Jepík Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Máte někdo skušenost s tínto kitem? http://www.speedpro.eu/peugeot-maxi-laminatova-sada-p-158.html Jak jeto s kvalitou zpracování,se spasováním na auto,popřípadě foto nebo rady montáže.Nebo nějaké odkazy fota atd. . Za odpovědi děkuji. [upravil dne 23/12/13 00:16 od Jepík] Citovat
Stifler Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Mám za to, že tady na fóru nemá nikdo žádný bodykit, natož tento konkrétní, takže ti asi nikdo nepordí. Citovat
Jepík Odesláno 23. prosinec 2013 Autor Odesláno 23. prosinec 2013 To je škoda,docela o něm uvažuji,ale zatím jsem nikde neoběvil že by ho někdo montoval.Zdá se mi to dost levné,to bude asi jen nějakej papírák na jedno použití.Pokud to používají na závodech tak to chtěj co nejlehčí a nic to nevydrží. Citovat
Jepík Odesláno 29. prosinec 2013 Autor Odesláno 29. prosinec 2013 Tak jsem našel aspoň pár fotek na tureckém foru jak tem maxi kit montují na auto. http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/41980-peugeot-306-maxi-dimma-body-kit-yapim.html Pokud by jste někdo našel podobné odkazy tak to sem vložte. Citovat
Návštěvník Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 No tak jasný že to nebude dvojka plech. Já spíš nevím na co to chceš? Na silnici s tím stejně nesmíš. Citovat
MilanF1 Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Na odkazu to vypadá suprově. Ale jak je psáno, legálně to na silnici nesmí. Jedině kdyby to byl origo body kit, ke kterému by byly papíry a měl jsi to v TP. PS: Myslím, že origo maxina má širší nápravy [upravil dne 29/12/13 23:34 od MilanF1] Citovat
Jepík Odesláno 29. prosinec 2013 Autor Odesláno 29. prosinec 2013 No ono se toho na autech vozí dost co nemá homologaci.Na 205tkách to má taky spousta lidí a nějak to neřešej. Se mi to prostě líbí jak je to široké. Citovat
MilanF1 Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Taky se mi to líbí, což o to, ale bál bych se kontroly od PČR, která tě může poslat na STK. Lidi vozí cokoliv, ale většinou nemají oplastované celé auto. I na 205tku se dělal origo body kit, DIMMA. Možná i Gutmann něco dělal na 205, ale jiné modely určitě Citovat
Jepík Odesláno 29. prosinec 2013 Autor Odesláno 29. prosinec 2013 Lidi vozej větší hruzy na autech-a kolikrát není poznat co to je. Citovat
Jepík Odesláno 29. prosinec 2013 Autor Odesláno 29. prosinec 2013 [upravil dne 30/12/13 00:43 od Jepík] Citovat
Návštěvník Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 Takovýhle auto snad ani nemůže projít na STK. Ono je rozdíl hodit na auto jiný kola, dozadu namontovat křídlo, a vyměnit volant, a nebo předělat celou karoserii. Navíc bych se s tím bál na parkoviště, nějakej kretén do toho nacouvá koulí, a rozláme ti to. Citovat
Jepík Odesláno 30. prosinec 2013 Autor Odesláno 30. prosinec 2013 Výdrže laminátů bych se nebál,některé auta měla taky plastové blatníky-Honda CRX a pod.a žádný problém. Citovat
MilanF1 Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 plastové blatníky mají i peugeoty Citovat
koblih69 Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 Srovnávat plast a laminát je trochu mimo. Mimochodem ten postup co je na obrácích je možná fajn na nějaký Show car co nebude jezdit, a nebude stát na sluníčku... O tom, že to je ohavný a na silnici bude terčem policajtů není potřeba ani mluvit. Citovat
spazi s16 Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 Zeptej se v MK-racing tam ti poradej... Citovat
Jepík Odesláno 30. prosinec 2013 Autor Odesláno 30. prosinec 2013 Srovnávat plast a laminát je trochu mimo. Mimochodem ten postup co je na obrácích je možná fajn na nějaký Show car co nebude jezdit, a nebude stát na sluníčku... O tom, že to je ohavný a na silnici bude terčem policajtů není potřeba ani mluvit. Proč ohavný,každý má jiný vkus,mě se taky ledaco nelíbí ale nikdy bych to konkrétnímu člověku nehaněl,je jenom na něm co si na autě vozí.Dřív jsem dělal lamináty na zakázku,poradil jsem ale nikdy nevyvracel,chtěl to,měl to. Pokud je to dobře spasovaný tak to v běžném provozu nic neudělá, na závoďáky jsou kladeny daleko větší nároky a drží to. [upravil dne 30/12/13 20:27 od Jepík] Citovat
koblih69 Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 V normálním provozu to nemá co dělat. A dobře spasovaný? Myslíš ten humus co jsi dal do odkazu jako příklad instalace? Tak se na to podívej, je to strakatý jako Ruskej tank a každou spáru to má jinou Citovat
Jepík Odesláno 30. prosinec 2013 Autor Odesláno 30. prosinec 2013 Vůbec nejde o to co jsem tu vložil,jen jsem chtěl říct že když se to kvalitně udělá tak se to ani nehne, o tom zase náhodou něco vím. Citovat
Jepík Odesláno 30. prosinec 2013 Autor Odesláno 30. prosinec 2013 A navíc neptal jsem se tu co na to policajti ale na kvalitu a montáž. Citovat
Šalda Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 Tady taky nejde jen o to jestli se \"hne\" a nebo ne, ale pokud s tím pojedeš do normálního provozu, a bude nedej bože hevárka, byť nezaviněná z Tvojí strany, tak nikdy nevíš co ty lamináty můžou udělat. Já sem svýho času dělal lamináty pro Porsche a tam byl způsob uchycení řešen úplně jinak, byli to krycí laminátový díly, aby nebyl poznat novej model auta, a bylo to určeno do běžného provozu, takže to muselo držet a hlavně to nesmělo nic udělat kdyby byla havárka. Tenhle bodykit je určen pro vozy tak na tuning sraz, ale s tím že ho tam dovezeš na vleku, normálně bych s ním nejel ani za boha. Už jen ta cena, naše 1 sada na Porsche vycházela na 3800E, takže to je docela rozdíl, i když to už bylo i s nalakováním. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.