Hafity Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Hej hola! Máte někdo na balkoně prověšené šňůry, nelíbilo se vám to a našli jste nějaké řešení? Vygooglil jsem jenom samé automatické krabice, které se musejí připevnit na zeď.... Citovat
P607Olda Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Proč jsou prověšené? Kovové držáky se ohnou? anebo se šňůry natáhnou? Nenatahovací je vojenský telefonní kabel - má ocelovou žílu v sobě. Citovat
Hafity Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 Natáhnou se.... Ještě jsem snad neviděl na balkonech neprověšené šňůry.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 No Plastový se natáhnou, Plastový s ocelovým lankem za čas přereznou, pletenej špagát z nylonu se natáhne, pletenj špagát z bavlny je za sucha napnutej, za vkhka nebo když dáš mokrý prádlo tak povolí. Možna skusit 2,5mm2 měděnou licnu, ale myslim že se natahne taky. Možná pak jedině vázací drát nebo tyčky;) Jinak, vadí něčemu že ty šňůry jsou prověšený? [upravil dne 7/12/13 18:13 od Radek Hurvajz] Citovat
Medvěd Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Radku - na poslední otázku jsem se taky chtěl zeptat, počkám si na odpověď. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 ano vadí prádlo je pak skoro na zemi když vidím sousedka co má lodžii a prověšení skoro 80cm na 3,7 m tak je to k smíchu. [upravil dne 7/12/13 18:26 od servisman] Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 napínací drát na plot ten se nenatáhne:D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 ještě mne napadá udělat to jako šponování na dráze , přes kladku a na šponování se dávala zátěž Citovat
Hafity Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 Na funkci rostlináře to vliv nemá, jen se mi to nelíbí.... Vždycky jsem seděl u PC, měl je na očích a přemýšlel o nějakém napínáku.... Napadla mne u každé šňůry pružina.... Když je na nich prádlo, tak mi to nevadí. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 My mame na pradelni snury takove manualni navijeci udelatko - je to prisroubovane na stene, povesis pradlo a otocis koleckem (aretuje se,jsou tam zoubky) a snury vypnes Citovat
ozzy56 Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 měl jsem na balkoně držáky z ocelové pásoviny tl. 5mm a přišroubované na krajích a uprostřed do panelu, (6 šňůr s roztečí cca 15cm), používal jsem šňůru koupenou v superhyper přímo na prádlo--povrch je plastový, uvnitř snad silonová pletenina, při pověšeném prádle se prohne, pak se sama vyrovná, nebyl s tím problém,prodávají se v různých barvách Citovat
Hafity Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 Taky jsem měl šňůru ze superhyper, ale ani první natažení se mi moc nelíbilo a pak už se to postupně zhoršovalo, ale 80cm to nebylo Možná šel vývoj prádelních šňůr razantně vpřed a já zaspal dobu.... Citovat
Hafity Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 StibTo: to máš pro každou šňůru zvlášť, nebo je to dohro? Citovat
Guest servisman Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Dříve jsem měl šnůru a vně bylo ocelový lanko asi 3ks a to se neprověšovalo vůbec, max 10 cm na necelých 4 m. Ale byly trvale ,nesmotávaly se Citovat
Hafity Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 Mám v úmyslu nechat je tam trvale. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 používal jsem tuto http://www.zbozi.cz/vyrobek/snura-pradelni-s-ocelovym-lankem-20m/?q=pr%C3%A1deln%C3%AD%20%C5%A1n%C5%AFra%20s%20ocelov%C3%BDm%20lankem#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=link&utm_term=pr%C3%A1deln%C3%AD+%C5%A1n%C5%AFra+s+ocelov%C3%BDm+lankem&utm_content=lista Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 ja se chystám je dát do bytu (do jedné místnosti) obývák to není edit:aby si někdo nemyslel,že si dělám srandu-mám 3+1+místnost kde je bojler+pračka+koš na prádlo-vejdou se tam dva rozkládací sušáky-ale to je málo tak budou asi šňůry [upravil dne 7/12/13 20:48 od Gabriel 307] Citovat
Hafity Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 Servisman: něco takového jsem tam, tuším, měl. Akorát to bylo průhledně zelené a bylo tam to lanko vidět.... Citovat
Guest servisman Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Běžně jsou že je uvnitř obyč šnůra ,já měl s ocelovým lankem .Já bral na vyšší zátěž většinou seženeš na 20 kg já měl na 50 kg či i více.To vnitřní lanko bylo pletené asi 5 kousku a obaleno PVC . tu jsem našel co jsem měl zátěž na 175 kg http://www.intris.cz/52540/pradelni-snury-do-susaku/ [upravil dne 7/12/13 20:48 od servisman] Citovat
Hafity Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 Hm, tohle jsem nenašel. Možná to bylo tím, že jsem hledal spíš nějaké jednoduché napínáky, protože (jak píšu výše) ani prvotní natažení u mne nevzbudilo pocit z dobře odvedené práce.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.