Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Týdenní akce Autokelly + speciální akční ceny pro PC

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Mam do kelly jinou karticku z jineho klubu se stejnou slevou. A uz dost off topic ;)

Odesláno

Já ty slevy u AK nějak nechápu. V neděli (14.2.) jsem koukal na filtr a stál na P-C 225,- Teď koukám a stojí taky 225,- :aut Píšou, že obrat na 1000Kč a to P-C má, tak já nevím ... :nevim

Odesláno (upraveno)

dobří borci v Kelly :super , palivový filtr normálně za 1016 Kč, v této akci za 50% takže 508 Kč

u badišáka 555 Kč bez akce :D  ať jdou DO PRxxxx  ;)

Edit: tak mi to nedalo, a kouknul jsem na všechny filtry, které v autě potřebujete (kabinový, olejový, vzduchový, palivový), porovnával jsem ceny filtrů přesně podle objednacích čísel u jedné značky, takže jde o shodné výrobky a Kelyna je má zhruba o 100% dražší než badisak :D těch 130 Kč dopravného vám zaplatí rozdíl ceny filtrů X krát...

jinak člena badisak neznám a zatím jsem u něj nic neobjednával :papa

Ale fuj...

Upraveno uživatelem minimaxa
Návštěvník
Odesláno

Není, to jsem zkoušel ;) Leda, že by to neměli v eshopu nastavený a s tím ať se jdou tedy bodnout :roll

Všechny akce co Kellina má jsou z maloobchodních cen. Slevu máš až na dokladu při placení.

Odesláno

dobří borci v Kelly :super , palivový filtr normálně za 1016 Kč, v této akci za 50% takže 508 Kč

u badišáka 555 Kč bez akce :D  ať jdou DO PRxxxx  ;)

Edit: tak mi to nedalo, a kouknul jsem na všechny filtry, které v autě potřebujete (kabinový, olejový, vzduchový, palivový), porovnával jsem ceny filtrů přesně podle objednacích čísel u jedné značky, takže jde o shodné výrobky a Kelyna je má zhruba o 100% dražší než badisak :D těch 130 Kč dopravného vám zaplatí rozdíl ceny filtrů X krát...

jinak člena badisak neznám a zatím jsem u něj nic neobjednával :papa

Ale fuj...

Jaký badisak?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...