MildaSs Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 Nazdárek všem Peugeoťákům Na tuhle jsem se rozhodl dát do nafty aditivum proti zamrzání(jinak jsem dával do nafty benzín), ale potřeboval bych doporučit nějakou kvalitní značku aditiva, dále bych pak chtěl dát aditivum na čištění vstřiků, táké bych potřeboval poradit jaké. Děkuji. Citovat
koblih69 Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 I když pokud předím dával benzín do nafty, tak už je to myslím jedno Citovat
Medion Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 taky dávám VIF,sice teda prví zima s naftou,ale taky na něj sou dobrý ohlasy Citovat
dvestesest Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 Souhlasím, ten dopadl v porovnání s ostatními, dokonce i více známými značkami nejlépe. Citovat
michals004 Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 Tak tak, VIF a hlídat si kdy tankuješ první zimu se mi povedlo natankovat na konci září ještě letní naftu a jelikož jsem celý říjen nikam nejel tak mi to v listopadu zamrzlo (80l nadrž).. od té doby leju VIF a hlavně také tankuju každej měsíc a je klid... Citovat
MildaSs Odesláno 13. prosinec 2013 Autor Odesláno 13. prosinec 2013 Ok děkuji, to už jsem pohlídal. jinak koblih to jsi ještě neslyšel že se do nafty přidává benzín ? (na plnou nádrž 80l - 1l benzínu) Citovat
koblih69 Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 No to jsem slyšel, ale už uplynulo 20 let. Pokud to naleješ do CR tak to je pro čerpadlo smrtelný. Tohle není \"rotačka\" Ten VIF se tam mimo jiné leje kvůli zvýšení mazivosti nafty (kvůli vstřikům a CR čerpadlu) takže snižovat jí (u už tak dost mizerné české nafty) je cesta do pekla Citovat
John Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Aditivum jedině VIFko mám vyzkoušeno na hodně autech jak benz.tak i nafta a spokojenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.