt, to je uplně jednoduchý. Prostě je to potřeba, na novým webu to bude třeba estetičtěji řešený Citovat
Vvitty Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 RH: me tam ty reklamy nevadi, to jen aby bylo jasno... Citovat
koblih69 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Radku prachy? Mám znovu napsat že jsem klubu nabízel vyjednat marketingový prachy??? ... to už by bylo k smíchu ne? Ale raději se nebudu rozrušovat... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Na novém fóru bude hůř Teď tam jsou dva obrovské bannery Kde maš dva, ja tam vidim jeden a vlevo hlavičku klubu:myslim Citovat
koblih69 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Ono by to šlo kompromisně i tady... třeba dát 2 bannery vedle sebe... ale ten přílepek nahoře je ohyzdný a divím se, že si tam někdo umísťuju reklamu za kterou platí, ale to je jeho ostuda... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Peta, dolů jsem asi ještě nikdy nedošel:D [upravil dne 18/3/14 20:43 od Radek Hurvajz] Citovat
Vvitty Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Tak to misto dole bude dobre prodejny Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 já myslel ,že klub má peněz dost.... že reklamu nepotřebuje:) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 A kde by je asi tak bral, z poplatků členů ??? Citovat
MilanF1 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Koukám, že rozpočet asi nikdo nečetl: http://www.peugeot-club.com/Schreek/Rocenka_Peugeot_Clubu_2013.pdf V ročence je úplně dole. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Někoho zajima jen vlastní kapsa, tak tyhle věci nečtře z principu, kdo to četl tak ví že penize z čehokoliv se hoděj Citovat
koblih69 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Třeba četli ale berou jako já některé položky jako špatný vtip: např E shop - 75 000 Kč Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Ono by to šlo kompromisně i tady... třeba dát 2 bannery vedle sebe... ale ten přílepek nahoře je ohyzdný a divím se, že si tam někdo umísťuju reklamu za kterou platí, ale to je jeho ostuda... Nešlo, o malej banner není zajem, viz - Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Tak to jsem chtěl napsat e-shop dobrý zářez... to bych ho radší nedělal,práce s ním je a výdělek 5000Kč Citovat
ChouLu Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Koblihu a co se ti nelíbí na eshopu? budou se dělat hrnky, škrabky, trika.... ono to není nic levného Citovat
koblih69 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Marketing se dělá jinak, pak nemusí být výkřiky do tmy typu \"když si doprasíme stránku dostaneme prachy navíc\". Takové věci se dějí tehdy kdy se ze zoufalosti neví co s tím. Klub by měl fungovat na pevných základech. Na jasné strategii \"kde chceme být za X let\" a od toho se odvíjí model financování a zároveň marketingový koncept.... ale asi už to nechci dál komentovat. Citovat
MilanF1 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Vycházel jsem z obratů v minulých letech. Taková částka je reálná. Výdělek je 5 000 Kč. Ano, není to mnoho, ale ve většině nabízíme věci, které slouží jako prezentace klubu, není třeba na tom mít ziskovou přirážku. Současná trička Navy jsou relativně drahá, a to respektují pořizovací cenu. Nemůžeme si dovolit je zdražit, abychom na nich generovali větší zisk - nikdo by je nekupoval. Ten rozpočet je sice hezká věc, ale je možné, že pořízení nového webu bude stát více než předpokládaných 40 000 Kč. Objevují se další problémy k vyřešení. I zde se nám další finanční prostředky hodí. Nedomníváme se, že správnou cestou je zvyšovat členský příspěvek, banner je podle nás OK. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Marketing se dělá jinak, pak nemusí být výkřiky do tmy typu \"když si doprasíme stránku dostaneme prachy navíc\". Takové věci se dějí tehdy kdy se ze zoufalosti neví co s tím. Klub by měl fungovat na pevných základech. Na jasné strategii \"kde chceme být za X let\" a od toho se odvíjí model financování a zároveň marketingový koncept.... ale asi už to nechci dál komentovat.Prosím tě, nešiř tu paniku, díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.