brixtr Odesláno 11. únor 2016 Odesláno 11. únor 2016 pravě že ja mam směna snadno vypočitatelny na rok dopředu.. tak pravě nějakou app ktera to umi vydegenerovat do kalendáře Citovat
punkac Odesláno 11. únor 2016 Odesláno 11. únor 2016 Na to ti Bixtře stačí obyčejný Google kalendář ve spojení s nějakým pěkným widgetem. Ještě používám Alarm Calendar Plus, který je spárován s google kalendářem a budí mě jen na ranní. Widget, který mám na celé jedné ploše mobilu, se jmenuje Calendar widget Citovat
MotoMoto Odesláno 11. únor 2016 Odesláno 11. únor 2016 Doporučíte jakou aplikaci pro Android k využití BT Diagnostiky ELM 327? Děkuji Citovat
MotoMoto Odesláno 11. únor 2016 Odesláno 11. únor 2016 V čem se liší Lite verze? Jenom v tom, že tam jsou reklamy? Díky Citovat
Almanil Odesláno 11. únor 2016 Odesláno 11. únor 2016 Myslím, že tam byl i nějaký mírný rozdíl ve funkčnosti, ale teď nevím z hlavy v čem. Jednou jsem to koupil za 3 $ a od té doby je mi to jedno. Co mi na tom vadí, že to vypadá jak hra. Citovat
punkac Odesláno 11. únor 2016 Odesláno 11. únor 2016 Moto: pro mě přijatelnější OBD Car Doctor Ještě pro Brixtra: makám krátkej dlouhej a točí se noční s denní. V google kalendáři jsem si vytvořil kalendář jménem šichty, který dále sdílím třeba s rodiči či Lenkou. Hned ví jestli jsem v rachotě, spím po rachotě nebo mám volno.... takže vezmu pondělí dlouhej tejden rannní směna, dám tedy v pondělí vytvořit událost která bude od 1/2/2016 do 2/2/2016 od 6:00-18:00 dám opakovat každé 4 týdny, tím mám vyřešený pondělí-úterý, když mám ranní. další je pátek-sobota-neděle noční. Vytvořím úplně analogicky událost v kalendáři šichty od 5/2/2016 do 7/2/2016 od 18:00 do 6:00 zase opakovat jednou za 4 týdny. Pak je ranní středa-čtvrtek, pak noční pondělí-úterý, pak ranní pátek-sobota-neděle a nakonec noční středa-čtvrtek kalendář šichty sdílím s okolím Pak jsem ti psal o prográmku Alarm Calendar Plus... analogicky jsem si vytvořil další kalendář jménem budík na ranní. kde jsem si udělal opakování úplně stejné, jen jsem vynechal noční. V aplikaci to spáruješ s tvým google účtem, vybereš si kalendář budík na ranní. Nastavil jsem si, kdy chci vzbudit. A je to super, protože normální budík neumí budit dle šichet ale takhle telefon budí, jen v to správné pondělí a tak dále... Kdybys potřeboval poradit, napiš Citovat
MotoMoto Odesláno 11. únor 2016 Odesláno 11. únor 2016 (upraveno) Almanil Koukal jsem na to, souhlasím, spíš mě to připadlo jako jen informace o provoze. Lze tam též něco nastavovat? Třeba údajně by měl jít zapnout trojblik a podobně. Upraveno 11. únor 2016 uživatelem MotoMoto Citovat
Almanil Odesláno 11. únor 2016 Odesláno 11. únor 2016 To pochybuji, nepoužívám to denně, ale podle mě je to jen čtečka a nikoli plnohodnotná diagnostika. Punkac: a jak se ti líbí v porovnání s Torque? Nedávno jsem ho nainstaloval, ale ještě nevyzkoušel. Citovat
punkac Odesláno 11. únor 2016 Odesláno 11. únor 2016 Almanil: nejsou to takové omalovánky a co se týče připojení, tak se chytí s tou mou OBD hračkou(to nejlevnější co šlo v Číně pořídit) vždy. S Torque někdy ne a pomohlo jen znovu vypnout a zapnout modrozub Citovat
Pacho69 Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 Ten ELM ale nepoužíváte na PSA? Vždyť to pomalu nic neukazuje? Citovat
punkac Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 ukazuje to teplotu vody, otáčky motoru a rychlost :D prostě hračka, nikde jsem nepsal, že pomocí toho něco s autem dělám Citovat
morepower Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Poraďte pls, sháním jednoduchý kalendář. vyzkoušel jsem víc: a+, bussines calender, naposled placenou verzi calengoo, ale přijdou mi zbytečně složitý. Nepotřebuji ho pro práci, spíš jen pro jednoduchý upozornění, typu, že v 8 začíná trénink každou středu. Náhled ideálně den+týden+měsíc+rok s vyznačením, jestli je daný den cosi poznamenáno. Nestojím o synchronizaci ani ukládání blbostí z facebooku. Chci v podstatě jen otevřít, vidět, kterej den něco mám, tuknout na den, zobrazit co v něm je, případně přidat další poznámku. Mě taky přijde, že tyhle požadavky musí splňovat každej kus, ale není to tak. Třeba ten Calengoo otevřu, dobrý, vidím měsíc, přepnu na dnešní den, podívám se, co tam je a strašně neintuitivním způsobem se vrátím zase na měsíc. Když se chci kouknout na dejme tomu na 12.března tak tam ťuknu a nic. Musím přepnout na agendu. Už mě to otravuje. Zkrátka chci jednoduchej a intuitivní kalendář.Tak jestli o něčem víte, budu rád... Citovat
Almanil Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Google Kalendář? základní funkce umí a mně stačí Citovat
flacek Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Přesně tak, Google kalendář je plně dostačující. Plánuju v tom služby, mám tam narozeniny případně poznámky co, kdy, kde a jak. Výhoda je že si to na napíšu v PC a mám to rovnou v mobilu nebo naopak. U každé položky je možné různě opakovat případně nastavit upozornění buď v době konání nebo předem. Citovat
Veverka Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 (upraveno) Ten Tvůj mobil/tablet nemá nic předinstalovanýho? Já to používám roky a i ta synchronizace s Outlook běží dost dobře. Proč tedy vymýšlet vymyšlené Upraveno 19. únor 2016 uživatelem Veverka Citovat
Péťa Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 Já používám S Plánovač od Samsungu jako nadstavbu nad Google kalendářem (vše se prakticky odehrává na Google, jen zobrazení je od S Plánovače). Ale na Google Play jsem ho nenašel. Na plochu jsem si koupil tento Pure Calendar widget, neznám lepší! Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 (upraveno) Péťa: ten co si koupil funguje s googlem? píšou že jo ale realita je kolikrát jiná-lepší osobní reference čeština tam asi není nebo ? ja používám na plochu Smooth Calendar Upraveno 20. únor 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.