Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Používáte bezpečnostní šrouby na ALU kola?

Používáte bezpečnostní šrouby na ALU kola?  

1. 1. Používáte bezpečnostní šrouby na ALU kola?

• ano
      24
    • ne
      23
    • nemám ALU kola
      2

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Pouzivam, mam bezpecaky znacky FARAD s otocnym prstencom, takze sanca, ze to niekto slohne je mensia. Stali do 30€, presne neviem. Nejde ani tak o cenu ALU, ale o cenu pneu. Zimne mam 16\" a tam su pneu drahe a prekracuju cenu disku.

Odesláno
to asi těžko,nebo je spolúčast větší než cena kol:bojim

me kola na modryo staly 26 000 plus 2000 za srouby...... ted po instalaci podlozek uz OZ Racing bezpecaky nepouzivam, a hlavne z toho duvodu, ze je ma kazdej blbecek..... kdyz proste budou chtit, tak budou krast.... me vecne mizej poklicky, a ty hovada nevedi, ze sloupnou horni cast, utrhnou to, znehodnoti a cely novy kus stoji 550......

Odesláno

Gabrieli, moje kola letni zimni to tak presne maji..... ale v tom problem fakt neni, kdyz je milujes, neni co resit.....

Odesláno

no fakt zalezi, co budes mit za kola..... kola za 8000 dneska krade jenom blbec...... a tim se nechci nikoho dotknout...... ale myslim si, ze bezpecaky tak jak pise woody a jeste mit na brzdovem kotouci alarm, je cesta, jak uchranit draha kola, ale normalni kola do 1O tis uz dneska stoji za risk jen fetakum, jako moje poklicky a proti tem neni obrana

Odesláno
to asi těžko,nebo je spolúčast větší než cena kol:bojim

Koukni se v SB kolik stoji blbej Corail na 406 a pak tenhle blabol vezmes zpět. A to tam nejsou započítány gumy. jinak ja šrouby nemám, mám 1000 spoluúčast :papa

Odesláno
no fakt zalezi, co budes mit za kola..... kola za 8000 dneska krade jenom blbec...... a tim se nechci nikoho dotknout...... ale myslim si, ze bezpecaky tak jak pise woody a jeste mit na brzdovem kotouci alarm, je cesta, jak uchranit draha kola, ale normalni kola do 1O tis uz dneska stoji za risk jen fetakum, jako moje poklicky a proti tem neni obrana

kola jsou 17\" Challengery koupil jsem je tady,ale v SB je cena za jeden kolem 7800,-

[upravil dne 22/11/13 23:51 od Gabriel 307]

post-24981-14109634251488_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

Než ukrást kola tak ukradou celý auto a bezpečáky jsou na nic :D .Kdo by chtěl kola ukrást tak už má i něco na ty bezpečáky .

Odesláno

Nepoužívám, mám na obou autech letní i zimní alu sadu, ale všechno origo běžný disky, nic výjimečnýho, v průměrným stavu, takže nemám strach, že by to bylo až takový lákadlo;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...