Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Digitální anténa (septobox) + programy

Recommended Posts

Odesláno

Já právě mám taky Sony rád, ale to LG bude asi lepší, ale to je jasný že to potom ještě dořešíme, mezitím se objeví nějaký nový, ještě k tomu budu kupovat novej přehrávač, ten náš LG už má 10 let a trochu začíná zlobit, nový přepálený dvd sem tam nechce vzít, ale všechny starý přepálený vezme, tak nevím, možná je to blbým programem na vypalování a nebo možná už vypalovačka stojí za prd, už má taky nějakých 7 let.

Odesláno

Právě potom budu chtít aby to už mělo DVB/ T 2, ať mám klid.

A přehrávač musím mít, chcu už i s Blu ray, zase buď LG a nebo Sony, ale o Sony píšou že mívá problémy s přehráním nějakých formátů.

Koblihu, jaký asi meče:D:D

[upravil dne 1/1/14 22:52 od Šalda]

Odesláno
LG nemá moc dobrý optický mechaniky...

LG mám přehrávač už asi 10 let, a cca 9 let přehrál naprosto vše a vždy, bez problému, a mechaniku v PC mám taky LG a zatím taky bez problému.

To DVD od LG mám teď DVDX 9900, bylo to jedno z prvních co uměl přehrát snad vše co existovalo.

Odesláno

Jak říkám.. Na přehrávače bych se vyprdl celkově... Připoj bednu na síť, pořiď úložiště a budeš mít vystaráno. Stáhneš, uložíš... nebo přehraješ rovnou z compu... Omrzí se, smažeš... Mám tam od DVD, přes něco ve FullHD až po 3D... Stíhá to v pohodě... Já mám teda 2TB, ale jsou i větší...

[upravil dne 1.1.2014 22:59 od Edison]

Odesláno

Než kupovat další DVD, raději investuj do NAS. Budeš to mít na domácí síti a budeš si z něj přehrávat i na počítači, notebooku, tabletu, telefonu a až si dole koupí novou TV, tak i oni ;)

Odesláno

No, a když se potom hadr spálí, tak přijdu o všechno, tak jako kolega z práce:D

Co je to ten NAS??

Dole mají lcd televizu, my zatím máme ještě tu starou krabicu:D

[upravil dne 1/1/14 23:02 od Šalda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...