Přejít na obsah

kojak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

O uživateli kojak

  • Datum narození 13.6.1958

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Rifter
  • Rok výroby
    2019

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

922 zobrazení profilu

kojak's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

5

Popularita

  1. Přesně stejnou závadu jsem měl taky, odešlo svícení v obou světlech, je to neopravitelné, pouze výměna. Ten *** co to vymyslel by zasloužil ...
  2. kojak

    Denní svícení

    TVL to je teda vynález, hlavně šetřit surovinami.
  3. kojak

    Denní svícení

    No toho jsem se obával, co cena? Ať mám otrávenou neděli. Dík.
  4. Zdravím, nemá někdo zkušenost s diodami denního svícení v předním světle? Na jedné straně mi přestaly svítit 3 ,,čtverečky" . Je možná nějaká oprava nebo se musí vyměnit celý světlomet? Ptám se pro to, aby mě v servisu nenachytali.
  5. Nad podobným přístupem jsem taky uvažoval, jako prevence i pro další kolegy co tam jezdí to asi stojí za to. Co jsem zjišťoval, tak odsávání přes měrku je běžný postup, dokonce i schválený výrobcem. To je teda síla, ale asi jim o motor nejde, hlavně když bude kšeft. O filtru se nebavím, tam je výměna jasná. Jinak dík za reakci.
  6. Už jsem na tom najel asi 3 000km, dobře mně tak.
  7. Díky za odpověď ozzy56. V servisu jsem to nekontroloval, jezdím pravidelně 6 let a zatím nebyl problém. Asi to závisí kdo to dělá. No každopádně mně tam už s výměnou oleje neuvidí.
  8. Zdravím všechny, neví někdo fundovaný jak se u Riftera mění olej ? Měl jsem to v servisu a teď u známého na zvedáku ale pod vozem jsem neobjevil ani známku po demontáži a následné montáži plastového krytu pod motorem. Takže starý olej asi vývěva přes měrku ? Ale výměna filtru teda nevím jak, pokud je na levé straně po směru jízdy, a je to ta černá piksla s velkým šestihranem pod hadicemi a sáním. Toto netknuto, takže je mi docela záhadou jak to byli schopní vyměnit, vím, že se mění vložka a obal s šestihranem zůstává. Bohužel jsem to objevil až pozdě po převzetí ze servisu a olej na měrce je už černej jak bota. Pokud někdo ví jak na to budu rád, příště si to vyměním sám. Jinak motor je 1,5 diesel manuál. Díky
  9. Každopádně dík za zprávu.
  10. Zdravím, jak to dopadlo ?
  11. Je to něco podobného jako když trochu otevřeš za jízdy zadní okno nebo okna.
  12. Jo to mně taky napadlo, pokud by to bylo ono, tak by to mělo dělat i ostatním Rifterům. Proto se ptám, jestli to někdo zaznamenal taky, protože pokud ano, tak to vypadá na konstrukční vadu. Do servisu jdu až 2.12, a jsem zvědav co mi na to odborníci řeknou.
  13. Zdravím všechny, mám dotaz zda se někomu objevuje tzv. pulsování vzduchu uvnitř kabiny při jízdě rychlostí asi 120 -130 a více km. Děje se na dálnici při ustálené rychlosti. Směr venkovního větru nemá vliv. Kryt pod motorem je v pořádku, okna zavřená, recirkulace vzduchu to taky neřeší. Dal jsem deflektory na přední okna a nic. Vůz je Rifter Long GT Line 1,5 BlueHDI 130S+S MAN6. bez úprav. Díky za případné tipy, včetně doporučení pomalejší jízdy, na odstranění této poměrně nepříjemné závady. Jo chystám se s tím do servisu, ale moc nadějí od toho nečekám. Kojak
  14. kojak

    Rifter - zvuk od posuvných dveří ?

    Díky za zprávu, je to taková závada-nezávada, ještě štěstí, že jsme to měli nahrané na telefonu jako vy Jinak nám taky asi nevěřili.
  15. kojak

    Rifter - zvuk od posuvných dveří ?

    Zdravím, jak dopadla ta oprava dveří? Dělá mi to taky , tak bych si ušetřil vyhledávání. Díky
×
×
  • Vytvořit...