Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Velice se omlouváme, ale z důvodu jiné akce nám bylo parkoviště na náměstí ve Žďáře nad Sázavou zrušeno a přesunuto na ovál vedle zimního stadionu

viz mapka: http://mapy.cz/s/9kfb

Prosíme tedy všechny účastníky, kteří dorazí na sobotní program, aby přijeli rovnou na ovál. Na náměstí budou stovky lidí a blbě bychom se tam hledali.

Děkujeme.

Organátoři :papa

[upravil dne 27/2/14 12:55 od ChouLu]

Odesláno
ChouLu - za \"by jsme\" mně moje češtinářka tahala za ucho (a nejen mně), proto si pamatuju, že správně česky je BYCHOM !!!

Méďo přečti si to po sobě nebo ti to ucho utrhne ;)

Odesláno

Asi sem to někde přehlédla, ale spanilka nepovede do žďáru ?

OT:

tahala za ucho (a nejen tebe)

tahala za ucho (a nejen mne)

tebe - mne

tobě - mně

tě - mě

takhle nás učili na základce rozpoznat jaký tvar mě/mně/mne použít :)

Když sme u té češtiny - Parkování ve Žďáře nad Sázavou a nebo Parkování ve Žďáru nad Sázavou? Si myslim, že spíš ve Žďáru (hrad/hradu?)

Odesláno

Spanilka povede do žďáru, ale místo na námko povede na ovál :) Takže ti, kteří přijedou přímo v sobotu, aby nečekali na námku jak bylo domluveno, ale přijeli na ovál ;)

Odesláno
Asi sem to někde přehlédla, ale spanilka nepovede do žďáru ?

OT:

tahala za ucho (a nejen tebe)

tahala za ucho (a nejen mne)

tebe - mne

tobě - mně

tě - mě

takhle nás učili na základce rozpoznat jaký tvar mě/mně/mne použít :)

Když sme u té češtiny - Parkování ve Žďáře nad Sázavou a nebo Parkování ve Žďáru nad Sázavou? Si myslim, že spíš ve Žďáru (hrad/hradu?)

Ve Žďáru o tom není pochyb. Ve Žďáře říkáme jen my domácí a kamarádi z Moravy ;)

[upravil dne 27/2/14 14:41 od koblih69]

Odesláno
Spanilka povede do žďáru, ale místo na námko povede na ovál :) Takže ti, kteří přijedou přímo v sobotu, aby nečekali na námku jak bylo domluveno, ale přijeli na ovál ;)

Ach zooo :) Už chápu

Odesláno

Hmm, doteď jsem žil asi v mylné představě, že když jedu na sraz jen na sobotu, tak se s vámi srážím už u ubytování, aby se člověk zapojil do spanilky, kterou už považuji za součást sobotního programu.

Takže místo toho máme přijet rovnou na ovál, nebo jak tedy?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...