Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A jak by sis to představoval?

Je to zbytečnost. Nabitý akumulátor Ti nezmrzme a zateplit ho není jak. Takže o tom ani neuvažuj. Důležité je aby byl akumulátor v dobrém stavu, aby Ti to dobře dobíjelo a pak se nemáš čeho bát.

Odesláno

nemá to smysl:bojim

smysl má dát baterku do tepla např. na horách, když budeš týden lyžovat a auto bude stát, nebo v podobných případech...

Odesláno

pokud s tim budeš trochu jezdit a nebude ti to stát tejden anebo 14 dní v kuse,je nová a měla by držet,něco jinýho,když nebudeš přes zimu jezdit vubec,to bych jí vzal z auta ven domu

Odesláno

Neni to blbost? Zateplení se dává kvůli uniku tepla, samo o sobě zateplení hřát nebude. A aby teplo mohlo unikat, tak by se tam nějaké muselo dělat a baterka sama od sebe nehřeje (neměla by :bojim¨ ).

Odesláno

mmartinkovic presne o tom pisem...

benzik: o com to tu pises... ja myslim ako ochranit baterku pred silnou zimou a mi nepis ze jej zima neskodi cim vacsia zima tym sa rychlejsie vybija, takze urcite na tom nieco bude ked je baterka v nejakom obale tak si asi udrzi vacsiu kapacitu...

Guest Džůny
Odesláno

mmartinkovic, Relic77: To si děláte prdel, nebo to myslíte vážně? :o

Odesláno

Pratele je to tam prave z obraceneho duvodu

Aby netrpela velkym teplem dokonce jsou nektere zabalene + jeste plast.kaslik.

Pokud je baterka Ok tak ji zima nevadi a pokud jezdite nekam hodne do zimy doporucuju \"gelovku\" a je klid.

A nebo baterku proste vyndat z auta ale prijde me to v nasich koncinach jako hloupost.

Stejne jako zadelavani chladice a verit ze to bude topit lepe ;)

A je mnoho jinych zarucenych receptu ....

Odesláno
Ano, ale ten obal z tepelne izolace ji sám o sobě nezahreje. Akorát po jízdě vychladne pomaleji. A po několika hodinách bude mít stejnou teplotu jako její okolí.
máš naprostou pravdu. S tou baterií je to stejný, jakoby si někdo zateplil neobývanej nevytápěnej barák a myslel si, že díky tomu zateplení tam bude o 20° víc jak venku :D :D :D
Odesláno
Pratele je to tam prave z obraceneho duvodu

Aby netrpela velkym teplem dokonce jsou nektere zabalene + jeste plast.kaslik.

Pokud je baterka Ok tak ji zima nevadi a pokud jezdite nekam hodne do zimy doporucuju \"gelovku\" a je klid.

A nebo baterku proste vyndat z auta ale prijde me to v nasich koncinach jako hloupost.

Stejne jako zadelavani chladice a verit ze to bude topit lepe ;)

A je mnoho jinych zarucenych receptu ....

souhlasím ve všem s tebou, kromě toho zadělávání chladiče--už v jiném vlakně jsme to řešili, prostě když zadělám masku deklem, tak topí dřív--né lépe--, mám to vyzkoušeno, i když logika hovoří něco o tom, že je to k ho.nu ;)

Návštěvník
Odesláno

Je to lék na nefunkční termostaty, když jsem jezdil bez krabice před chladičem tak se motor ohřál max na 70, s krabicej se ohřeje až na 80 :D

I když uznávám že funkční termostat bude asi lepší lék, jen si udělat čas na výměnu.

Odesláno

motor sa nechladi len chladicom ale aj naporom vzduchu na rebrach bloku motora, preto s kartonom na maske sa to skorej v zime ohreje ,spomali to vymenu vzduchu v motor priestore

[upravil dne 12/1/14 20:11 od krtek 2]

Návštěvník
Odesláno

Mě přesvědčovat nemusíš, protože v mým případě jsem sám na 100% přesvědčenej že termostat mám v háji. Jak jinak by bylo možný že mám motor ohřátej na 60°C a hadice i chladič mám žhavý?

Odesláno

Taky jsem nejprve chtěl psát, že je to blbost.

Pak jsem chtěl psát, že je to proti horku.

Ale až bude venku -25, a přijedeš večer z cesty s baterkou o nějaké teplotě, tak ráno bude rozdíl, zda vychládne na -10, nebo na -25 (hlavně když se jedná o diesel). Němci možná mají dobrý nápad.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...