Přejít na obsah

Grodyl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Vyskytná nad Jihlavou
  • Stát
    Česká republika

Grodyl's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Grodyl

    5008 - zkušenosti

    Díky za odpovědi. Nabalím kabely :-).
  2. Grodyl

    5008 - zkušenosti

    Zdravím, jakou máte zkušenost s výdrží baterie. Myšleno kolik let. Měníte preventivně po "x " letech? Při minulém autě (P307) klekla bez varování, dojel jsem do města a už neodjel. Kdyby se to stalo na dovolené, nechci pomyslet.... Díky za odpovědi.
  3. Zdravím, tu podlahu mám propadlou úplně stejně, rok výroby 2012, propadlo se po cca roce, nájezd byl do 10 tis, vzadu prakticky vždy prázdno či děti v sedačce - konstrukční vada /aneb co frantíci nedořešili/, při pokusu o reklamaci mě v Jihlavě smázli, že to má skoro každej, je to je "opotřebení"......no comment.
  4. Grodyl

    5008 - zkušenosti

    Olej měním ročně /nyní bude 4. výměna/ po 9 tis :-) Výměna bude tento čtvrtek, včetně paliv. filtru. Když běží regenerace FAP, je to jiné, to poznám, auto více duní.
  5. Grodyl

    5008 - zkušenosti

    Ahoj, asi týden /cca 300 km/ slyším při přidání plynu, že je zvuk motoru jakoby syrovější či kovovější, předtím jelo auto poměrně tiše... Může to být kvalitou paliva? Tankuji zásadně top Q benzina /v 98%/ s vifem, v létě pak občas /na dovolenou/ vervu, posl. tankování na benzina Hluboká... 1,6 HDI, najeto 37 tis. Díky za postřehy.
  6. Že se regenerace přeruší nebo spíše již přerušila je mi jasné, jen mi šlo o "chlazení" celého systému....... :-)
  7. Ahoj, jen se chci zeptat, pokud jsem před domem či vjíždím do garáže a vím že probíhá regenerace resp. hučí větrák, má smysl ponechat ještě chvíli běžet motor na volnoběh? Nebo prostě vypnu a hotovo? Díky
  8. Grodyl

    5008 - zkušenosti

    Ok. Díky za odpovědi, tak jdu do toho a objednám. :-)
  9. Grodyl

    5008 - zkušenosti

    Ahoj. Máte někdo zkušenost s originál slunečními clonami na zadní dveře a boční okna. /cena nyní cca 1600 Kč za 4 ks/, případně výhody a nevýhody proti folii. Díky.
  10. Takže pokud to shrnu, měl bych to spíše přesunout do sekce na co Frantíci zapomněli........že ? :-) Osobně větrání, topení či klimu pouštím podle potřeby, rozhodně to nemám spuštěné nonstop.
  11. Zdravím, jen dotaz ohledně podsvícení středového panelu v oblasti ovládání klimatizace - svítí mi to jen při aktivovaném větrání, pokud je vypnuto, tak nikoliv. V noci tedy šátrám..... Např. na 307 při zapnutých světlech je ovládání klimy osvíceno trvale, má to tedy 5008 jinak ? Díky.
×
×
  • Vytvořit...