Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

do určité vzdálenosti musíš policii následovat do servisu, nebo třeba STK, kde tu vůli čepů a jiné zjistí

Tak to už třeba potom jo ale dle toho článku to znělo jakoby to ten Policajt poznal a pak tě tam poslal...pravdou že na silnici jezdí kdoví jakej vergl ale přijde mě to všechno jako taková buzerace.

Odesláno

Jsem právě slyšel že to je docela složitější že po napojení na diag.to snad hned posílají ven takže stačí nějaká závada která není ani nebrání bezpečnýmu provozu nebo o ní ani nevíš a hned člověka pošlou ven.

Odesláno

Já tam jezdím často ...

Ano, pokud vyskočí závada, na emisích to technika nepustí dále (tedy nemůže měřit), proto tě hned vyhodí. 

Ale jinak tam nic nového nevidím, snad krom fotek. 

Odesláno (upraveno)

Ano, pokud tě technik nedokáže napíchnout, tak tě nenapíchne. Za tohle ho nikdo nemůže postihovat a udělá ti emise jako dříve.

Ozzy: O kolik navíc? U nás zdražily hlavně emise, o cca 200 Kč a TK o 100 Kč. Není to takové drama ... ony se ceny za tyto úkony hodně liší dle lokality. 

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

To už je dost. 

U nás se za TK platí 750 Kč /dříve 650 Kč/, 

za emise naftové 850 Kč /dříve 650 Kč/,

emise benzín 600 Kč /dříve 400 Kč/,

evidenčka 300 Kč /dříve 260 Kč/.

Ale jak píšu, záleží na lokalitě. Znám TK, kde je to levnější, ale i tam, kde o dost dražší. 

Odesláno

chlapi,nechte toho,já jdu letos,tak nestraste,jdu teda az nekdy v záři ale furt bych na to myslel

tak jako davam to do servisu na prohlídku a oni mi to tam na stk vozeji,tak doufám,ze když to budu mít od nich ze to projde

odesláno z Lumie

Odesláno

Ničeho se neboj, pokud máš auto v pohodě. Já bych z toho drama nedělal. 

Ty nová opatření mají zabránit emisím natočeným bez auta.

A taky technické, na které to auto vůbec nebylo - proto fotky. 

Co jsem slyšel rozhovor s nějakým výše postaveným, vyšlo z toho, že řada vozů byla vyhozena z emisí (hlavně naftových), ten nárůst je značný oproti minulým letům. A to nejspíše z toho důvodu, že dříve ty auta reálně na emise nechodila. 

Odesláno

ta minula stk,už jsem to tady nekde psal asi ve svým vlakne,me stala,ze bych si mohl koupit jedno menší auto 18 litru,to se mi tenx protocily panenky :bojim  :(  :nevim

odesláno z Lumie

Odesláno

tak jako vto doufám,tenx si furt navymejsleli,ze todle by chtěli ,todle by chtěli,a nakonec když jsem si sel pro auto,tak na me vybafli s toudle cenou,nejhorší je,ze tydle naše plechovky mají hrozne drahy veci na opravy,kdybych byl teď na PC,tak bych to zkusil najit

deslano z Lumie

Odesláno

mam to v mojim vlakne myslím i vypsany,v mobilu se mi to spatne hledá,když budu zítra mít chvilku,tak tam kouknu,nebo jestli chceš máš čas ,tak koukni odesláno z Lumie

Odesláno

O STK se mi stará servis a jak docílí potřebného razítka je mi skoro buřt. Vím ale, že by auto na STK ani nevezl, pokud by bylo něco kách a když na STK přeci jen něco najdou, tak se to následně holt dořeší - s krámem na rozpadnutí bych nejen nejezdil, ale ani Trnkoš by si jméno nekazil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...