Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Asi jako každý starší pár drobností a co mne potěšilo sadu stěračů Valeo . To hlavní co jsem si přál se bohužel nevyplnilo.

Odesláno

praktické věci-jinak nejvíc dostalo auto(věci které se musí udělat) a starší syn,nejmladší pak manželka a . . . ja jsem své dárky dostal už před Vánocemi - teď už jenom drobnosti - ale jsem spokojen :) priority jsou někde jinde-hlavně u dětí :papa

edit: největší úspěch u staršího měl P308 (18cm) na dálkové ovládaní -pak už ho nezajímalo ani odráželo . . . všechny dárky pak po rozbalení odkládal ze stolu pryč,aby měl místo jenom pro Peugeota

IMG_5570.jpgIMG_5563.jpg

[upravil dne 25/12/13 09:36 od Gabriel 307]

Odesláno

asi jsem byl letos hodnej a ježíšek to viděl dostal jsem kameru do auta:)

nejlepší dáreček ,což jsme předpokládali měl úspěch na celý čáře,všechno ostatní šlo stranou a jen se jezdilo a bouralo a couvalo,to bylo radosti,a jak se třpitili očička ,to bylo tak krásně dojemný až mi upadla i slza:)

mqva.jpg

Odesláno

Koblihu, Ty si taky všimneš všeho, toho sem si nevšiml ani já, jinak bych to ořízl:D:D

Já jsem k té fotce jaksi zapoměl dodat, že pak sem se probudil do reality:D:D

Odesláno

asi 6 flašek bublinek, jedno dobré vinko, sladkosti a korunky... + jako bonus definitivní rozchod s partnerkou :roll

ale co, největší radost sem si dělal sám pred vánoci....autobaterie, hodinky, domácí kino...:D

Odesláno
Koblihu, Ty si taky všimneš všeho, toho sem si nevšiml ani já, jinak bych to ořízl:D:D

Já jsem k té fotce jaksi zapoměl dodat, že pak sem se probudil do reality:D:D[/rquote

Nic si z toho nedělej, stejně se tam blbě dávají děti do sedaček :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...