Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jestli je to za ty peníze dobré neporadím, ale zcela zásadně to neporučuju dávat děcku na hry a malování, pokud mu nechcete sprasit motorický vývoj rukou. Hlavně malovat by mělo co nejdýl pastelkami. Na Krtečka před spaním dobrý, ale na nic jiného.

Odesláno

Neviem, myslim ze na 90% to bude aj tak Cina, a ked uz za take prachy, tak by som si objednal Ainol (je to tiez Cina, ale kvalita...)

Ma to fakt slabe parametre, v dnesnej dobe urcite nieco s CPU nad 1,5GHz, a najlepsie aspon full hd :)... Ked chces aby to islo

Odesláno

Všechno tohle je Čína. Na ebay nebo aliexpressu se to dá sehnat podstatně levněji, ale kvůli nízkému limitu pro průchod bez DPH a výpalnému poště za vyřízení už to o tolik výhodnější není, zvláště když z toho Lidlu je na to záruka. Plus tedy dodací lhůta, která je z Číny před vánoci strašná.

Odesláno

Ta dodacia lehota to je pravda, DPH - zalezi ci to to stopnu na CLO alebo ti to prejde. Tiez su moznsoti to poslat cez DHL, Deutche post atd, a mne teraz prisli veci do 2tyzdnov :). Co sa tyka China Air mailu, poslednu dobu stoji za velke *****... A to nehovorim ze mi dost zasielok neprislo, ale toto nevyzera ani designovo pekne, to uz nejaky Prestigio z Tesca :X

Odesláno

Tablet u nás neprojde v žádném případě, a DHL apod. znamená příplatek za poštu, takže je cena zas někde jinde. Jinak nevím, kde a jaké prodávají jinde u nás, to kdyžtak někdo poradí.

Odesláno

Jestli chceš něco co vydrží tak doporučuji tento ... http://www.nakupka.cz/vyrobek/tablet-samsung-galaxy-tab2-gt-p3110-7-0/?utm_source=SeznamZbozi&utm_medium=produktyPPC&utm_campaign=EC-55253 ... myslím že se vyplatí si připlatit těch 1200kč za značkový než zaplatit o 1200kč mín za \"NO NAME\" u kterého nemáš jistotu jak dlouho vydrží protože pochybuju že je na něj někde nějaká recenze kde by si zjistil co a jak ... Ten samsung mám cca rok a půl a vydrž baterky je pěkná ( samozřejmě záleží jak moc na něm hraješ nebo brouzdáš po netu ) už několikrát mi spadl na zem a pořád funguje dotyková plocha taky pěkně reaguje a grafika je taky obstojná ... :)

Odesláno

Já tedy s věcma z Lídlu problémy nemám, a tohohle bych se taky nebál, nehledě na to že má lepší parametry než ten Samsung co sem dával Print, lepší rozlišení, víc vnitřní paměti, čtyřjádrový prcesor oproti dvoujádrovému u Samsungu a podobně, a nehledě na ceně pro tří letý děcko až až.

Edit, tu vnitřní paměť mají stejnou, blbě sem se díval:mad:

[upravil dne 7/12/13 22:33 od Šalda]

Odesláno

Ano parametry má lepší .. taky že ten samsung je vybavenej lepšíma parametrama sem nepsal protože jsem věděl že ten \"NO NAME\" má parametry lepší ale elektroniku jsem si z Lídlu koupil 2x jednou hodinky z měřením tepu, tlaku, počet uběhlích km a další kraviny ... ale hodinky místo 10km ukazovali 18km tepová frekvence byla naprosto mimo a tlak byl takovej že bych měl bejt podle něho mrtvej :myslim. Po druhé jsem si z tama kupoval pájku která odešla po týdnu používaní ... Obě věci jsem reklamoval a ani jednou mi nevrátili peníze a akorát se vymlouvali ... Od té doby si do Lídlu jezdím pouze pro pečivo :roll

A snad ten tablet nebude používat jenom prcek ne ? :)

Ale záleží na každém co si koupí a pro co se rozhodne :papa

Odesláno

Napsal jsem jen moje zkušenosti a postřehy, nic víc, a u toho No name nepíšou frekvenci jádra, takže nelze posoudit kdo je na tom líp, držím se jen napsaných parametrů.

Osobně prostě věci z Lídlu mám rád, zatím ani jedna věc mě neodešla, a že už toho mám docela dost.

Odesláno

To sa cudujem ze mas negativnu skusenost s reklamaciami, LIDL nie je tesco a hypernova a pod retazce kde maju takyto tovar stale a poslu ta aby si sa za 30dni aj tak vratil a vratia ti peniaze, alebo neviem. Do Lidlu prides, ukazes blocek, spravia storno, a vec je vybavena, nechce sa mi verit ze by sa na nieco vyhovarali.. Toto sa mi v Lidli nikdy nestalo, a vacsina veci co maju z akcie su fakt dobre, ci uz naradie atd, ako pisal Salda :) mam odtial tiez mrte veci, a na niektore veci je 3roky zaruka...

Odesláno

ja bych do toho i sel, tady jsem nasel nejake specifikace : http://www.trekstor.co.uk/detail-surftabs-en/product/surftab-xiron-70hd.html

mam ainol novo7 aurora, bohuzel tento tablet v kombinaci s ICS (android4) neni stastna volba, ICS je system pro vicejadrove procesory a ten jednojadrovy ktery je v aurore s tim ma problem, takze bych tak neresil ze to ma pouze 1GHz procesor, ale prijde mi dobre ze je to 4jadrove plus to ma 2jadrove gpu, mam mini-pc k telce, tam je dvoujadrove cpu a uz je to pouzitelne, hlavne jsem chtel poustet flash videa na internetu kvuli serialum, coz s jednojadrem skoro vubec neslo. no a za tu cenu to asi nema smysl kupovat v cine, jak se psalo, kdyz to chytne posta, tak se jeste priplati dph, no a samozrejme se zarukou se moc neda pocitat.

ja si to pujdu v pondeli do lidlu zkusit, pres mobil to pripojim k netu, vyzkousim jak si to poradi na internetu s videama a celkove jak se to chova, urcite nekoupim krabici abych pak doma zjistil ze mi to nevyhovuje.

Odesláno

Takže,nejsem ten typ rodiče který by se zbavoval dítěte počítačem nebo pohádkami v televizi.Jen si myslím,že půlhodinka denně naopak pomůže se seznamovat s novými moderními věcmi.Bohužel dnes je taková doba. Ohledně tabletu,právě,že je to z lidlu.Jak píše Šalda i já jsem neměl nikdy problém a záruka 3 roky je ok.

Odesláno

ja jsem koupil v Tescu v akci tohle http://cestina.myaudioworld.com/tabletpc/series-908-dcc/ za 2500kč 7palec me byl malej a vsechny rozumne znacky ve vecim byly drahe. Doma mel takovej uspech ze si ho koupila i pritelkyne. Oba bezi uz pul roku OK vykon staci jen displej je horsi. Jsem rad ze jsem nekoupil nic drazsiho stejne porad chodim na PC a tohle mam jako doplnek. Pritelkyne je pravej opak na notebook zanevrela a ma jen tablet.

Kdyby jsi chtel jen na vyzkouseni a jestli to prcek neznici tak v Tescu ted meli neco za 900kč ale jednojadro 1,2 myslim tak ze nic moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...