Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kamarád včera "Ťukal" do Audiny

Recommended Posts

Odesláno

Auto je rodinná \"srdeční\" záležitost, páč to auto jeho manželka pořizovala jako své první a rovnou úplně nové auto. Je to Clio s 1,2 motorem - žádný zázrak, ale spolehlivě sloužící. Kolik byste viděli cenu opravy? (podle mně to nemusí být až tak strašné ...)

post-1009-14109634513531_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

Těžko říci ,až se to odstrojí ,koukám že asi i kolo bude špatné tipnu pod 25 to nepůjde .Záleží taky kdo to bude dělat.

Odesláno

Ten blatník vypadá sežranej zevnitř takže ten byl zralej na výměnu ... Rameno bude ohnutý, tlumič taky... ostatní se uvidí. Pak taky záleží jak to má po opravě vypadat. Pokud 100% tak těch 15 bude asi hodně na hraně a myslím s díly z vrakáče. Dost by se dalo ušetřit svařením nárazníku a svařením držáků světel a pod.

[upravil dne 12/12/13 19:43 od koblih69]

Odesláno
Ten blatník vypadá sežranej zevnitř takže ten byl zralej na výměnu ... Rameno bude ohnutý, tlumič taky... ostatní se uvidí. Pak taky záleží jak to má po opravě vypadat. Pokud 100% tak těch 15 bude asi hodně na hraně a myslím s díly z vrakáče. Dost by se dalo ušetřit svařením nárazníku a svařením držáků světel a pod.

[upravil dne 12/12/13 19:43 od koblih69]

Mám takové tušení ,že tenhle model už má blatník plastový.

Jináč oprava za patnáct peněz bude na hraně.

[upravil dne 12/12/13 20:11 od Milan+]

Odesláno

nemusí to být jen karosařina, ale přes poloosu i rána do převodovky...,pravá strana př. nápravy taky na výměnu, bůhví jak je na tom řízení, no levné to nebude

Odesláno

Já vycházel z té praskliny u kapoty, vypadá to jako schnilé a následně prasklé, ale prasklina v plastu by mohla vypadat podobně... No ono když čtu mazel a vidím světlomety, které v noci nesvítí tam to zas tak divoký nebude :D Každopádně poškozená poloosa nebo nedej bože něco dalšího to pomalu posunuje úplně jinam...

Odesláno

Koblihu, na co koukat na shnilej nárazník, když to kolo jde šejdrem....

nevím, takhle podobně vypadalo jedno z mých bývalých aut.... Po opravě už nikdy nejezdilo rovně.... Za mě šroťák a za patnáct koupit jiný :D

Odesláno

No lak bych srovna neřešil - nevidím poškození kapoty takže 2 díly za á 1500,- dohromady 3k ;)

Podstatný je co je schovaný pod tím kolem ...

Nicméně myslím, že obdobnou \"voňavku\" koupíš kolem 25k a tohle by možná ještě někdo za prár drobných vykoupil.

[upravil dne 12/12/13 20:49 od koblih69]

Odesláno

měl jsem něco podobného za komančů s Fiatem 131, rána na kolo, poloosa do převodovky-- prasklý obal převodovky, cena přes 4 litry, takže dva měsíční platy :)

oprava: byl to Fiat 128A:mad:

[upravil dne 13/12/13 13:07 od ozzy56]

Odesláno

Koblihu - o voňavce tu nepadlo ni slůvko. Auto rodině slouží a \"srdeční\" je proto, že ho pořizovala kámoška jako novotu a nyní takový už krok prostě nehrozí. Jinak je to prostě pracant, ale relativně spolehlivej a provozně levnej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...