Přejít na obsah

michal706HP

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Bratislava
  • Stát
    Slovenská republika

michal706HP's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Vcera som to prave riesil v Peugote. Po dlhom hladani pneu a kolies som narazil na problem pri prezuvani. Mam 5008 r.v. 07/2014 a povedali mi ze musim mat podla platnej legislativy aj na zimnych kolesch meranie tlaku v pneumatikach a ze mi to neprezuju bez snimacov. Pri tejeto novej faceliftovanej verzii to totiz stale pipa a neda sa to vypnut ani cez pocitac. Tak som si musel objednat 4 snimace za 145 € spolu.
  2. Tak problem vyrieseny. Nasiel som si na internete tieto disky ktore su priamo z Nemecka aj s certifikatom a sedia uplne na Peugeot 5008 tak ako to mam zapisane v Technickom Preukaze : http://www.centrumkolies.sk/product/autec-skandic-schwarz-matt-hlinikove-disky-70x16-4x108-et29-cierny-matny-191468/ a obujem tieto gumy : http://www.centrumkolies.sk/product/continental-ts850-21555-r16-93h-zimne-pneumatiky-189342/ Pytal som sa na nazor v servise a cital som vela rad na roznych forach ale vsetci mi odporucili ET 29 tak ako to mam v TP. Mam este jednu otazku. Teraz na letnych kolesach mam snimace tlaku. Tieto snimace stoja 65 € / ks zda sa mi to dost vela. Nemate skusenosti ako sa bude kontrolka na aute spravat ak tam dam normalne ventily ? nebude mi auto hlasit stale defekt ?
  3. no uz som z toho debil. predsa mi to nedalo a volal som do dalsieho Peugotu a pytal som sa ich na ET na 16" kolesach 215/55 ktore mam v TP zapisane a povedali mi ze original tam mam mat ET 25 a nie ET 29 ako mam zapisane. cim viac sa snazim ziskat viacej informacii tym viacej sa zamotavam.. Viete mi prosim povedat ake ET mate zapisane v technickom preukaze pri 16" kolesach ? Dakujem
  4. Ahojte. Dakujem Vam za informacie... Dnes som pisal do Peugotu kde som dostal odpoved ze je to v poriadku ked budem mat ine ET dolezity je rozmer a to 16" 215x55 ked mi toto bude sediet tak je to ok. Na dopravnom inspektorate pomaly ani nevedli co je to ET a povedali mi to iste ako v Peugote ze musi byt dodrzany rozmer aj priemer. Vyrobca diskov neuvadza ET na prednej strane kolesa ale na zadnej ( par kuskov to ma aj s predu uvedene ) cize policajt by mi musel odmotovat koleso a tak by to zistil. Ine ET nema zasadny vplyv na jazdne vlasnosti auta. Takze som sa rozhodol ze si kupim tie s nizsim ET ako mam v TP.
  5. V technicaku mam index 92H ale na nete som nasiel iba s indexom 93 H alebo su tam este XL kde je index 97 H a to mi vysvetlili ze to su na velmi zatazovane auta ( skor dodavky ) a ze mi budu stacit tie 93 H. Chcel som si kupit aj ja original z Peugotu ale su o 30 % drahsie ako z netu a to je dost. V predajni mi povedali ze si mozem dat aj z ET 18 aj ked mam v Technicaku ET 29 ale uz niesom si isty ci su ozaj vsetci predajcovia seriozni a ci nepovedia cokolvek len aby predali.
  6. Dobry den, chcel by som Vas poprosit o radu. na zimu si chcem kupit hlinikove disky ktore maju rozmer : priemer 16" sirka 7 roztec : 4x108 ET18 v Technickom preukaze mam ET 29 inak je vsetko rovnake viete mi povedat ci je ET dolezite a ci mi budu sediet na aute ? tu je link na disky : http://www.racingline.sk/disky/16-palcov/d772/ pneumatiky by som chcel obut : Continental ContiWintCont TS850 Šírka 215 Profil 55 Priemer R16 Z-index 93 mate skusenosti s tymito pneumatikami. Velmi pekne dakujem za Vase rady
×
×
  • Vytvořit...