koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Kvůli tomu (další TV...) jsem ti dával odkaz na anténu se zesilovačem jinak bych asi doporučil bez. V Omku koupíš i rozbočovač, klíčová hodnota je útlum - co nejmenší, ale to už ti poradí. Další možnou volbou je koupit obyč anténu a zešilovač se dvěma výstupy. Například tento: http://www.omko.cz/antenni-domovni-zesilovac-alcad-am-256/ [upravil dne 2/1/14 12:41 od koblih69] Citovat
Edison Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 To bych preferoval i já osobně. Jsem ani nevěděl, že se taková věc dělá... Mno.. dnes už asi není problém. Před 30 lety to byla výsada pro rozvody s výce parajema... [upravil dne 2.1.2014 12:41 od Edison] Citovat
Šalda Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Já sem si říkal že bych se do Omka stavil, pokecal s nima co a jak a oni už něco nabídnou:D Možná bych už řešil na 3 televize, za pár let budou mít děti v pokoji taky televizu, že jo:D [upravil dne 2/1/14 14:01 od Šalda] Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Šaldo, když se koukneš na ten domovní zesilovač tak má 4 vývody. To je sice slabota, ale tobě by to moho stačit. U mě je to složitější já bych jich potřeboval 5 Citovat
Šalda Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Tak mě to určitě bude stačit:D:D A nevadí že mám ten vysílač Hády přes celý Brno?? Jinak sem se díval, že od nás z baráku vidím bohunickou nemocnici, kde je vysílač, a v téměř stejné přímce je právě i vysílač Hády, takže bych to měl chytit v pohodě. Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 hády maj 25 Kw když zavřeš voči a koukneš tím směrem musíš vidět vobraz Citovat
Šalda Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Tak sem teď byl na střeše a signál z Hádů mě pěkně prásknul přes čumák:D Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Asi tam šel zrovna na nějakém kanálu Chuck Norris Citovat
Šalda Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 To je fakt, zrovna byl v televizi Walker:D Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Šaldo, když se koukneš na ten domovní zesilovač tak má 4 vývody. To je sice slabota, ale tobě by to moho stačit. U mě je to složitější já bych jich potřeboval 5 Ale 2 z toho jsou vstupy a dva výstupy Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Jo máš pravdu, nekoukal jsem na to pozorně, variant za podobné peníze s dostatkem výstupů je tam dost... Citovat
Šalda Odesláno 14. červen 2014 Autor Odesláno 14. červen 2014 Využil bych tohle téma a zeptal se odborníků, nyní díky MJSytic chytáme přes septobox všechny programy který sem chtěl, cool, fada, zoom a podobně, je mě ale divný, že staří chytají na LCD jen cool, a fandu, telku, smíchov, zoom ne. Nějak to nechápu, to dělá ten septobox, že umí chytit na stejnou anténu ( vesnická kabelovka) více programů? A nebo je to tou televizí co mají staří, nějakejl levnej Sencor, že neumí naladit včechny kanály který naladíme my? [upravil dne 14/6/14 08:18 od Šalda] Citovat
Dave_k Odesláno 14. červen 2014 Odesláno 14. červen 2014 No nejspíš nenaladí příslušnej multiplex. Tady je vidět jak jsou rozházený jednotlivý programy v multiplexech. Koukni na jakým kanálu ten STB ladí multiplex4 a zkus ho zadat ručně v TV. Předpokládám, že oboje zařízení je na stejný anténě. Citovat
Šalda Odesláno 14. červen 2014 Autor Odesláno 14. červen 2014 Tak na to se budu muset podívat jak se to ladí na té lcd televizi, tehdy jsem dal jen vyhledání kanálů a bylo to. A ano, jak náš septobox tak i lcd u tchýně jsou napojeny na stejnou anténu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.