oddie Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 To není ani náhodou, na vesnici jsou nájmy daleko levnější, koupě nemo také, topit se dá dřevem, leccos si sám vypěstovat - nic z toho v Praze není. Akorát MHD je levnější než všude jezdit autem. Citovat
Milan+ Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 K....a já jsem nasr.....,že jezdím 3,5km přes Jičín. Citovat
Altman Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Ono taky podivte se na ceny potravin. Vezměte třeba salám co prodávají v Tescu. V Letňanech je o 2Kč/100g dražší než ten samý v Kladně. Ale to je jen jeden příklad ze sta. TAky cena PHM. Tady mají N95 za 37,20Kč/l a na Kladně 34,20Kč/l. A takhle je to se vším. V Praze je opravdu draze. Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 3,5km bych chodil pěšky Jinak salám, co prodávají v Tescu, a vlastně úplně celé Tesco, mi může být leda zcela ukradené, podle toho neporovnávám nic ani trochu... Citovat
Honza z Nera Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Nejen MHD, ale i potraviny a dalšího zboží. Moje osobní zkušenost je taková, že aktuálně stejný nákup Nera - Ph ( Nera jsou větší maloměsto ) vychází Ph výhodněji o cca 250Kč. A to neberu nákup nic extra, ale třeba doplnění pracích prášků do domácnosti nebo hygienických potřeb. Nemluvě o nákupu elektroniky a podobného zboží. To se opravdu vyplatí koupit v Ph ( nebo rovnou přes internet ). Citovat
Milan+ Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Když jdu pěšky,tak je to dražší jak autem:D Citovat
Mohy Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 ty jo tady to rozrostlo... No já pracuju cca krátkej dlouhej takže do phy bych jezdil tak pulku měsíce... Ale zacinam se priklanet koupě něceho v praze...i když...logicky... byt koupim za 900 000 tis v Milovicich, a to samy je v praze za 2 200 000 a vííííc. Jde o komplet zrekonstruovany byty... Citovat
Medvěd Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Jak psáno výše - ta nižší cena je kvůli něčemu a je třeba opravdu zvážit výhled na několik let vpřed - byt nejsou ponožky Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 ty jo tady to rozrostlo... No já pracuju cca krátkej dlouhej takže do phy bych jezdil tak pulku měsíce... Ale zacinam se priklanet koupě něceho v praze...i když...logicky... byt koupim za 900 000 tis v Milovicich, a to samy je v praze za 2 200 000 a vííííc. Jde o komplet zrekonstruovany byty... Koukám, že pokoušet se něco vysvětlovat byla totální ztráta času... Citovat
Mohy Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 no asi uvažoval..ale ono se to celý zkomplikovalo tim že pritule odmitla jit z Klánovic ... a popravdě na koupi bytu v klánovicích nemám... (pražáci znají asi lokalitu.....) Citovat
Péťa Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Nedávno jsi psal o přítulkyni a hodinkách.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 tak si půjčíš ,jestli je to tam pecka ne:P:P Citovat
punkac Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 změna přítule je sice řešení drastické, ale taky řešení A ty se kvůli nepřizpůsobivé holce chceš zadlužit? Nakonec tě kopne do zadku a budeš na hypo sám Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Možná by to chtělo nejdřív aspoň trochu dospět, než se hurá stylem zadlužovat. Jak dlouho máš tuhle práci a jak dlouho si myslíš, že ti vydrží? Dtto ta holka... Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 :D užívej si mládí a života,vyzkoušejte život v najmu jestli za tyden nepujdete od sebe a pak řeš zaležitost ,kterýma se zavazuješ na 20a více let.... Citovat
Mohy Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 oddie: už chvíli tě pozoruju.. čeče asi by ti to někdo měl rict.. opravdu si nespapal veškerou moudrost světa...:fakt ne..:myslim:bojim Na jednu stranu máš pravdu...ale proto tu vedu tohle vlákno, fakt potrebuju poradit;) A ne aby tu někdo dělal chytrýho a povídal cosi o dospívání. Potrebuju něco co finančně utáhnu sám, když dojde na nejhorší... Proto koukám okolo prahy, jelikož 15 000 hypo + 5 000 poplatky fakt dát sám nemohu... (řeč je o koupi bytu v praze) Nebylo by řešení dopravy \"velkej\" skutr? spotreba 3-4, zácpy mě nerozhoděj, parkování u domu no problem.... [upravil dne 18/11/13 20:15 od Mohy] Citovat
Mohy Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 charlie: mládí? noo je mi 32 , nějak už nejsem z nejmladších:D proto neresim podnájem. Posedla mě touha mít něco svýho.. Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Jak se říká - chytrému napověz... Příště aspoň tak zoufale nežadoň po SZ, ubožáčku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.