petrkaspi Odesláno 8. říjen 2014 Odesláno 8. říjen 2014 Ahoj. Já čekal v roce 2013 na autí skoro 3 měsíce..... Citovat
spider.skret Odesláno 9. říjen 2014 Odesláno 9. říjen 2014 Zdravím, ja letos v březnu objednal a v červnu měl. Ale nevím co poslali, protože je to po 4 měsících už po druhé v servisu (uvolněné stříbrné lišty, vrže sedačka u řidiče, zadní světlo šlo pod lištu, vadný parkovací asistent, chyba airbagu, upadlá hadička z poza auta,..)Ale zatím vše bez problémů zpravují Citovat
xreni Odesláno 9. říjen 2014 Odesláno 9. říjen 2014 Tak my zatim mame cim jezdit..tohle mela byt skladovka. Kazdopadne prodejce vubec nekomunikuje. Tak nema neco slibovat,kdyz je to nerealne.. Citovat
xreni Odesláno 9. říjen 2014 Odesláno 9. říjen 2014 Uplne nove, bile 1.6hdi active s parkovacim zadnim asistentem. Pry zrovna jedno bylo nekde skladem. To nam vlastne tenkrat hned nadsene volal,ze bude brzo. Predvadecku jsme nechteli. Od te doby ticho. Dneska teda poslal mail s doplnkama..ale o autu nic.. Spider.skret tohle nechci slyset :-) Citovat
Pacho69 Odesláno 9. říjen 2014 Odesláno 9. říjen 2014 Hm tak to těžko říct... Třeba jim kolidují rezervace, a tak čekají, ale měli by to říct. Já jsem čekal o týden déle, než odhadovali. Ale vešel jsem se do 6ti týdnů od objednání. Citovat
Plavčík Odesláno 9. říjen 2014 Odesláno 9. říjen 2014 Já čekám od 28.7. a zatím nic, ale prý je již vyrobeno a je někde na cestě. Frantíci stávkují, němečtí dopravci taky, tak bůh ví jak to bude. takže čekám. Citovat
Pacho69 Odesláno 9. říjen 2014 Odesláno 9. říjen 2014 Jo i to může bejt problém, banda odborářů zas má pocit, že je po krizi. Citovat
Dodo1976 Odesláno 23. říjen 2014 Odesláno 23. říjen 2014 OldasII: Ale ani první majitel ti neřekne, že to koupil jako předváděčku... To ani nemusí. Předváděčka je na značkách-tzn. 1. majitel je autosalon-tedy vše je vidět ve velkém TP Citovat
elton Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 Na 5008mu jsem čekal 2 měsíce a ted na 508rxh čekám zatím třetí měsíc Citovat
RomanK Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 Ale až se dočkáš, to bude svezeníčko :-) Citovat
RomanK Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 Dva moji známí si teď koupili novky - jeden 308SW 1,6HDi 100k, druhý Golf7 Variant 1,2TSI. Ač jsem 7 roků jezdil i dědečkem pašíkem s max spokojeností, v tomto segmentu u mě vyhrál 308. nejen kvůli naftě :-) Citovat
Dave405 Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 Stísněný prostor za volantem, žádné odkládací plochy a hlavně žádný pořádný motor v nabídce. Řídilo se to ale parádně a zavazadlový prostor v případě SW byl skvělý. Citovat
BFG Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 Příšerný ovládání přístrojů, nic moc podvozek, vůbec se mi to auto nelíbilo... Novej Golf no nevím, 1.2 TSI tuším 77KW, pohodový svezení, všechno šlapalo jako hodinky, ovládání vyrovnané hladké, podvozek bez připomínek. Teď jsem týden řídil O III kombík v základu 1.6tdi 66KW a jediné k čemu jsem měl výhrady byl motor, 66KW je fakt k pláči. Ale jinak podvozek, ovládání, ovladatelnost, SPOJKA, řazení, pazvuky v interiéru, hluk od náprav, hluk od podvozku, chování na špatných cestách - vše za 1, max 1- . No fakt netuším, kde je ten luxus u té mojí 5008ky schovanej. Zejména hlučnost podvozku a chování na špatných cestách, pazvuky v interiéru (a co jsem jich už pochytal), SPOJKA a řazení - chod a hlučnost. To se fakt nedá srovnávat (bohužel v neprospěch Peugeotu). Koncern je možná nuda a možná drahej, ale umí dělat auta. A to byla ta nejžalostnější O III, se kterou jsem doposud jel. Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 (upraveno) tak ,že si nešel do koncernovýho žebřináku ono žádný auto není špatný,ale u koncernu je smutný ,že platíš i za pytel ve volantu... no to TSI 77KW žádná sláva jel jsem s tím ,oproti puretechu 81Kw velká slabota.. Upraveno 23. říjen 2015 uživatelem Charlie 1 Citovat
BFG Odesláno 25. říjen 2015 Odesláno 25. říjen 2015 Nešel jsem do koncernu (ŠKODA), protože nedělají žádné MPV, tolik k hloupé otázce Sharan je drahej a Touran malej. Kdybych neřešil prachy, tak jsem koupil S-Maxe. Snad už to nebudeme muset dále rozebírat. U koncernu se musí platit každá blbost, ale na druhou stranu je to něco za něco, jsou to prostě lepší auta. Jinak řečeno, není to jen dražší auto bez přidané hodnoty. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.