Rejty Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/14678252?goFrom=list ZKOUKNUL BY PROSÍM NEKDO TOHLE...KAMARAD SHANI...DEKUJU opraven nazev:D [upravil dne 31/1/14 11:13 od Rejty] Citovat
Dano406 Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 Nevím jestli je Rychvald ve ZL. kraji,podle té mapky je to někde mezi OV a Orlovou. Citovat
dzavel Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 Je to v podstatě Ostrava . Příští týden bud mít možná víc času, tak ti to zkouknu. Citovat
KingSpade Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 Dano406: asi budeš mít pravdu. Na jedné fotce je totiž tabule Autoburza Ostrava Citovat
Tony Stark Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 bydlím kousek co bys přesně potřeboval vědět? Citovat
punkac Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Je v tom Epic. Zkoukněte hlavně jak to startuje studený, jak po zahřátí a jestli to nevydává rachotivé zvuky Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Byl jsem tam na něj zatim jen kouknout a kolem dokolo je to v celku obstojné (v rámci ceny), ale začínající koroze zadních lemů, zadku prahů a konce zadních levých dveří. Levé přední jsou promáčklé a v zadním blatníku je vyjížděcí antána kolem které je zatřená koroze. Pneu cca 2- 2.5mm, disky jsou bez podložek. Na předním nárazníku je prasklina. Po 14 hodině tam jedu znova a zkusím to projet. Nikomu jsem tam nic neříkal tudíž by to mělo být studené. pište prosím co dál zkontrolovat... krom podvozku ten vím.. Citovat
Rejty Odesláno 31. leden 2014 Autor Odesláno 31. leden 2014 je to jen priblizovadlo.... budes hodny...my sme z Litomeric..cesta daleko mno..... Citovat
punkac Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Byl jsem tam na něj zatim jen kouknout a kolem dokolo je to v celku obstojné (v rámci ceny), ale začínající koroze zadních lemů, zadku prahů a konce zadních levých dveří. Levé přední jsou promáčklé a v zadním blatníku je vyjížděcí antána kolem které je zatřená koroze. Pneu cca 2- 2.5mm, disky jsou bez podložek. Na předním nárazníku je prasklina. Po 14 hodině tam jedu znova a zkusím to projet. Nikomu jsem tam nic neříkal tudíž by to mělo být studené. pište prosím co dál zkontrolovat... krom podvozku ten vím.. U startu opravdu poslouchej zvuk od motoru Nemusí to rachotit furt - jo neplést s cvrdlikáním ventilů, ty pár vteřin jsou hlučnější, než se naplní olejem hydroštely. To, co myslím, je opravdu rachotivý zvuk. Samozřejmostí je, aby čerpadlo nikde neteklo, dále hodně odcházel kabelový svazek z kulatého konektoru směrem k čerpadlu, odpadávala vyhřátá izolace a praskaly kabílky. asi bych pak mrknul na výfuk, jestli to má nahnilý prahy, tak bych ho zkusil ještě ukecat na slevu Jo co mě se vymstilo, bylo trošku prasklý světlo vzadu a tekla mi tam voda, která v kufru naplnila místo pro rezervu (koukni jestli tam je, není hnutá a je tam tažný oko, to je nedostatková věc) a pak se dostávala pod zadní sedačku a ta chudák trochu nahnila. Zkusil bych všechny elektronický nesmysly jako okna a rádio a zrcátka (koukám, že to má štelování, dost často je vyviklaný ten přepínač mezi zrcátky ), klima jestli chladí Airbagy musí chvilku svítit a pak zhasnout, jestli to má pytle i v sedačkách, tak ty zhasínají o chvilku dříve (nebo později) než hlavní kontrolka pytlů, nikdy ne současně, jestli máš měřák, zkusil bych, jak to dobíjí s rožnutýma světlama, jestli při prudším brždění kope ABS do pedálu, jak je na tom posilovač volantu, výhřev zadního okna, rychlost větráku jestli jde plynule nastavit, jestli klapky při přepínání poloh fukárků moc nevržou a vzduch pak fouká opravdu tam, kde to bylo požadováno. Pak mrkni jestli dveře ladí, jestli nejsou víš či níž než jiné dveře v řadě [upravil dne 31/1/14 11:28 od punkac] Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Čerpadlo chčije jak o závod, start delší ale chod samotného motoru bych řekl dobrý. Každopadně vypnout klíčkem nešel :-D musel přes kvalt. Myslím že to stačilo abych mohl říct že to nemá cenu kupovat. El okna fungují, ale tlačítka jsou přeházene. Citovat
Tony Stark Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Okolo 12 hodiny jsem se na to byl podívat. Upřímně = je to naleštěný vrak. Nemusel jsem ani zvedat kapotu. Jen ta karosařina je tak za 5-8 tisíc. Citovat
punkac Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Jestli čerpadlo chčije, ruce pryč od toho, kor když nejde chcípnout, STOP ventil v čudu Citovat
oddie Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Tak to už je jasné i podle ceny, že to bude tak do sběru... Citovat
Tony Stark Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 nechci strašit ale dnes s tím autem někdo jezdil tam a zpět přes hrušovské mosty, takže už je asi prodané nebo přemístěno na jinou prodejnu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.