Přejít na obsah

Plavčík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

Vše od uživatele Plavčík

  1. Plavčík

    Objem nádrže

    Velikost nádrže řeším pouze při delší cestě, kdy vím, že pojedu z plna do prázdna, ale je fakt, že jsem nikdy 60l nenatankoval, a to ani při úplně prvním tankování. Spíš mi vadí, že když se už dostanu do stavu hladového oka, tak mi palubní počítač v té nejkritičtější situaci, kdy potřebuji znát každý km dojezdu, ukáže "---"
  2. Nemyslím, že by to na STK vadilo, pokud to bude něco jako u foťáků sky light filtr, nebo světlejší UV filtr. Navíc některá auta to mají již z fabriky a za příplatek.
  3. Neví někdo o nějaké fólii do zpětných zrcátek, aby se utlumilo oslnění od světel auta jedoucího ve vedlejším pruhu, nebo za vámi? Díky.
  4. zavřít ANO, otevřít NE i u Active
  5. Pokud nemáš rezervu a 7mi místnou verzi, tak se dá lékárna s trojúhelníkem a lepící sadou hodit za zadní sedačky (dost praktické i normálně) vyndáš polystyren a máš pod podlážkou v kufru na cestování další nezanedbatelné litříky navíc. boxíky v podlaze 2. řady sedadel jsem ještě nepoužil, neb v létě je na nich koberec a v zimě guma a zvedat to je docela vopruz.
  6. Plavčík

    panoramatická střecha

    Jdi do toho !!! Je to jiná dymenze cestování, já jsem zatím max spokojen No abych nebyl úplně kladný, to když děti usnou a svítí sluníčko, to se musí zatáhnout.
  7. Plavčík

    Klíčky od vozu

    Když si sklopím zrcátka před vystoupením z auta, tak pak zůstanou sklopená a můžu otvírat či zavírat auto kolikrát chci. Pak je zase po nastartování musím odklopit. Jediné, co je potřeba, je na to myslet, než vystoupím, a o mě se nedaří. takže při balení na lyže lítají uši sem a tam.
  8. Plavčík

    Klíčky od vozu

    velikost klíčku, nebo jak vypadá a kolik má tlačítek mě fakt nenapadlo řešit. Jediné, co měli do FL ještě přidat, třeba i za příplatek, aby drželi krok, je bezklíčkové otvírání dveří a startování tlačítkem. Ale nijak mi to nechybí a já jsem s dálkou docela spokojen.
  9. Plavčík

    Klíčky od vozu

    Jasně chápu, já taky po naložení nákupu na 95% odjíždím, ale spíš jsem to myslel tak, že když vykládám nákup z vozíku do kufru, tak mám otevřen jen kufr a bylo by dobré mít ostatní dveře zamknuté a po zavření kufru by se i automaticky zamknul i kufr a já mohu v klidu vrátit vozík. Nebo, když nakládám a vykládám věci pouze z/do kufru (třeba stěhování rodiny na víkend), nepotřebuji odemykat celé auto.
  10. Plavčík

    Klíčky od vozu

    Asi v době vývoje 5008 na to frantíci nemysleli a ani FL to nevyřešil. Podle manuálu jde samostatně odemykat a zamykat pouze dveře řidiče, ale zase je to jen v příplatkové verzi. Taky bych uvítal samostatné otvírání kufru na parkovišti před supermarketem
  11. Plavčík

    topení ve voze

    Diesel se roztápí pomaleji. Manuální klima fouká jen studené. Zkus vypnout klimu, zahřát motor na provozní teplotu a pokud to ani pak nebude topit, je to průšvih.
  12. Plavčík

    model 5008 na poličku

    Taky jsem ho chtěl pro kluka a mám. 1:43 a není to sice FL, ten se nedělá, ale je. Bohužel u nás jde sehnat pouze přes prodejce a je pěkně drahej, nebo to můžeš zkusit v zahraničí, ale připrav si tak 35€ bez poštovného. Modely pro Peugeot dělá snad jen NOREV, tak mrkni na jejich stránky.
  13. Plavčík

    5008 - zkušenosti

    Hm, tak je to stejný, letče. A ta průměrná rychlost na D1
  14. Plavčík

    5008 - zkušenosti

    Jakou máte spotřebu s tempomatem? Jel jsem totiž Praha - Kopřivnice a docela jsem pospíchal, tak jsem ani tempomat nepoužíval a měl jsem spotřebi místy i 5,9l/100. Cespou zpět jsem nepospíchal a jel jsem podle předpisů a hojně na tempomat, no a nedostal jsem se míň, než 6,2l/100 Máte někdo podobnou zkušenost? Jinak já na špatné silnici z důvodu ochrany podvozku tempomat nepoužívám a tam kde frézují je většinou omezení a musí se přibrzdit, takže se to automaticky vypne.
  15. Reklamovat! mě se GPS chytá dobře a MP3 z USB rádio přehrává skvěle, CD taky hraje dobře. nezkoušel jsem přehrávat doma vypálené CD, s tím může mít některá technika problém. dokonce i přes BT to hraje dobře z telefonu.
  16. Plavčík

    5008 - zkušenosti

    Mám je taky, ale zatím nebylo tak extrémně, abych mohl dělat závěry. Nicméně na ledu kloužou ale to asi jako každý jiný bez hřebů
  17. Plavčík

    5008 - zkušenosti

    Neporovnávejte zde jen Octavii III, dyť to není jediné auto na trhu a navíc to není MPV. Vyzdvihněte zde hlavně přednosti 5008ky, proč jsme si ji koupili, proč nás zaujala a jak jsme sní spokojený. A až najedete nějaký km v 5008ce a pak sednete do Octavie III, tak zase budete chtít hodně rychle zpět do 5008ky jako já. Užívám si to, zatím.
  18. No, spíš by mě zajímalo, jak to funguje v praxi doopravdy. Tedy při startu se to načte samo, to jo, problikne kontrolka, ale jak se to načte? S momentálně aktuálním tlakem v pneu, nebo už mi to při startu řekne, že je kolo podhuštěné?
  19. Plavčík

    novacik u Peugeotu a 5008

    Vítej já ho mám sice krátce, ale jsem zatím víc než MAX spokojen tak ať slouží
  20. Plavčík

    Spotřeba 5008

    Praha > Děčín a zpět, po okreskách lehká noha a ... jsem příjemně překvapen, průměr 4,6l/100km a to je ještě v záběhu.
  21. To je zajímavý, můj telefon v nabídce není a funguje to.
  22. Android nemám a zřejmě pokud Google nezmění svou politiku podnikání, tak ho asi mít nebudu. Jen jsem myslel to, že některé telefony potřebovaly aplikaci pro zobrazování seznamu volajících. Tzn. párování proběhlo OK, telefonování proběhlo OK, jen se nezobrazovali jména u čísel. Já mám Symbian Bele a je vše OK. Je taky možné, že ten S3 nebyl původně určen pro náš trh a neumí některé funkce. Již jsem se s tím taky u telefonů prodávaných u nás setkal. Bohužel si myslím, že nepomůže v tomto případě ani přehrání SW v telefonu.
  23. Mě to taky ukazuje jméno i číslo. Nemáš tam jedno číslo uložené dvakrát? Pak telefon neví, co si má vybrat a ukážě jen číslo. Anebo pořeš aplikaci v telefonu, či ti spolupracije s příslušným rádiem v autě.
  24. Tak jsem to vyzkoušel a je fakt, že po vypnutí foukání zhasne panel ovládání klimy a je tma. V manuálu se píše něco o "tlumeném osvětlení interiéru", ale já zatím nepřišel na to, jak to funguje, nebo to nemám. Každopádně je to asi další věc, kterou mi bude servis zodpovědět.
  25. Plavčík

    308 ukazatel paliva

    Nemám sice 308 SW, ale když jsem si odvezl auto ze salonu (lijí tam cca 5l), tak jsem jel tankovat a natankoval jsem do plna po okraj a to 55l a nemyslím si, že budu někdy jindy tankovat víc, a to v manuálu píšou objem nádrže přibližně na 60l. Myslím si, že tvých 54l je akrorát. Lepší je mít v nádrži rezervu, i když ukazatel již říká nulu, v opačném případě, kdy ukazatel nic nehlásí a v nádrži je sucho, no ... no, to by byl docela problém.
×
×
  • Vytvořit...