Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To není ani náhodou, na vesnici jsou nájmy daleko levnější, koupě nemo také, topit se dá dřevem, leccos si sám vypěstovat - nic z toho v Praze není. Akorát MHD je levnější než všude jezdit autem.

Odesláno

Ono taky podivte se na ceny potravin. Vezměte třeba salám co prodávají v Tescu. V Letňanech je o 2Kč/100g dražší než ten samý v Kladně. Ale to je jen jeden příklad ze sta. TAky cena PHM. Tady mají N95 za 37,20Kč/l a na Kladně 34,20Kč/l. A takhle je to se vším. V Praze je opravdu draze.

Odesláno

3,5km bych chodil pěšky :D Jinak salám, co prodávají v Tescu, a vlastně úplně celé Tesco, mi může být leda zcela ukradené, podle toho neporovnávám nic ani trochu...

Odesláno

Nejen MHD, ale i potraviny a dalšího zboží. Moje osobní zkušenost je taková, že aktuálně stejný nákup Nera - Ph ( Nera jsou větší maloměsto ) vychází Ph výhodněji o cca 250Kč. A to neberu nákup nic extra, ale třeba doplnění pracích prášků do domácnosti nebo hygienických potřeb. Nemluvě o nákupu elektroniky a podobného zboží. To se opravdu vyplatí koupit v Ph ( nebo rovnou přes internet :)).

Odesláno

ty jo tady to rozrostlo...:D

No já pracuju cca krátkej dlouhej takže do phy bych jezdil tak pulku měsíce...

Ale zacinam se priklanet koupě něceho v praze...i když...logicky... byt koupim za 900 000 tis v Milovicich, a to samy je v praze za 2 200 000 a vííííc.

Jde o komplet zrekonstruovany byty...

Odesláno
ty jo tady to rozrostlo...:D

No já pracuju cca krátkej dlouhej takže do phy bych jezdil tak pulku měsíce...

Ale zacinam se priklanet koupě něceho v praze...i když...logicky... byt koupim za 900 000 tis v Milovicich, a to samy je v praze za 2 200 000 a vííííc.

Jde o komplet zrekonstruovany byty...

Koukám, že pokoušet se něco vysvětlovat byla totální ztráta času...

Odesláno

no asi uvažoval..ale ono se to celý zkomplikovalo tim že pritule odmitla jit z Klánovic ... a popravdě na koupi bytu v klánovicích nemám... (pražáci znají asi lokalitu.....):myslim

Odesláno

změna přítule je sice řešení drastické, ale taky řešení :D

A ty se kvůli nepřizpůsobivé holce chceš zadlužit? :D Nakonec tě kopne do zadku a budeš na hypo sám

Odesláno

Možná by to chtělo nejdřív aspoň trochu dospět, než se hurá stylem zadlužovat. Jak dlouho máš tuhle práci a jak dlouho si myslíš, že ti vydrží? Dtto ta holka...

Odesláno

oddie: už chvíli tě pozoruju.. čeče asi by ti to někdo měl rict.. opravdu si nespapal veškerou moudrost světa...:fakt ne..:super:myslim:bojim

Na jednu stranu máš pravdu...ale proto tu vedu tohle vlákno, fakt potrebuju poradit;) A ne aby tu někdo dělal chytrýho a povídal cosi o dospívání.

Potrebuju něco co finančně utáhnu sám, když dojde na nejhorší...;) Proto koukám okolo prahy, jelikož 15 000 hypo + 5 000 poplatky fakt dát sám nemohu... (řeč je o koupi bytu v praze)

Nebylo by řešení dopravy \"velkej\" skutr? spotreba 3-4, zácpy mě nerozhoděj, parkování u domu no problem....;)

[upravil dne 18/11/13 20:15 od Mohy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...