Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To je škoda,docela o něm uvažuji,ale zatím jsem nikde neoběvil že by ho někdo montoval.Zdá se mi to dost levné,to bude asi jen nějakej papírák na jedno použití.Pokud to používají na závodech tak to chtěj co nejlehčí a nic to nevydrží.

Odesláno

No tak jasný že to nebude dvojka plech. Já spíš nevím na co to chceš? Na silnici s tím stejně nesmíš.

Odesláno

Na odkazu to vypadá suprově.

Ale jak je psáno, legálně to na silnici nesmí. Jedině kdyby to byl origo body kit, ke kterému by byly papíry a měl jsi to v TP. :mrk

PS: Myslím, že origo maxina má širší nápravy :myslim

[upravil dne 29/12/13 23:34 od MilanF1]

Odesláno

No ono se toho na autech vozí dost co nemá homologaci.Na 205tkách to má taky spousta lidí a nějak to neřešej. Se mi to prostě líbí jak je to široké.

Odesláno

Taky se mi to líbí, což o to, ale bál bych se kontroly od PČR, která tě může poslat na STK.

Lidi vozí cokoliv, ale většinou nemají oplastované celé auto. :D

I na 205tku se dělal origo body kit, DIMMA. ;) Možná i Gutmann něco dělal na 205, ale jiné modely určitě ;)

Odesláno

Takovýhle auto snad ani nemůže projít na STK.

Ono je rozdíl hodit na auto jiný kola, dozadu namontovat křídlo, a vyměnit volant, a nebo předělat celou karoserii. Navíc bych se s tím bál na parkoviště, nějakej kretén do toho nacouvá koulí, a rozláme ti to.

Odesláno

Srovnávat plast a laminát je trochu mimo. Mimochodem ten postup co je na obrácích je možná fajn na nějaký Show car co nebude jezdit, a nebude stát na sluníčku... O tom, že to je ohavný a na silnici bude terčem policajtů není potřeba ani mluvit.

Odesláno
Srovnávat plast a laminát je trochu mimo. Mimochodem ten postup co je na obrácích je možná fajn na nějaký Show car co nebude jezdit, a nebude stát na sluníčku... O tom, že to je ohavný a na silnici bude terčem policajtů není potřeba ani mluvit.

Proč ohavný,každý má jiný vkus,mě se taky ledaco nelíbí ale nikdy bych to konkrétnímu člověku nehaněl,je jenom na něm co si na autě vozí.Dřív jsem dělal lamináty na zakázku,poradil jsem ale nikdy nevyvracel,chtěl to,měl to. Pokud je to dobře spasovaný tak to v běžném provozu nic neudělá, na závoďáky jsou kladeny daleko větší nároky a drží to.

[upravil dne 30/12/13 20:27 od Jepík]

Odesláno

V normálním provozu to nemá co dělat. A dobře spasovaný? Myslíš ten humus co jsi dal do odkazu jako příklad instalace? Tak se na to podívej, je to strakatý jako Ruskej tank a každou spáru to má jinou :myslim

Odesláno

Tady taky nejde jen o to jestli se \"hne\" a nebo ne, ale pokud s tím pojedeš do normálního provozu, a bude nedej bože hevárka, byť nezaviněná z Tvojí strany, tak nikdy nevíš co ty lamináty můžou udělat. Já sem svýho času dělal lamináty pro Porsche a tam byl způsob uchycení řešen úplně jinak, byli to krycí laminátový díly, aby nebyl poznat novej model auta, a bylo to určeno do běžného provozu, takže to muselo držet a hlavně to nesmělo nic udělat kdyby byla havárka.

Tenhle bodykit je určen pro vozy tak na tuning sraz, ale s tím že ho tam dovezeš na vleku, normálně bych s ním nejel ani za boha.

Už jen ta cena, naše 1 sada na Porsche vycházela na 3800E, takže to je docela rozdíl, i když to už bylo i s nalakováním.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...