Přejít na obsah

MildaSs

Uživatel
  • Počet příspěvků

    170
  • Registrace

Vše od uživatele MildaSs

  1. MildaSs

    Přístrojová deska P407 - Indiglo

    Stupnice bych si pohlídal, tam se to dá vybrat..třeba jestli se 6000 ot. nebo se 7000 ot.. Ale hlavně, když se to nedá upravit, aby seděla velikost číselníků..
  2. MildaSs

    RT2 + navi

    Nevíte prosím někdo?
  3. Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda tu někdo nemá schéma zapojení na rádio RT2... v autě mám monochrom a rádio na sim kartu a v kufru cd charger. Teď jsem si do auta koupil origo navigaci(barevný display, RT2) i s cd-rom...viz fotky.... a chci se zeptat, zda bude problém zapojení?(schéma by mi dosti pomohlo)
  4. MildaSs

    Peugeot 607 navigace

    Prosím, poradí někdo?
  5. Zdravím, rozhodl jsem se, že dopřeju svému Pegasovi navigaci..podle mě si tohle auto už zaslouží barevnej display. Mám tam tento :http://img3.auto24.ee/auto24/320/046/26489046.jpg a odkoupil jsem celkem levně barevný novější display(i s navigací) a chci se zeptat zda podle mám všechno, aby navigace i display fungoval..?
  6. Napadla mě taková věc, chci se zeptat, když mám rádio s možností vložení sim karty..koupit nové na kazety a koupit kazetu(redukci), ze které vede jack 3,5mm a to zapojit do mobilu, tabletu, MP3...Problém je, že se bojím zvuku...
  7. Zdravím, chci se zeptat, když mám tohle rádio http://www.forum-peugeot.com/Forum/static/mesimages/42526/2e%20serie%20de%20vis%20de%20la%20platine%20radio.jpg nevíte jestli je z druhé strany výstup pro AUX? Nevím, zda jde o RT3...A dále se chci zeptat na tlumiče, máte nějakou doporučenou značku za dobrou cenu?
  8. MildaSs

    Přístrojová deska P407 - Indiglo

    Myslíte, že by šlo koupit od momanu tedy ty budíky na 406 po faceliftu? aby to tam pasovalo..Na 607 jsem tam bohužel nenašel..
  9. MildaSs

    P607 Intercooler

    Dobře, já Egr mám zatím zaslepený..tak, že tam mám danou vložku(záslepku), tudíž ani nemůže být aktivní, ale až půjdu na chip, rovnou mi odpojí fap a egr(nahrajou software bez nich..přeinstalací BSi) Popravdě nechápu.
  10. MildaSs

    P607 Intercooler

    Právě, jak plánuju ten egroff a fapoff + chip, tak chci, aby i po těchto úpravách, bylo chlazení dostačující..ikdyž jako origo IC by mělo vydržet hodně co si budem povídat )
  11. MildaSs

    P607 Intercooler

    Funguje ten výměník na EGR okruhu, ikdyž je EGR zaslepen? Mě připadá nejlepší a nejrozumnější, dát tam větší intercooler, a ty řeči o tom, že Francouzi s tím počítali a, že tento co tam je, je předimenzovaný a dostačující, tak ať si na něj někdy sáhnou(na ten hliník, když se na to pár šlápne ) + samozřejmě pro zvětšení výkonu, by bylo potřeba větší turbo, a další věci spojené s tím...
  12. Dobrý den, chci se zeptat ohledně převodovky na Peugeota 607 2,2HDi. Mám tam automatickou převodovku 4hp20 20hz29....Ale prý tam jde i dát z Citroenu C5 2,2HDi, ale je to označení 4hp20 20hz20, myslíte, že nebude problém? I prodejce mi říkal, že by neměl být problém to tam dát(podle mě také ne, auta ze stejného koncernu) Co myslíte? Nerad bych koupil zajíce v pytli. Děkuji za odpověď.
  13. MildaSs

    P607 Intercooler

    Zatím ne, mám pouze zaslepené EGR a teď v nejbližší době plánuju chip + kompletní restore BSi a nahrátí znovu, bez FAP a EGR(tudíž FAPoff a to EGRoff). Mohl by jsi mi prosím poslat fotografii jak to tam máš?
  14. Zdravím, zkoušel někdy, někdo dávat do 607dmy větší(další) intercooler? Koukal jsem na fotky, ale nikde jsem nic takového nenašel. Popř. vejde se tam vůbec?
  15. MildaSs

    Přístrojová deska P407 - Indiglo

    No nejradši bych šel asi do toho momanu..ale na jakýho Peugeota by to seělo nejvíc? Docela se podobá ta 406 po facu, jak psal Agrafik..
  16. MildaSs

    Přístrojová deska P407 - Indiglo

    Jak myslíš upravovat? na model vozu? Právě, že na tom momanu ani na 607 nejsou :// Nebo, nemáte někdo fotku jak vypadaj ty plazmový budíky z alurámečky.cz?
  17. MildaSs

    Přístrojová deska P407 - Indiglo

    Na ty alurámečky jsem se už koukal,ale to není ono...nejradši bych to objednal z toho momanu...má s tím někdo zkušenost?
  18. Zdravím chci dávat do své 607 indiglo budíky, jenže na 607 je nedělají...chci se zeptat má 407 stejnou přístrojovou desku jako 607..? Podle fotek co jsem viděl, tak to vypadá celkem shodně. Děkuji za odpověď.
  19. Dobrý den, nevíte někdo, kdo opravuje automatické převodovky Peugeot 607 2,2HDi 4hp-20? Okolí Chlumec nad Cidlinou?
  20. MildaSs

    Převodovka Peugeot 607 - 4HP20

    To ano, ale bohužel nebudu mít možnost si jí blíže prohlédnout, bude mi to dělat známý, který na to nemá aretace, teda jestli jste myslel prohlédnout zevnitř. Na tom allegro.pl jsou pěkné a i za dobrou cenu.
  21. Zdravím všechny, chci se zeptat, zda nevíte kde sehnat kvalitní funkční automatickou převodovku 4HP20 do Peugeota 607 2,2HDi? Našel jsem nějaké na "bazar.automedik", ale tam tomu moc něvěřím. Nevíte popř. nějaké vrakoviště, či nějaké místo, kde je mají? Děkuji.
  22. MildaSs

    Schéma automatické převodovky

    Schéma rozebrnané převodovky, aby bylo vidět, jak to v ní vypadá. Nemáte někdo? Nemůžu to nikde sehnat.
  23. MildaSs

    Schéma automatické převodovky

    To právě musíme zjistit, proto potřebuji schéma.
  24. MildaSs

    Schéma automatické převodovky

    Kdybys sehnal oboje, byl bych jedině rád.
×
×
  • Vytvořit...