Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U Petra se na BIO nehraje - mají naproti Penny market :aut

Navíc bude pak na zahradě anglický trávník a ten bude pořebovat spoustu kvalitních hnojiv (NPK apod.) :D

Odesláno

Pe.Tře, tenb likvidátor pařezů jsem aplikoval i u mě. Za 2 roky přijel bagr a pařezy vytahal, protože likvidátor byl k ničemu (ač jsem ho použil podle návodu a raději víc).

Odesláno

Ať tam naleješ cokoliv, tak do jara to samo nezmizí :D

Zeptej se Oddieho na toho \"kopáče\" a pořiď několik násad navíc, to bude nejlevnější a nejmíň pracný způsob (pro tebe :D)

Odesláno

k sousedovi na chatě přijel maník s tou frézou (měl ji na vozíku za os. autem),tři pařezy o průměru cca metr měl za dvě hodiny hotové, kolik to stálo ale nevím

Guest Scratch
Odesláno

hele neni to pravda, ja jsem to na chalupe s jednim parezem udelal tak, ze jsem si rekl, v ramci fyzicky, ze si to udelam sam :D

ad 1 potrebujes ho jen dostat pod zem? Vem krumpac, odkopej ho, vem motorovku a starej retez a odrez to.......

ad2 potrebujes ho uplne zlikvidovat? Ja tam navrtal diry, prolil to benzinem a ted jsem po asi 4 dnech vypalovani v parezu o metr niz. Faktem je, ze jsem pilou vyrezal v parezu jamku abych v tom mohl topit. Po pul dni topeni ti muzu rict, ze parez prodoutnaval treba jeste 4 dny. No a ted cekam na jaro, a doufam, ze se mi povede jej propalit az dolu a pak jej vykutnu. Pokud chces, napis mi sz, poradime, doladime, nebo i muzu prijet a zalozit ti prvni vrstvu :D

Odesláno

Jinak ten sajrajt co se tam sype a za drahý peníze kupuje je obyčejnej dusičnan sodný NaNo3 kterej koupíš v každý lepší drogerii za pár kaček.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...