Přejít na obsah

JuroSK

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Turany
  • Stát
    Slovenská republika

JuroSK's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. JuroSK

    Dlhší pás na zadnú sedačku

    Dakujem pozriem niekde na vrakovisku pas z FL lebo nasmu sa tam prave paci len ho tam dame a spokojne obzera a do 2min spi:)
  2. Čaute chcel by som sa opýtať či niekto neriešil dlhšie pásy na zadnú sedačku. Dostali sme destkú sedačku kiddy s pultíkom a mám ju problém zapnúť. Pás vytiahnem na maximum a aj tak ju ledva zapnem.Chcelo by to kúsok dlhší pás tak o 10-20cm. Mám 307čku r.v2002 nedávali neskôr dlhšie pásy alebo dá sa zohnať niekde dlhší? Ďakujem za radu.
  3. Zaleží od štartéra na niektorých je pastorok vidieť a na niektorých nie. Zaleží od výrobcu či spravil tak že pastorok nie je vidieť a je voľná časť iba na vysunutie ale ja to mám tiež na novom rovnako kde je odokrytí.
  4. ja som kúpil repas bez výmeny stačí pohľadať na nete. Ja som zohnal typ Bosch 0001109026 a na ten štartér MITSUBISHI je kopec alternatív http://www.sk.as-pl.com/p/S0309 rozhoduje veľkosť dosadzovacie otvoru 66mm a poloha otvorov na montáž
  5. Podľa mňa dá 1,7kw štartér zabrať menej baterke keď chytí na prvý šup ako točiť 1,4ku pekne dlho a hlavne keď ten menší sa montoval aj do 1,4hdi to asi nemá logiku aby ktorý je 40% väčší mal rovnaký štartér. A dávať novú 1,4 sa si nevyplatí keď rozdiel medzi bude 10€ ja som dal za repasovanú 1,7kw 80€ ale za ten štart mi to stojí. A keď si zoberiem aj tak majú všetci väčšiu baterku ako je v popise ak si dobre spomínam tak do 2,0di píšu 55ku a to je tiež podľa mňa málo keď na 1,3 benzín išla 45ka.
  6. Čaute tak dnes konečne trošku zima -10°C a auto chytili na prvé otočenie ako benzín aj keď stálo 48hod vonku bez pohnutia. Ja som tam dal štartér 1,7kw a je to iný rozdiel oproti 1,4kw ten mi príde ako zlý vtip rovnako veľký je asi vo felícií 1,3ke. Repas 1,4ky možno chvíľu pomôže ale ja som ho dával repasovať pred 2,5r a ani prvú zimu neštartoval tak ako mal. Ja po mojich skúsenostiach keď všetci vraveli vstreky,čerpadlo,čidlá a nie štartér lebo ten je nový(ešte šťastie že som nič nemusel platiť) by som rovno dal silnejší štartér a je po problémoch. Lebo podľa mňa auto musí chytať hneď a nie sa prevaľovať pomaličky.
  7. Pre tých čo idú meniť na mojom type RHS sa nemusí zhadzovať spodný kryt ak sú lenivý ako ja:). Včera som menil a všetko ide z vrchu. Treba dať nabok krabicu vzduchového filtru aby sa dalo dostať k 3 skrutkám čo ho držia.Stačí povoliť s-ka pásku za vzduchovou váhou a krabicu drží len jedna západka na pravo keď stojíte pred ním a stačí ju len potom potiahnuť dohora(nezabudnúť odpojiť kábel na ľavo) a na to aby sa vytiahol som dal na bok palivový filter ktorý mi držia 2 skrutky odpojiť rýchlo spojky na palivo a kábel. A potom už len povoliť prívody k štartéru pozor kam vám padnú matice výhoda je kto má magnet aby si ich vytiahol horeš už len povoliť skrutky a opatrne vymanévrovať hore trvalo mi to spolu aj so zložením max 30min. Len radšej opatrne aby ste si nezachytili dáku kabeláž. Mne sa nechcelo dávať spodný kryt dole hlavne keď nemám montážnu jamu.
  8. Vyzerá to tak že to vyskúšam už som zohnal štartér bosch výkonu 1,7kw predpokladám že ten čo mám v aute je 1,4kw keďže aj pôvodný mitshubishi bol 1,4ka napíšem výsledok ale až na budúci týždeň. ďakujem za radu
  9. Mne žhavenie funguje dobre v tom nevidím riešenie môjho problému. Chcem ešte otestovať kompresiu len ak bude zlá neznamenalo by to že by bol problém štartovať aj v teple prípadne s výkonom motoru?
  10. presne rovnako točím 15-20s a niekedy aj tak nič len také skákanie ako na 3 válce pri benzíne potom vypnem kľúč a niekedy musím potočiť aj 5x dlho aby chytil motor normálne a potom to ide celý deň pekne. Ako náhle je teplota nad 0°C chytá na prvé otočenie.
  11. ja by som to tiež videl na 2-násobok ja som trafil iba jednu stranu a niektoré veci som musel brať iba origoš dielce lebo sa nedali inde zohnať a to sa cena potom zvyšuje. Otázne je ako máš na tom motor keď je vysunutý či aj tam niečo neruplo
  12. Chcel by som vás poprosiť o radu mám Peugeot 307 2,0 Hdi r.2002 79kw(RHS) a mám problém so štartom pod 0°C pri prvom štarte prečítal som hádam všetky príspevky s touto problematikou na www.peugeot-club.com ale nikde som nenašiel či sa to podarilo odstrániť. Tak či náhodou o niečom neviete čo by mohlo pomôcť. Dal som pretesniť čerpadlo aj vstrekovače,komplet skontrolovaná elektrika vrátane nových žhavičov,vymenený štartér,prečistil som nádrž. Ale stále to nejde povedal by som ešte horšie. Nejde náhodou o slabý výkon štartéra? Nový má rovnaký výkon ako starý 1,4kw nie je slabý výkon na taký objem?
  13. JuroSK

    Spojka? alebo inšie?

    Čaute tak bolo to absolútne rozsypané ložisko + našiel som v spojke aj kovový valček ktorý zjavne nemal v spojke čo robiť(pri predchádzajúcej výmene to asi použili na vycentrovanie lamely a zabudli ho vybrať) http://img215.imageshack.us/i/28042011167.jpg/ http://img94.imageshack.us/i/28042011168f.jpg/ http://img864.imageshack.us/i/28042011169i.jpg/ http://img200.imageshack.us/i/28042011170.jpg/ Ale mám taký problém teraz mi začalo vypisovať ESP/ABS antipollution fault mohol som spraviť niečo zle alebo treba po výmene spojky a odpojení len vymazať chyby? Auto stálo asi 3 týždna dokiaľ som sa k tomu dostal [upravil dne 29/4/11 15:45 JuroSK] [upravil dne 29/4/11 15:45 JuroSK]
  14. JuroSK

    nehoda - chyby

    No neviem ako je to možne ale mne tiež strelili pyropasy a nechal som to tak nehlási žiadnu chybu Skôr by som to tipoval na niektorý senzor každý airbag ma svoje čidlo zrýchlenia namontované na karosérii.Viac o tom je v knižke Jak na to strana 300 Ale najlepšie je ísť na diagnostiku a nemusíš hľadať ak je to v čidle vypíše presne ktoré to je a nemusíš hľadať.Diagnostika v ZA stoji 13€ ale myslím že už ju ma skoro každý aj neorigo servis len aby ju vedeli používať
  15. JuroSK

    Spojka? alebo inšie?

    Dík presne to som si myslel už som aj objednal sadu.Bol som to pozrieť s kamošom tiež vravel na ložisko.Objednal som za sadu za 150€ dá sa zohnať od 120€(ľudia čo objednali zlý druh a teraz im to leží doma) po 220€ v obchodoch.Včera som v noci nemohol spať blúdil po nete a zisťoval koľko stojí zotrvačník Valeo 836001 a bol som nemilo prekvapený na slovensku 500€ v Čechách cca rovnaká cena keď som prepočítal ale čo ma šokovalo v Nemecku a Poľsku som narazil na internetových obchodoch na rovnaký typ 320€ nemecko a 280€ Poľsko.Boli úplne nové nechápem ten rozdiel [upravil dne 9/4/11 17:03 JuroSK]
×
×
  • Vytvořit...