Relic77 Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 zdravim... sice zima stale akosi neprichadza... ale urcite pride... tak by ma zaujimalo co si o tom myslite ci je to blbost, alebo to ma nejake ucinky... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 A jak by sis to představoval? Je to zbytečnost. Nabitý akumulátor Ti nezmrzme a zateplit ho není jak. Takže o tom ani neuvažuj. Důležité je aby byl akumulátor v dobrém stavu, aby Ti to dobře dobíjelo a pak se nemáš čeho bát. Citovat
Lihous Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Udelat to jde ale spis je to naopak aby se moc neohrival a nemel takove teplotni rozdily Citovat
ozzy56 Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 nemá to smysl:bojim smysl má dát baterku do tepla např. na horách, když budeš týden lyžovat a auto bude stát, nebo v podobných případech... Citovat
OK406 Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Pokud chceš mít jistotu, tak baterku odmontuj a vezmi si ji domu do tepla a nebo ji dej do místnosti, kde nemrzne. Citovat
Relic77 Odesláno 11. leden 2014 Autor Odesláno 11. leden 2014 kupil som novu baterku... ja len ci jej pomoze keby som ju zateplil... logiku to ma cim mensia zima tym pomalsie vybijanie... Citovat
vendelinek Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 pokud s tim budeš trochu jezdit a nebude ti to stát tejden anebo 14 dní v kuse,je nová a měla by držet,něco jinýho,když nebudeš přes zimu jezdit vubec,to bych jí vzal z auta ven domu Citovat
mmartinkovic Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 No možno niečo na tom bude. Ak mate možnosť pozrieť si novu Octaviu, alebo SuperB tam su vsetky baterky zateplene. Je to niečo ako filc, vytvarovany a tak. Citovat
Benžík Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Neni to blbost? Zateplení se dává kvůli uniku tepla, samo o sobě zateplení hřát nebude. A aby teplo mohlo unikat, tak by se tam nějaké muselo dělat a baterka sama od sebe nehřeje (neměla by ¨ ). Citovat
Relic77 Odesláno 12. leden 2014 Autor Odesláno 12. leden 2014 mmartinkovic presne o tom pisem... benzik: o com to tu pises... ja myslim ako ochranit baterku pred silnou zimou a mi nepis ze jej zima neskodi cim vacsia zima tym sa rychlejsie vybija, takze urcite na tom nieco bude ked je baterka v nejakom obale tak si asi udrzi vacsiu kapacitu... Citovat
Benžík Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Ano, ale ten obal z tepelne izolace ji sám o sobě nezahreje. Akorát po jízdě vychladne pomaleji. A po několika hodinách bude mít stejnou teplotu jako její okolí. Citovat
Guest Džůny Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 mmartinkovic, Relic77: To si děláte prdel, nebo to myslíte vážně? Citovat
Lihous Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Pratele je to tam prave z obraceneho duvodu Aby netrpela velkym teplem dokonce jsou nektere zabalene + jeste plast.kaslik. Pokud je baterka Ok tak ji zima nevadi a pokud jezdite nekam hodne do zimy doporucuju \"gelovku\" a je klid. A nebo baterku proste vyndat z auta ale prijde me to v nasich koncinach jako hloupost. Stejne jako zadelavani chladice a verit ze to bude topit lepe A je mnoho jinych zarucenych receptu .... Citovat
Ducatista Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Ano, ale ten obal z tepelne izolace ji sám o sobě nezahreje. Akorát po jízdě vychladne pomaleji. A po několika hodinách bude mít stejnou teplotu jako její okolí.máš naprostou pravdu. S tou baterií je to stejný, jakoby si někdo zateplil neobývanej nevytápěnej barák a myslel si, že díky tomu zateplení tam bude o 20° víc jak venku :D Citovat
ozzy56 Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Pratele je to tam prave z obraceneho duvodu Aby netrpela velkym teplem dokonce jsou nektere zabalene + jeste plast.kaslik. Pokud je baterka Ok tak ji zima nevadi a pokud jezdite nekam hodne do zimy doporucuju \"gelovku\" a je klid. A nebo baterku proste vyndat z auta ale prijde me to v nasich koncinach jako hloupost. Stejne jako zadelavani chladice a verit ze to bude topit lepe A je mnoho jinych zarucenych receptu .... souhlasím ve všem s tebou, kromě toho zadělávání chladiče--už v jiném vlakně jsme to řešili, prostě když zadělám masku deklem, tak topí dřív--né lépe--, mám to vyzkoušeno, i když logika hovoří něco o tom, že je to k ho.nu Citovat
Návštěvník Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Je to lék na nefunkční termostaty, když jsem jezdil bez krabice před chladičem tak se motor ohřál max na 70, s krabicej se ohřeje až na 80 I když uznávám že funkční termostat bude asi lepší lék, jen si udělat čas na výměnu. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 termostatem to není a nemám sílu a ani nechci nikoho přesvědčovat Citovat
krtek 2 Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 motor sa nechladi len chladicom ale aj naporom vzduchu na rebrach bloku motora, preto s kartonom na maske sa to skorej v zime ohreje ,spomali to vymenu vzduchu v motor priestore [upravil dne 12/1/14 20:11 od krtek 2] Citovat
Návštěvník Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Mě přesvědčovat nemusíš, protože v mým případě jsem sám na 100% přesvědčenej že termostat mám v háji. Jak jinak by bylo možný že mám motor ohřátej na 60°C a hadice i chladič mám žhavý? Citovat
P607Olda Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Taky jsem nejprve chtěl psát, že je to blbost. Pak jsem chtěl psát, že je to proti horku. Ale až bude venku -25, a přijedeš večer z cesty s baterkou o nějaké teplotě, tak ráno bude rozdíl, zda vychládne na -10, nebo na -25 (hlavně když se jedná o diesel). Němci možná mají dobrý nápad. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.