Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno
Většinou to způsobuje koherence mezi spínači brzdového pedálu. Pokud se podíváš na dia hned po události určo to tam uvidíš. Pokud jezdíš dál tak nenajdeš nic, po 5. nastartování se z paměti vymaže, páč je jen přechodná závada.

A co s tím?

Mám podobný problém. Koupil jsem před půl rokem nový spínač, týden to bylo OK, pak to vyplo, tak jsem tam hodil starej spínač a taky to pár dní jelo OK, od té doby se to ale vypíná zase během každé jízdy a už to nejde znovu nahodit. Spínačem brzdového pedálu to teda asi nebude. Diagnostika mi jednou u kámoše tu koherenci vyplivla tak by mě zajímalo jak se to řeší.

Odesláno

Rychloměr sedí, tempomat pokud funguje tak ukazuje tolik kolik jedu, ručička nepadá :-) Zvláštní jenom je, že mi to dělá od tý doby co jsem auto koupil a to tak, že přestane fungovat a už nejde nahodit - většinou po 2-20 minutách jízdy. Jak jsem ale prohodil ten spínač, tak to fungovalo týden v kuse asi 20 jízd. Což nebyla náhoda. Pak to ale zase začlo a je to ve stejných kolejích. Jakoby spíš nějakej kontakt, ale když to u brzdy znovu rozpojím, očistím a zase spojím tak to nepomáhá.. Je to nějaká haluz. Zkusím s kámošem ty livedata jak řikáš. A co pokud se budou rozcházet? :-)

Odesláno

Je to podobne ako ked ides z kopca. rychlost sa zvysuje a je mimo tempomatu tak to neudrziava. podobne aj do kopca , ak nevladze udrzat rychlost vypne sa. Ak to spravi aj tebe tak, ze ak je rozdiel rychlosti ta sa vypne. myslim ze v planete by to malo ist zistit, preci sa vypne.

Odesláno

koblih69 ale len keď pridáš plyn pedálom to bliká, keď ideš dole s kopca tak nie aspoň čo som ja postrehol (tu máme len malé kopčeky takže o moc to neprekročí).

Odesláno

Mám obavu, že se tu řeší příliš mnoho věcí najednou. často se setkávám s tím, že si řidič nevšimne, že mu ho hodí \"depolution systom fauly\" ale jen toho, že nejde tempomat. Pak hledá problém v tempomatu, ale skutečným problémem je třeba tlak v Railu.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Výpis závad motoru z peugeot planet:

tempomat1.jpg

tempomat2.jpg

tempomat3.jpg

Vymazat jdou, ale během pár minut jízdy tempomat zase vypne a už nelze obnovit. Po novém nastartování se situace opakuje (někdy ale nejde už od startu). Omezovač jede v pohodě.

Ví někdo co dál? :-)

[upravil dne 6/3/14 18:17 od t99]

Odesláno

Určitě bych nejdřív pořešil brzdový spínač, viz. 1. závada na prvním screenu. Může být ovšem problém nejenom ve spínači, ale i v kabeláži nebo konektorech.

[upravil dne 6/3/14 21:13 od HonzaZ]

Odesláno

Spínač jsem právě už před půl rokem měnil, ale tím to nebylo, resp. fungovalo to týden od výměny, z hecu jsem tam vrátil původní originál a taky to pár dní jelo bez chyby.. pak to zas začlo blbnout a výměna opět za ten novej už nepomohla - vypínalo se to opět při každé jízdě.. nějaká haluz, ale asi s tím něco do činění měla. Ten kabel za spínačem stojí litr a na půjčení mi to v peugeotu prej nedají ikdyž tam mám známýho :) tak chci vědět jestli může být problém ještě někde jinde než se vrhnu do loterie za 1000kč..

Odesláno

Nevím jak, jsem v té diagnostice uplnej lajk, je tam hrozně moc nabídek a ještě to běží docela pomalu :-) Budu vděčný za konkrétní rady. Po víkendu si to půjčím a projedu to v klidu sám.

Odesláno

Zdravím, namontoval jsem dodatečně tempomat na 207. John mi úspěšně aktivoval na dia. O víkendu jsem absolvoval přes 1000 km a mám dost podobný problém s vypínáním tempomatu. Občas se vypne sám, pak nejde nahodit (blikají čárečky). Musím vypnout a zapnout motor (někdy ani to nepomůže). Pak zase 200 km šlape jako hodinky.

Někdy mi auto hodí \"antipollution faluty\" z důvodu výměny vzduchového filtru za sportovní od Simoty. Myslíte, že to může být tím?

t99: dej pak vědět jak jsi dopadl. Snad na to dojdeme :myslim

Všem díky za nápady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...