Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 SW, bouracka.... opravit alebo ??

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim kolegovia...

Dlho som tu nebol pre ine povinnosti uz taketo fora zanedbavam...

Avsak dnes som si na vas spomenul...

Otec mal rano so svojim SW nehodu ked nedal prednost odhrnacu snehu a ten ho s radlicou mierne zroloval.... :-(

Bohu vdaka sa nikomu nic nestalo!!!

Po opadnuti prvotnych stresov, som sa odhodlal to zverejnit s otazkou na vas, ci to opravit ....

Je to 307 SW rocnik 2007 1,6 benzin, v pomerne slusnej vybave, nabehanych ma poctivych 150 tisic....

Rozsah poskodenia si netrufan povedat (môj servisak mi povedalze mam pocitat minimalne 1000€ + striekanie, robota)

Urcite je vyhnuty nosnik, posunuta naprava, rozbite celne sklo. O prednych dieloch pisat nemusim to je vidiet na fotke...

Airbagy nevystrelili asi preto ze v case narazu moje auto stalo...

Viete mi to niekto zhodnotit ??

Dakujem za kazdu vecnu radu.

post-5529-14109634391866_thumb.jpg

post-5529-14109634392257_thumb.jpg

Odesláno

Můj odhad je dvojnásobek, než odhaduješ ty... ale z foto se to blbě odhaduje, je nutné to odstrojit ať se vidí co tomu fakt je ;)

Odesláno

ja by som to tiež videl na 2-násobok ja som trafil iba jednu stranu a niektoré veci som musel brať iba origoš dielce lebo sa nedali inde zohnať a to sa cena potom zvyšuje. Otázne je ako máš na tom motor keď je vysunutý či aj tam niečo neruplo

Odesláno

motor bezi .... auto dokonca po vlastnych odislo z miesta nehody do garaze ... (cca 100 metrov)

nosnik je vyhnuty a naprava asi mierne posunuta ....

post-5529-14109634393806_thumb.jpg

Odesláno

cena by odpovídala kdybys koupil jiné auto se zdravým předkem. jinak souhlasím s dvojnásobkem.

pak se bude odvíjet cena práce co všechno se bude muset odstrojit při rovnání (opravě nosníku a kastle).

Odesláno

to se nevyplatí opravovat, auto by muselo na rovnací rám (nejspíš D +M motoru) a podle foto jsou nosníky uhhé oba dva. Na předek se starší díly na nový model shánějí docela špatně a když tak jsou dost drahé.

Odesláno

ešte treba počítať s tým, že po takejto nie práve lacnej oprave sa do karosérie aj pri najlepšej snahe pustí korózia, ktorá určite skráti životnosť takto opraveného auta...

Odesláno

Což o to, opravit se dá spousta věcí, záleží ale, jestli to má finančně smysl.

Tohle musí na stolici, tím pádem motor ven, nápravu dolů, komplet nový předek... Osobně bych to rozebral nebo zkusil prodat, tak jak to stojí a leží.

Odesláno

To je totálka.To nemá smysl opravovat,přesně jak píše radim.1008...oprava by tě vyšla min. na 50-60 tisíc....:(:(

Prodal bych to za dobrou cenu tak jak to leží.....a koupil jiné.....

• O 2 týdny později...
Odesláno

Do 70 tisíc to smysl má. Protože za tu cenu nekoupíš to samé v té samé výbavě s poctivým servisem ani náhodou. A co je lepší než mít za ty prachy třetinu auta vlastně fungl novou. Za ty prachy když to nemáš po známosti koupíš zajíce v pytli. Toď můj názor. Navíc plechy koupíš na vrakáči a kdo říkal že to musíš hned dávat do laku? Nechal bych to opravit a detaily jako světla nárazník blatníky bych řešil individuálně pomocí vrakáče.

Odesláno

....no ale keby namiesto opravy zvolil kúpu iného auta tak bude mať ešte k dobru peniaze za vrak, resp. (trocha zdĺhavejšie) z rozpredaja súčiastok a za to by sa už v dnešnej dobe slušné auto pri troche šťastia dalo zohnať...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...