Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ostrava/Rychvald..Zkoukne nekdo prosím tohle auto,....

Recommended Posts

Odesláno

Byl jsem tam na něj zatim jen kouknout a kolem dokolo je to v celku obstojné (v rámci ceny), ale začínající koroze zadních lemů, zadku prahů a konce zadních levých dveří.

Levé přední jsou promáčklé a v zadním blatníku je vyjížděcí antána kolem které je zatřená koroze. Pneu cca 2- 2.5mm, disky jsou bez podložek. Na předním nárazníku je prasklina.

Po 14 hodině tam jedu znova a zkusím to projet. Nikomu jsem tam nic neříkal tudíž by to mělo být studené.

pište prosím co dál zkontrolovat... krom podvozku ten vím..

Odesláno
Byl jsem tam na něj zatim jen kouknout a kolem dokolo je to v celku obstojné (v rámci ceny), ale začínající koroze zadních lemů, zadku prahů a konce zadních levých dveří.

Levé přední jsou promáčklé a v zadním blatníku je vyjížděcí antána kolem které je zatřená koroze. Pneu cca 2- 2.5mm, disky jsou bez podložek. Na předním nárazníku je prasklina.

Po 14 hodině tam jedu znova a zkusím to projet. Nikomu jsem tam nic neříkal tudíž by to mělo být studené.

pište prosím co dál zkontrolovat... krom podvozku ten vím..

U startu opravdu poslouchej zvuk od motoru

Nemusí to rachotit furt - jo neplést s cvrdlikáním ventilů, ty pár vteřin jsou hlučnější, než se naplní olejem hydroštely. To, co myslím, je opravdu rachotivý zvuk. Samozřejmostí je, aby čerpadlo nikde neteklo, dále hodně odcházel kabelový svazek z kulatého konektoru směrem k čerpadlu, odpadávala vyhřátá izolace a praskaly kabílky.

asi bych pak mrknul na výfuk, jestli to má nahnilý prahy, tak bych ho zkusil ještě ukecat na slevu

Jo co mě se vymstilo, bylo trošku prasklý světlo vzadu a tekla mi tam voda, která v kufru naplnila místo pro rezervu (koukni jestli tam je, není hnutá a je tam tažný oko, to je nedostatková věc) a pak se dostávala pod zadní sedačku a ta chudák trochu nahnila.

Zkusil bych všechny elektronický nesmysly jako okna a rádio a zrcátka (koukám, že to má štelování, dost často je vyviklaný ten přepínač mezi zrcátky ), klima jestli chladí

Airbagy musí chvilku svítit a pak zhasnout, jestli to má pytle i v sedačkách, tak ty zhasínají o chvilku dříve (nebo později) než hlavní kontrolka pytlů, nikdy ne současně,

jestli máš měřák, zkusil bych, jak to dobíjí s rožnutýma světlama, jestli při prudším brždění kope ABS do pedálu, jak je na tom posilovač volantu, výhřev zadního okna, rychlost větráku jestli jde plynule nastavit, jestli klapky při přepínání poloh fukárků moc nevržou a vzduch pak fouká opravdu tam, kde to bylo požadováno. Pak mrkni jestli dveře ladí, jestli nejsou víš či níž než jiné dveře v řadě

[upravil dne 31/1/14 11:28 od punkac]

Odesláno

Čerpadlo chčije jak o závod, start delší ale chod samotného motoru bych řekl dobrý. Každopadně vypnout klíčkem nešel :-D musel přes kvalt. Myslím že to stačilo abych mohl říct že to nemá cenu kupovat. El okna fungují, ale tlačítka jsou přeházene.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...