Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Digitální anténa (septobox) + programy

Recommended Posts

Odesláno

Kvůli tomu (další TV...) jsem ti dával odkaz na anténu se zesilovačem jinak bych asi doporučil bez. V Omku koupíš i rozbočovač, klíčová hodnota je útlum - co nejmenší, ale to už ti poradí. Další možnou volbou je koupit obyč anténu a zešilovač se dvěma výstupy.

Například tento:

http://www.omko.cz/antenni-domovni-zesilovac-alcad-am-256/

[upravil dne 2/1/14 12:41 od koblih69]

Odesláno

To bych preferoval i já osobně. Jsem ani nevěděl, že se taková věc dělá... Mno.. dnes už asi není problém. Před 30 lety to byla výsada pro rozvody s výce parajema...

[upravil dne 2.1.2014 12:41 od Edison]

Odesláno

Já sem si říkal že bych se do Omka stavil, pokecal s nima co a jak a oni už něco nabídnou:D

Možná bych už řešil na 3 televize, za pár let budou mít děti v pokoji taky televizu, že jo:D

[upravil dne 2/1/14 14:01 od Šalda]

Odesláno

Šaldo, když se koukneš na ten domovní zesilovač tak má 4 vývody. To je sice slabota, ale tobě by to moho stačit. U mě je to složitější já bych jich potřeboval 5 :D

Odesláno

Tak mě to určitě bude stačit:D:D

A nevadí že mám ten vysílač Hády přes celý Brno?? Jinak sem se díval, že od nás z baráku vidím bohunickou nemocnici, kde je vysílač, a v téměř stejné přímce je právě i vysílač Hády, takže bych to měl chytit v pohodě.

Odesláno
Šaldo, když se koukneš na ten domovní zesilovač tak má 4 vývody. To je sice slabota, ale tobě by to moho stačit. U mě je to složitější já bych jich potřeboval 5 :D

Ale 2 z toho jsou vstupy a dva výstupy ;)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Využil bych tohle téma a zeptal se odborníků, nyní díky MJSytic chytáme přes septobox všechny programy který sem chtěl, cool, fada, zoom a podobně, je mě ale divný, že staří chytají na LCD jen cool, a fandu, telku, smíchov, zoom ne.

Nějak to nechápu, to dělá ten septobox, že umí chytit na stejnou anténu ( vesnická kabelovka) více programů? A nebo je to tou televizí co mají staří, nějakejl levnej Sencor, že neumí naladit včechny kanály který naladíme my?

[upravil dne 14/6/14 08:18 od Šalda]

Odesláno

No nejspíš nenaladí příslušnej multiplex.

Tady je vidět jak jsou rozházený jednotlivý programy v multiplexech.

Koukni na jakým kanálu ten STB ladí multiplex4 a zkus ho zadat ručně v TV.

Předpokládám, že oboje zařízení je na stejný anténě.

Odesláno

Tak na to se budu muset podívat jak se to ladí na té lcd televizi, tehdy jsem dal jen vyhledání kanálů a bylo to. A ano, jak náš septobox tak i lcd u tchýně jsou napojeny na stejnou anténu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...