Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já sem dostal co jsem si přál na offika toto jelikož automaty co tam byly už nezapli předek

Už sem nic nechtěl ale asik sem byl kurev..ky hodnej a ježíšek mě ještě nadělil tohle z čehoš sem padl na prdel a k tomu i toto

Pak nějaký drobnosti,vidím to tak že mám na pár let klid a ježura mě nic nedá páč tyhle vánoce jsu ještě dneska ohromen......:)

Odesláno

No ty vole to je velký jako kráva :D ale mám z něj nesmírnou radost páč sem ho chtěl koupit už v létě ale to mě žena poslala.......... asi víte kam a asi věděla proč potvora jedna :D

Odesláno

Já je sice nedostal pod stromeček 20.12....ale koupil jsem si je k vánocům.......15\" alu scirocco..:super:super

post-50808-14109634692817_thumb.jpg

a ještě jsem dostal pod stromeček přesné gumové koberce

které se někde zatoulali a leží ve skladě PPL..:D:D

tak budou dodány zítra......

[upravil dne 26/12/13 09:45 od celda1970]

post-50808-14109634693383_thumb.jpg

Odesláno

Tak gumové koberce jasný, Dopředku Osram night breaker unlimited + Odporové patice - musím pochválit.. FullHD kameru do auta ale ta tam přijde až protáhnu kabel do stropu.. Snímač bočního nárazu, tlumiče, pružiny, dálnice na rok.. a tak dál..

[upravil dne 26/12/13 11:09 od 3Run]

Odesláno
Tak gumové koberce jasný, Dopředku Osram night breaker unlimited - musím pochválit.. FullHD kameru do auta ale ta tam přijde až protáhnu kabel do stropu.. Snímač bočního nárazu, tlumiče, pružiny, dálnice na rok.. a tak dál..

Takže nový auto.....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Nene ještě mám narozeniny to by mi mohl post-ježíšek donést repase vstřiků a turba pak to bude nový auto :D krom tohohle je na té \"káře\" všechno vyměněné :D

Odesláno

ja byl vcera v soku, do segry jsem dostal lamaci a nastavitelne packy na brzdu a spojku na motorku, v barve dle meho vyberu, a hlavne jsme od rodicu s Adou dostali kameru, abychom meli cim nahravat malou. Byl jsem tak v soku, az mi slzy ukaply :). Ted to tady ladim a ladim :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...