Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 407 SW 1.6 HDI - nesvítí kontrolka žhavení, ale startuje bez problémů okamžitě

Recommended Posts

Odesláno

Ani když auto stojí ceý den venku na mrazu, tak neproblikne.

Matně si vzpomínám, že kdysi se vždy v zime na chvilku rozsvítila. Auto mám 4,5 roku a startuje okamžitě i v mrazu bez problémů, jen nevím proč nezasvítí ta kontrolka žhavení. Není díky tomu nějaká závada na obzoru ? Mám to nechat být ?

(Startuju pro jistotu tak, že chvilku radši počkám, než zhasnou ostatní kontrolky, abych mu dal čas na žhavení...)

Díky moc

M.

Odesláno

V původní zprávě jsem měl v závorce k tomu mrazu, že neproblikne i když auto stálo celý den venku na mrazu při mínus 2 stupně, cca asi před 14ti dny, ale nechtěl jsem zbytečně zatěžovat zdlouhavým popisem.

Vidim že jsem to tam měl nechat ;)

Odesláno

počkej na minus deset a pak napiš, většinou se rozsvítí (problikne) až při větším mrazu, zatím bych to neřešil,zvlášť, když startuje dobře :myslim

[upravil dne 29/12/13 08:50 od ozzy56]

Odesláno

Jde to nějak zjistit jednoduše, jestli to není žárovka ? Abych nemusel rozebrat pulku auta, resp. palubky.

Myslel jsem že jeou to nějaké ledky pod přístrojovkou, ale žárovky - co je to pak za kontrolku, když může prasknout...

Odesláno

vigk66

ještě k těm kontrolkám--včera ukazovali havárii letadla, desítky mrtvých, mohla za to údajně kontrolka vysunutí podvozku, takže i kontrolka se může po....;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...