Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Ále prd, to byl nějakej bug v aktualizaci od Google. Bylo to skoro hned odstraněno. A netýkalo se to všech zařízení paušálně.

• O 4 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Návštěvník
Odesláno

Pro toho kdo se nachází v lokalitě kde je slabší signál 4G a telefon se drží Edge, mám skvělou Appku. Jmenuje se Force LTE Only kde si můžete zvolit, přes jakou síť má být telefon připojen. Jestli jen 2G, 4G, kombinace 4G a 5G apod. Jelikož je dnes technologie VoLTE tak není problém nastavit napevno 4G a člověk nemá strach, že se mu někdo nedovolá. Po nějaké době rozčilování úžasná věc. Jedu tak už cca týden a paráda. 

Odesláno

Nejlepší je nasilím držet slabé 4G a do toho použivat voLTE, to pak je hovor jak s rozbitým robotem   To prostě nefunguje

před 2 hodinami, MotoMoto napsal:

A nedá se to nastavit přímo na telefonu bez apky?

Asi dá, ale když máš APPKU která ti zapne hned bez hledání v nastavení tak je to IN, a navíc ti ta appka v telefonu dělá ruzné IN věci, třeba odesílá někam to co píšeš :D:D

Odesláno
před 7 hodinami, HanysR napsal:

člověk nemá strach, že se mu někdo nedovolá

Tak takový strach jsem nikdy neměl. Ani když mám na sobě pohotovost. To mě doženou, i když mám "letadlo" :D 

Odesláno
před 1 hodinou, HanysR napsal:

@MotoMotoBez aplikace se to nastavit nedá. Pouze 4G ne. 

@Radek Hurvajz Zatím se mi nestalo co popisuješ s robotem. Zato něco dělat na Edge, to opravdu funguje 😉

Tak na EDGE to fakt nejde. Ale ja měl zapnuty voLTE a mame tu slabý signal 4G a fakt mi hovor padal a mutoval, slyšel jsem každý druhý slovo, pak mi operator řekl abych voLTE vypnul, že při slabším signalu stojí zaprd, jako fakt mi to řekl. a od ty doby jsem měl klid.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nevíte někdo nějakou dobrou aplikaci, která seřadí a optimalizuje prujezdné body? našel jsem jich několik, ale umí tak 15 bodů ve free verzi...a PRO začíná na 200 za měsíc...takže něco bud free nebo pro za menší platbu? díky

Odesláno

Ale když je čas, tak se s tím dá pohrát, ale většinou toho času moc není....zkoušel jsem ZEO route planner, ale ten umí 15 bodů, krásně to seřadí...ale jako dvě sta za měsíc je prostě moc... :( 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...