Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky mi někdo na Bazoši zneužil mou fotku. Jediné, co jsem udělal, bylo upozornění správce Bazoše, aby inzerát smazal a upozornil inzerenta na to, že použil cizí fotku neoprávněně a stačilo to. Pokud se v tom chceš rejpat víc, tak si připrav dost času a peněz, pokud tě onen člověk \"vyfuc*uje\"...

Odesláno

Pokud by se dotyčný aspoň zeptal tak budiž,ale že mi známí píšou jestli jsem rozjel nějaký prodej a dozvídám se to takhle tak to mne štve.

Chozeluizskuner ---v modré už nejedu teď jedu v bílé a už je mám všude :D takže k ničemu :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

myslel sem to jak vtip :) Ale já bych ani nepoznal že je to Auto, natož Peugeot, a ještě k tomu tvuj :D myslel jsem, že je to UFO

Odesláno

něco podobnýho se tady kdysi řešilo... napsal bych mu, že je to tvoje fotka a je si nikomu nedal souhlas a aby tu fotku stáhl... nevím, jestli máš nějaký nárok na odměnu, ale určo bych zkusil nějaký LEDky z něj dostat :D

Odesláno
:xvul sorry za off ale tyto modré srandy mě stály 250 kč a měsíc na to jsem je dával pryč , když jsem je pánům četníkům ještě 2x proplatil :)))

Proč za takovou hovadinu platíš 250 Kč, když reálně stojej s bídou třetinu?

Odesláno

bohužel, co se dostane na internet je už \"veřejné tajemství\" a nějakému tomu šíření se těžko ubráníš.. je vidět, že ta modrá stále někoho láká.. :) jinak bych asi udělal co Stifler, napsal do Bazoše, že ty a ty inzeráty neoprávněně používají tvé fotky a ať s tím něco provedou..

Odesláno

Tak u prvního inzerátu již foto odstranil.Neví někdo, kde se dá zase dohledat ten původní inzerát,nějak to udělat jde kdysi to tu někdo ukazoval jak někdo smazal i celý inzerát a někdo ho zase od někud vytáhl :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...