Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Filtr pevných částic vna ČT

Recommended Posts

Odesláno

je jasné, že se budou příslušné orgány vykucháním/odstraněním filtru pevných částic stále více zabývat...,mělo by jinak smysl je tam vůbec montovat ?? (ať už si o nich myslíme co chceme):myslim

Odesláno

Zajímalo by mě, zda je skutečně pravda, že cca od roku 2009 ty filtry vydrží mnohem více. Pokud by na tom byly stejně (životnost) jako katalyzátory, tak si nemyslím, že je důvod ho vyndavat. :myslim

Odesláno

Jasně, jako prevence, ale pokud to u \"moderních\" motorů není nutné, proč to dělat.

Když přemýšlím, nevybavuje se mi nějaký problém s FAPem, že by tu řešil uživatel s vozem mladším 5let :myslim Ale možná to je tím, že ty auta ještě nemají hodně najeto :D

Odesláno

auto s FAP jsem nikdy neměl, takže vlastní zkušenost nemám, ale většinou se řeší výměna filtru po 150-200 tisíc KM, což je u běžného smrtelníka cca deset let od koupě auta ??

[upravil dne 10/12/13 16:10 od ozzy56]

Odesláno
auto s FAP jsem nikdy neměl, takže vlastní zkušenost nemám, ale většinou se řeší výměna filtru po 150-200 tisíc KM, což je u běžného smrtelníka cca deset let od koupě auta ??

[upravil dne 10/12/13 16:10 od ozzy56]

Ale běžnej smrtelník si to auto taky koupí už z najetýma 150 tisíci km....

až bude běžná výměna Fapu stát 2-3 litry tak prosím....ale takhle se vůbec nedivím že se to kuchá.

I druhovýrova dnes stojí kolem 9000,-+aditivum 2litry za 100 ojro+ diagnostika a nastavení 1000,-.....takže pokud auto koupíš dovezený jetý tak tě v lepším případě čeká aditivum s dia. za 3-4 tisíce a klepeš se kdy se to stejně poserte.....v horším případě to máš za 12-13 tisíc.

Vyexování máš za čtyřku a pokoj na pořád.........a ekologii nechme někde za plotem....za tu se toho schová...hlavně si nahrabat..

Odesláno

Mám najeto cca 220, FAP je původní regeneruje dobře. Ve 150 tis. doplněno aditivum - 3l + plnící sada mě stála 1 200,- (zbylo něco přes litr) Odkaz na FAP Klarius jsem tu dával, cena byla tuším 4,5 za tyhle peníze už dostupný není ale pod 6 tis. dostupné jsou. Za to, že když šlápnu na plyn a za mnou je čisto mi těch 1200,- a do budoucna necelých 6 tis. stojí. Tím se například liším od smradlavých odtávek a hrdě vykuchaných FAPů za \"čtyřku\" které se pak za další peníze \"opravují\" aby nepadaly do nouzáku :D

Odesláno

celda1970

je to jako se vším v tomto sranda státě--máš známosti a prachy, projedeš STK s vrakem, v druhém případě tě drbou kvůli ptákovině a jedeš tam víckrát:)

Odesláno

Upřímně se časem hrdě přidám k těm,kteří si FAP nechají dobrovolně dát pryč... proč auto má kvůli ekologii atd.chlastat víc..dokud budou smradlavý AVIE a spol jezdit tak je mi ekologie u...

Odesláno

Jaký nouzák koblížku :P, o ničem nevím:myslim, jinak no smoke, no fun, když se mu dá pořádný kotel, ale protože ho mám rád, tak to je velmi zřídka :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...