Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dotaz na administrátora a moderátory.

Recommended Posts

Odesláno

Je mi ,prosím,někdo schopen odpovědět na otázku?

Kdo má přístup a tím pádem možnost SVÉVOLNĚ dopisovat v profilu do nálady to, co jsem tam měl napsáno já,než jsem to smazal?

Jsem zvědav,zda má dotyčný tolik odvahy se k tomu i přiznat.

Předem děkuji za odpověď.

Odesláno

A máš ty tu odvahu se přiznat co o mně roznášíš na klubu za hnusné pomluvy?

Jsem zvědav i já na tvou odpověď.

EDIT : hlavně by mne zajímal teda důvod tvého jednání.

[upravil dne 13/2/14 14:14 od Pe.Tr]

Odesláno

Uz to vidim jak Ti to sem nekdo odpovi ... ano byl jsem to ja a pristup k tomu krome me maji jeste tito a tito lide ..... :mrk

Odesláno

ad Pe.Tr-až se dovíš skutečnou pravdu o tom,kdo za těmi informacemi o tobě stojí,bude už pozdě Petře.

Já bych nyní vyčkal,jak dopadne to s tou Kellynou.Ostatně,táhne se to podezřele dlouho.Že by někdo hrál betla?

Tome, ani já si nemyslím,že se ten dotyčný přizná.Pouze ale tímto upozorňuji ostatní členy, že není něco po této stránce

v pořádku.Tím pádem se i domnívám,že dotyčný má přístup i ke všem SZ členů fóra.Nedej bože do klubových mailů. Nebo tomu tak není?

Od kdy je vyřčená pravda brána jako pomluva?:myslim. Je to jako v té reklamě na pivo: \"Svět se zbláznil!\"

Odesláno

v pohode, ja jen pockam, az se tu rozjede tradicni flame, ktery jsi se ostatne prave sam pokusil rozpoutat .... a zamknu to ;)

Odesláno

Havlicek.Lukas- já si to též myslím,ale o to je to smutnější.Ten dotyčný má dohlížet a urovnávat,ale nemá přilévat olej do ohně.

Tome,pokud jsi si všiml, dotaz byl přesně směrovám.Tudíž nechápu, pro si o to Pe.Tr takto říká.Nebo on mu přístup zůstal?

[upravil dne 13/2/14 14:41 od ozzy1]

Odesláno

No, ja to vidim jako vlakno ketrý je tu proto aby rozdmychavalo vášně na foru, dlouho tu byl od toho klid že ano, takže hlavní iniciátor toho všeho se prostě musí chytit stébla a začít to tu opět masirovat.

Ozzy, možná ti to změnil ten komu jsi dal heslo aby mohl sem na forum když on sem má ban, co mysliš??

Odesláno

Ozzy, možná ti to změnil ten komu jsi dal heslo aby mohl sem na forum když on sem má ban, co mysliš??

Nebylo by to poprve co se dostaly informace kam nemely od te same osoby :potlesk

Odesláno
StibTo: nezamykej to, smaz to.

To ne to by se tu hned objevilo nove vlakno o tom jak vedeni a moderatori zametaji nepohodlne veci pod stul :)

Odesláno

Radku,a ty jsi zaznamenal,že by se přihlásil někdo z IPéčka z dané lokality?V tom případě tě prosím o zveřejnění.

Jak je vidět,dotyčný ubohý se asi nepřizná.S těmi ,kdo to mohl udělat jsem teď mluvil,buď někdo z nich lže a nebo je ve hře ještě někdo,o kom nevíme.

Tome ,zamkni to.Děkuju.

Odesláno

Ozzy mohu tě uklidnit.. do SZ a emailu se nikdo, ať je to admin, superadmin, moderátor či člen prostě nedostane... nemá k tomu práva.

K SZ a mailum se dá dostat pouze přes DB, do které má přistup správce Aleš, já a Schreek, nicméně jelikož je naše forum tak zastaralé a tak blbě si rozumí s DB ve švédštině, že je nereálné cokoliv z těch SZ vyčíst, nedejbože cokoliv změnit.. změnit můžeš, ale místo textu se na foru objeví různé klikiháky... ;)

A jestli to má být narážka na moji osobu, že mám do DB přístup a proč ho vůbec mám, tak jen upozorním, že jsem zautomatizoval 50% věcí, které dělalo minulé vedení ručně a na druhých 50% se pracuje... toť vše.. ;)

Odesláno

Prošel jsem podrobně logy za měsíc zpátky a podle nich to nikdo z adminů nebyl. Být Tebou opravdu si prověřím za a) kdo má Tvé heslo b) složitost Tvého hesla, zkusil bych prvně hledat chybu tam, než tu začneš všechny obviňovat...

Odesláno

Jo to je fakt, mluvil, a taky jsi mi řekl že to tu je potřeba rozdmýchat, že tu byl už dlouho klid, ja to beru prostě že jsi to využil jako zaminku k tomu aby jsi opět mohl rejpat do případu Pe.Tr, nebo to prostě jinak nechapu

Odesláno

Tome ,zamkni to.Děkuju.

Máš to mít, snad Ti ten štěk stál za to ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...