Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

bohužel se mi utrhl katalyzátor v místě uchycení do spodku karoserie - pravděpodobně se po deseti letech propálil... :(

Hodlám ho vyměnit (protože vyvařovat to asi nemá cenu), ale nějak nemohu najít kompaktibilní za slušnou cenu.

Nemáte někdo zkušenosti s výměnou (složitost). vhodným ND?

Díky moc za pomoc. :)

Odesláno

Tak za těch 15 stovek bych ho chtěl minimálně vidět.:aut je možné,že ceny padly,ale až tak.

Jinak měnil jsem před 2 léty a podle origo čísla mě to pořád vycházelo něco málo přes 6tis. :nevim

Odesláno

Jak kterej ... liší se to podle čísel (takže podle obsahu kovů).

Ale narovinu, já před cca rokem svůj prodal za 5000,- origo a koupil druhovýrobu (walker, nebo bosal, už nevím z hlavy) za cca 3500,-.

Takže bych to vyřešil touto cestou. Prodat starej. Zjisti dle čísla, jakou má cca hodnotu a kup novej.

Na emisích to prošlo krásně i s druhovýrobou a máš i větší šanci, že ti ho nikdo nevyřízne ... :super

EDIT: myslim, že 2003 bude ale ceněný méně - tam už je 100% fap a katík jinej, než má RHZ ale to je jen moje domněnka

[upravil dne 11/12/2013 12:58 od Neon]

Odesláno
Tak za těch 15 stovek bych ho chtěl minimálně vidět.:aut je možné,že ceny padly,ale až tak.

Jinak měnil jsem před 2 léty a podle origo čísla mě to pořád vycházelo něco málo přes 6tis. :nevim

Tak nebuď línej a hledej, nebo je tak těžký otevřít seznam a zadat třeba \"uni katalyzátor bosal\" aby ti vyjelo hafo odkazů?

Odesláno

MilaneF1 aspon mu tak blbě nerad kde ho prodat,tohle jsou překupníci....to by za něj moc nedostal....

406 2.0 HDI 66kw 6500Kč

406 2.0 HDI 80kw 5200Kč za tu cenu jsem ho prodal Neonovi

jestli ho chceš prodat za co nejlíp zjisti co na něm máš napsáno napiš mi ho a ja ti ho prodam za největší cenu,málokdo ti dá víc....

vykupuje je ode mě chlap,kterej je vozi do němec....

kdyžtak napiš....

Odesláno

Jeden den nejsem na netu a takových rad... :)

Díky moc všem za ochotu, Charlie 1 - určitě se ozvu!!

Zkusím to i na Spei, díky za radu.

Šlo mi jen o to, abych nekoupil nějaký, který mi tam nesedne, vyměnit si ho určitě není zas tak složité, nejsem nemehlo.. :D

Odesláno
Jak kterej ... liší se to podle čísel (takže podle obsahu kovů).

Ale narovinu, já před cca rokem svůj prodal za 5000,- origo a koupil druhovýrobu (walker, nebo bosal, už nevím z hlavy) za cca 3500,-.

Takže bych to vyřešil touto cestou. Prodat starej. Zjisti dle čísla, jakou má cca hodnotu a kup novej.

Na emisích to prošlo krásně i s druhovýrobou a máš i větší šanci, že ti ho nikdo nevyřízne ... :super

EDIT: myslim, že 2003 bude ale ceněný méně - tam už je 100% fap a katík jinej, než má RHZ ale to je jen moje domněnka

[upravil dne 11/12/2013 12:58 od Neon]

Právě že mám RHZ a FAP tam není, asi to bude jeden z posledních kusů... ;)

Odesláno

Tak nebuď línej a hledej, nebo je tak těžký otevřít seznam a zadat třeba \"uni katalyzátor bosal\" aby ti vyjelo hafo odkazů?

Tak to se hluboce omlouvám za moji lenost :mad:,ale hledám podle origo čísla a ne nějaký.Nějaký je opravdu i za 1300,- a nějaké drobné. Já hledal podle BS 099-732 a ceny někde jinde

Odesláno

Pokud to je K199, pak dle mé výkupny je cena 4500 Kč, tudíž u Charliho dostaneš více. Já osobně bych to dovezl do výkupny, nemám ji daleko od baráku, měl bych hned vyřešeno. Ale to je každého věc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...