MilanF1 Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 (upraveno) Já si myslím, že není zas takový problém mít vůz schopný projít technickou. Pokud dostává základní péči. Jsou tací mistři, kteří třeba za 10 let s autem ujeli 80 000 km a že by se obtěžovali výměnou oleje, to je ani nenapadlo... Ale i takové auto může projít TK ... Upraveno 30. leden 2016 uživatelem MilanF1 Citovat
Milan+ Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Asi tak,abych někomu platil za to,že mi auto protáhne tk Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Osobne jsem kolikrat na stk prosel jen diky znamostem. Protoze proste auto ma upravu ktera z nej dela vraha na silnicich typu podlozky na kolech nebo folie nebo neoslnujici hid xeny ktere nikdo neresi ani v rakousku.. Letos jdu v breznu a pokud neprojdu tam kde jsem drive prochazel, tak asi pouziju pravni silu a napadnu toto rozhodnuti nejakeho blba. Toto perzekuuje vetsinu kvuli blbum ktery maj technickou presto ze jim chcije olej z motoru.... A rovnou pujdu po smejdech z pole a jejich hlinenejch stopach na silnici.... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 me na folie nerekl ani popel asi zalezi na STK Citovat
Milan+ Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Podložky už dnes nejsou důvod neprojití stk,jsou to běžně adaptéry ET,folie jo to je problém,nemaj co dělat na předních dveřích pokud je tam zatmavení z výroby a přestavbové sady to je kapitola sama pro sebe,konstrukce světla a homologace je jasná. Není tam co napadat. Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Je. To mi ver. Pujdu do toho a at prokaze soud jak moc oslnuju proti fabiim z vyroby. Nebo jinym.... A na to jsem pripraven si klidne nechat zpracovat posudek.... A kdyz budou keci jako ze zde budou... Tak kolik dilu z druhovyroby je homologovanych? Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Milan+ podlozky nejsou duvod... Ale et 18 misto et 20 je duvod k vyhozeni.... Divny.... Ale stalo se mi to.... Citovat
Milan+ Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Tak posudek v Dekře by stál nebo bude stát víc než je hodnota auta,řešil jsem tam homologaci stavebnice z GB a vyšlo by to na cca 70000kč. Citovat
Milan+ Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Tak to technik nemůže okem poznat o tom žádná.To by musel sundat,jináč nevyčte ani to ET. Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Vis co? Kolik vraku jezdi po silnici a staci aby ta policie stala u silnice.... Oni chytej ale prevence zadna.... Zakony jim nepomahaj...... a pak no darmo mluvit Proste to zasere nasere dost lidi kvuli par krPlum.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Nasel to a v TP bylo neco jineho. V tp na fichtla mam cislo motoru ktere je stejne jako se skoda 100. Mi rekni jak na silnici resit toto. Kor s policistou debilem.... No proste ne s Krtkem.... Citovat
vendelinek Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 (upraveno) Klucí,už jsem to našel Upraveno 30. leden 2016 uživatelem vendelinek Citovat
Charlie 1 Odesláno 31. leden 2016 Odesláno 31. leden 2016 Scratch ty mas hodně času řešit kravíny,nezlb se ,ale stejně by ses soudil několik let stalo by to xx tisíc Kč a hodin času a nakonec by to STK vyhrála protože kdo ma peníze malepsiho advokáta A tudíž větší pravděpodobnost ze výhraje.... Citovat
Aluška Odesláno 31. leden 2016 Odesláno 31. leden 2016 Manžel byl minulej tejden na stk a emisích s 406 coupe 2.0 a bez problémů, žádná diagnostika se nekonala, jen se navíc dělalo foto, takže v klidu, nedělejte z komára velblouda Citovat
oddie Odesláno 31. leden 2016 Odesláno 31. leden 2016 To coupe je ale stará paštika, na které není diagnosticky moc co řešit. Diagnostika na emisích se týká o generaci mladších aut, které jsou dneska ale taky klidně už desetileté. Citovat
Vvitty Odesláno 31. leden 2016 Odesláno 31. leden 2016 do určité vzdálenosti musíš policii následovat do servisu, nebo třeba STK, kde tu vůli čepů a jiné zjistí A uz tam nekoho takhle dotahnuli? Resp. uz vyresili tu nepodstatnou drobnost jako kdo to zaplati kdyz na aute nenajdou vazne zavady? Nehlede na to ze limit vzdalenosti znamena ze je to realne jedine ve vetsich mestech a blizkem okoli, a to jeste behem pracovni doby servisu. Citovat
Aluška Odesláno 31. leden 2016 Odesláno 31. leden 2016 Na diagnostiku připojit ale jde... Takže tím chceš říct, že budou diagnostiku řešit jen u novějších aut?? Co už podle tebe není stará paštika pro zajímavost? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 31. leden 2016 Odesláno 31. leden 2016 A uz tam nekoho takhle dotahnuli? Resp. uz vyresili tu nepodstatnou drobnost jako kdo to zaplati kdyz na aute nenajdou vazne zavady? Nehlede na to ze limit vzdalenosti znamena ze je to realne jedine ve vetsich mestech a blizkem okoli, a to jeste behem pracovni doby servisu. Je to úplně stejný jako s vážením nákladních aut. Při zastavení hlídkou jsi povinen je následovat do nejbližší stanice STK při vážení na vážicí stanoviště. Pro tyto účely je nejbližší stanoveno do vzdálenosti cca 6-8 km. Při zjištění závady / přeložení nese všechny náklady s tím spojené řidič/ provozovatel vozidla při nezjištění závady/ váha v pořádku nese náklady přikazující orgán. Z toho důvodu policajti přestali vážit u soukromých subjektů a váží vlastními silami, jak to je s nařizováním prohlídky na STK znám jen z doslechu a co jsem vyslechl tak technik našel jinou závadu než kvůli které byl řidič na STK odeslán takže tam je to asi o tom že pokud už tam to auto je tak se něco najde. A neplatí se jako klasické TK ale jako kontrola vyžádaná vlastníkem což je většinou asi polovina klasické TK. Myslím si ale že tohle odpadne protože se četníkům vrací právo odebrat OTP na místě při špatném technickém stavu vozidla. Takže pokud pojedeš vozem který bude mít každou gumu jinou a ještě bosou tak se nebude dohadovat a přijdeš o malý techničák + pokuta a aby jsi ho získal zpět musíš projít TK . Citovat
myšut Odesláno 31. leden 2016 Odesláno 31. leden 2016 (upraveno) mě to připadá nedotažený ,segru 2t zpět v Mondeo ´99 ráno při šnečím tempu s holkama do školky ,sundala koktáva 1 ,protože do nich prostě na břečce vletěl tydýt ze zatáčky ,mondeo hnutý A sloupek a TP zůstal... mondeo ko p.l. disk,hnutý A sloupek ,koktáva nechal na místě přední nárazník,světla ,chladičovou stěnu a odjel po ose. Upraveno 31. leden 2016 uživatelem myšut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.