Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mate někdo zkušenost s vyndavanim vstrikovacu z 1.6 HDI (citroen c4) Jsou tam tak zapeceny, ze zaboha nemůžou ven. Mate na to nejakej figl jak je dostat ven?

Odesláno

taky by mne zajimalo jak na to,jeden zapeceny a druhy podfukuje...Ten zapeceny uz jsem zkousel vytahnout(nalil \"olejicky\"pouzival \"zpetne kladivo\"ale ani se nehne.

Odesláno

No my sme sa s tým tiež pasovali na 307 čke, ale ani za svet nešiel von ...

Nakonec sme to hodili do servisu :D Ale to si asi počuť nechcel :D

Odesláno

To zalezi na tom,kolik by mne to stalo...!??:roker:myslim Uz mne to nebavi cuhat v kabine(kdyz stojim)ten smradek,ktery fuci kolem vstriku.Alespon teda myslim,ze to od odtamtud

Odesláno

:D

Pokud to nejde reverzním kladivem, dělá to vytažení vstřiků firma, hydraulickým přípravkem určeným právě na to. Akorát to stojí raketu, ale furt lepší než to zkurvit.

Edit: např. http://www.vytahovanivstriku.cz/ , ale i další, stačí si zadat \"vytahování vstřiků\" do google...

[upravil dne 3/4/14 10:04 od oddie]

Odesláno

A za kolik to dela ten znamej v Nachode? Jinak jak posilal oddie ten odkaz, tak me není jasne, za co mají ten vstrik uchycenej? Timto zpusobem ho museji zarucene zkurvit ne? :D

Odesláno

Na pc mi ukazuje kolem 150 000km.Bude tam ale viice.Myslim,ze tomu ze to zaclo foukat pomohl i chip...?!?Vetsi tlaky...?Nebo se pletu?O vikendu jedu do Sumperku,ty p607Oldo Rikas ze tam to taky nekdo dela?

Odesláno

p607olda---Dneska jsem byl v tom Zabreze,takze technik rikal jeden den dam auto a druhy den bude hotove.Vytazeni toho zapecenehovstriku,zabrouseni + kontrola kontrola ostatnich cena cca 8 000kc za vse.Perfekti jednani,myslim za o tom budu uvazovat...:myslim

Odesláno
p607olda---Dneska jsem byl v tom Zabreze,takze technik rikal jeden den dam auto a druhy den bude hotove.Vytazeni toho zapecenehovstriku,zabrouseni + kontrola kontrola ostatnich cena cca 8 000kc za vse.Perfekti jednani,myslim za o tom budu uvazovat...:myslim

Tyto údaje mi byly divné, proto jsem se tam dnes ptal, a bylo mi upřesněno:

Ze dne na den (24 hodin) nejde udělat vymontování a kontrolu, protože to posílají kurýrem a do 24 hodin se to určitě nevrátí.

Cena za vymontování je jiná, nižší, a za kontrolu jiná - pak záleží, zda se jedná o pouhou kontrolu, nebo čištění atd.

Přesné údaje a ceny zde nebudu uvádět, jednak je toho mnoho variant a jednak k tomu nemám oprávnění, abych mluvil za jiného. Takže kdo by měl zájem, zavolejte si tam sami.

Otofon: Byl jsi u Nečase, anebo jinde v Zábřeze, např. v PASu?

[upravil dne 10.3.2014 14:01 od P607Olda]

Odesláno

Ano,byl jsem v PASu.Jel jsem za rodinou do Zábřehu a vygooglil jsem jen PAS.Tam mi technik říkal,jestli dobře pamatuji---Vyndání,vyčištění(pry se i vybrušuje) a kontrola toho co fučí cca 5000kč,zbytek vsřiků jen KONTROLA cca 3000kč.Pokud si dobře pamatuji.:myslim No a že za těch 24hod si můžu přijet pro auto.:roll

Odesláno

Do PASu jsme jezdili s Aviema a jednou (!) jsem tam byl na geometrii. Řekli mi, že tam mám vůle, ačkoli jsem jel rovnou ze servisu a vůle tam nebyly (vrátil jsem se do servisu). Asi chtěli kšeft.

Tak tos byl vedle.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...