Davidf Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Zvažuji,že bych koupil tady ten tablet http://www.lidl.cz/cps/rde/SID-1689681B-471415A6/www_lidl_cz/hs.xsl/nabidka.htm?action=showDetail&id=2472 chtěl bych poradit jestli je to za ty peníze dobré.Chci to hlavně na internet a nějaké aplikace pro 3,5 leté děcko (malování,nějaké jednoduché hry atd ...) Citovat
Hafity Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Někde tu bylo od oddieho takové zajímavé vlákno, které se nepřímo dotýká i dotykové elektroniky.... Citovat
Mišak Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Proč si musí hrát 3.5 leté dítě s takovouhle věcí? Citovat
oddie Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Jestli je to za ty peníze dobré neporadím, ale zcela zásadně to neporučuju dávat děcku na hry a malování, pokud mu nechcete sprasit motorický vývoj rukou. Hlavně malovat by mělo co nejdýl pastelkami. Na Krtečka před spaním dobrý, ale na nic jiného. Citovat
Péťa Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Já klukům kupoval tablet do letadla, aby jim rychleji utekla cesta. Na malování to je opravdu nesmysl. Citovat
KapriQ Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Neviem, myslim ze na 90% to bude aj tak Cina, a ked uz za take prachy, tak by som si objednal Ainol (je to tiez Cina, ale kvalita...) Ma to fakt slabe parametre, v dnesnej dobe urcite nieco s CPU nad 1,5GHz, a najlepsie aspon full hd ... Ked chces aby to islo Citovat
oddie Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Všechno tohle je Čína. Na ebay nebo aliexpressu se to dá sehnat podstatně levněji, ale kvůli nízkému limitu pro průchod bez DPH a výpalnému poště za vyřízení už to o tolik výhodnější není, zvláště když z toho Lidlu je na to záruka. Plus tedy dodací lhůta, která je z Číny před vánoci strašná. Citovat
KapriQ Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Ta dodacia lehota to je pravda, DPH - zalezi ci to to stopnu na CLO alebo ti to prejde. Tiez su moznsoti to poslat cez DHL, Deutche post atd, a mne teraz prisli veci do 2tyzdnov . Co sa tyka China Air mailu, poslednu dobu stoji za velke *****... A to nehovorim ze mi dost zasielok neprislo, ale toto nevyzera ani designovo pekne, to uz nejaky Prestigio z Tesca :X Citovat
oddie Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Tablet u nás neprojde v žádném případě, a DHL apod. znamená příplatek za poštu, takže je cena zas někde jinde. Jinak nevím, kde a jaké prodávají jinde u nás, to kdyžtak někdo poradí. Citovat
Print Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Jestli chceš něco co vydrží tak doporučuji tento ... http://www.nakupka.cz/vyrobek/tablet-samsung-galaxy-tab2-gt-p3110-7-0/?utm_source=SeznamZbozi&utm_medium=produktyPPC&utm_campaign=EC-55253 ... myslím že se vyplatí si připlatit těch 1200kč za značkový než zaplatit o 1200kč mín za \"NO NAME\" u kterého nemáš jistotu jak dlouho vydrží protože pochybuju že je na něj někde nějaká recenze kde by si zjistil co a jak ... Ten samsung mám cca rok a půl a vydrž baterky je pěkná ( samozřejmě záleží jak moc na něm hraješ nebo brouzdáš po netu ) už několikrát mi spadl na zem a pořád funguje dotyková plocha taky pěkně reaguje a grafika je taky obstojná ... Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Já tedy s věcma z Lídlu problémy nemám, a tohohle bych se taky nebál, nehledě na to že má lepší parametry než ten Samsung co sem dával Print, lepší rozlišení, víc vnitřní paměti, čtyřjádrový prcesor oproti dvoujádrovému u Samsungu a podobně, a nehledě na ceně pro tří letý děcko až až. Edit, tu vnitřní paměť mají stejnou, blbě sem se díval:mad: [upravil dne 7/12/13 22:33 od Šalda] Citovat
KapriQ Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Saldo : Nejde ani o jadra, ale o frekenciu... vsade sa nahanaju za jadrami, ale nie je vykon len o tom Citovat
Print Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Ano parametry má lepší .. taky že ten samsung je vybavenej lepšíma parametrama sem nepsal protože jsem věděl že ten \"NO NAME\" má parametry lepší ale elektroniku jsem si z Lídlu koupil 2x jednou hodinky z měřením tepu, tlaku, počet uběhlích km a další kraviny ... ale hodinky místo 10km ukazovali 18km tepová frekvence byla naprosto mimo a tlak byl takovej že bych měl bejt podle něho mrtvej . Po druhé jsem si z tama kupoval pájku která odešla po týdnu používaní ... Obě věci jsem reklamoval a ani jednou mi nevrátili peníze a akorát se vymlouvali ... Od té doby si do Lídlu jezdím pouze pro pečivo A snad ten tablet nebude používat jenom prcek ne ? Ale záleží na každém co si koupí a pro co se rozhodne Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Napsal jsem jen moje zkušenosti a postřehy, nic víc, a u toho No name nepíšou frekvenci jádra, takže nelze posoudit kdo je na tom líp, držím se jen napsaných parametrů. Osobně prostě věci z Lídlu mám rád, zatím ani jedna věc mě neodešla, a že už toho mám docela dost. Citovat
Print Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Asi jsem vyžral zrovna ty povedený kousky Ale jak říkam to pečivo tam ... mňam Citovat
KapriQ Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 To sa cudujem ze mas negativnu skusenost s reklamaciami, LIDL nie je tesco a hypernova a pod retazce kde maju takyto tovar stale a poslu ta aby si sa za 30dni aj tak vratil a vratia ti peniaze, alebo neviem. Do Lidlu prides, ukazes blocek, spravia storno, a vec je vybavena, nechce sa mi verit ze by sa na nieco vyhovarali.. Toto sa mi v Lidli nikdy nestalo, a vacsina veci co maju z akcie su fakt dobre, ci uz naradie atd, ako pisal Salda mam odtial tiez mrte veci, a na niektore veci je 3roky zaruka... Citovat
petrb123 Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 ja bych do toho i sel, tady jsem nasel nejake specifikace : http://www.trekstor.co.uk/detail-surftabs-en/product/surftab-xiron-70hd.html mam ainol novo7 aurora, bohuzel tento tablet v kombinaci s ICS (android4) neni stastna volba, ICS je system pro vicejadrove procesory a ten jednojadrovy ktery je v aurore s tim ma problem, takze bych tak neresil ze to ma pouze 1GHz procesor, ale prijde mi dobre ze je to 4jadrove plus to ma 2jadrove gpu, mam mini-pc k telce, tam je dvoujadrove cpu a uz je to pouzitelne, hlavne jsem chtel poustet flash videa na internetu kvuli serialum, coz s jednojadrem skoro vubec neslo. no a za tu cenu to asi nema smysl kupovat v cine, jak se psalo, kdyz to chytne posta, tak se jeste priplati dph, no a samozrejme se zarukou se moc neda pocitat. ja si to pujdu v pondeli do lidlu zkusit, pres mobil to pripojim k netu, vyzkousim jak si to poradi na internetu s videama a celkove jak se to chova, urcite nekoupim krabici abych pak doma zjistil ze mi to nevyhovuje. Citovat
Davidf Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 Takže,nejsem ten typ rodiče který by se zbavoval dítěte počítačem nebo pohádkami v televizi.Jen si myslím,že půlhodinka denně naopak pomůže se seznamovat s novými moderními věcmi.Bohužel dnes je taková doba. Ohledně tabletu,právě,že je to z lidlu.Jak píše Šalda i já jsem neměl nikdy problém a záruka 3 roky je ok. Citovat
Vítek1 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 ja jsem koupil v Tescu v akci tohle http://cestina.myaudioworld.com/tabletpc/series-908-dcc/ za 2500kč 7palec me byl malej a vsechny rozumne znacky ve vecim byly drahe. Doma mel takovej uspech ze si ho koupila i pritelkyne. Oba bezi uz pul roku OK vykon staci jen displej je horsi. Jsem rad ze jsem nekoupil nic drazsiho stejne porad chodim na PC a tohle mam jako doplnek. Pritelkyne je pravej opak na notebook zanevrela a ma jen tablet. Kdyby jsi chtel jen na vyzkouseni a jestli to prcek neznici tak v Tescu ted meli neco za 900kč ale jednojadro 1,2 myslim tak ze nic moc Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 furt nechápu, proč to kupovat tříletému děcku..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.